madzialenka 30.06.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hej!! Musze Magda ten Twój ogród w końcu zobaczyć....tak obchwalony!!!! Pozdrowionka!!! Zapraszam, zapraszam. Chociaż już się boję. Dla mnie pozostawia on jeszcze wiele do życzenia, ale przynajmniej całokształt się wyklarował i wiem jak ma docelowo wyglądać. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.06.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Kochana, co Ty robiłaś dziś w pracy, co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.07.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Zapraszam, zapraszam. Chociaż już się boję. Dla mnie pozostawia on jeszcze wiele do życzenia, ale przynajmniej całokształt się wyklarował i wiem jak ma docelowo wyglądać. Magda Jak ja bylem kiedys to chyba ciemno bylo bo nic specjalnego nie widzialem Towar zakupiony, zgadamy sie jakos po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 01.07.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Kochana, co Ty robiłaś dziś w pracy, co?! Niektórzy mają internet w domu. Skoro nie mogę mówić, to sobie przynajmniej poczytam i popiszę. Jak Misia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.07.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam po pieknym weekendzie na poczatku rownie pieknego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 05.07.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam, pytanie jak w temacie: Gdzie kupujecie drzewka i krzewy ozdobne do ogrodu w Toruniu lub okolicach? W Obim wydają mi się stanowczo zbyt drogie ... . Pozdrawiam i czekam na sugestie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Njord 05.07.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 pozdrowienia dla wszystkich z okolic Torunia jest tu ktoś może z Gostkowa, Turzna lub okolic? planujemy się tam z żoną przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Betusia, ja kupuję w Grębocinie w Stihlu, w szkółce ogrodniczej (za Sthilem), w Szychowie (pod Kowalewem) i między Grębocinem, a Lubiczem przy nowo budowanej autostradzie. W Obi są drogie i często się nie przyjmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.07.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ale mnie tu długo nie było, teraz nadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 no właśnie, gdzieś Ty była, co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.07.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Najpierw na urlopie, później w ogrodzie, a ostatnio mnie lenistwo ogarnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 06.07.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 no właśnie, gdzieś Ty była, co?! Jak to gdzie, u mnie. Betusia - ja podobnie jak Aga + ostatnio w necie. Mam dwie sprawdzone szkółki - jedna bylinowa, druga krzaczasta. Dobry jest też nowy punkt na Polnej. Do najtańszych nie należy, ale w granicach rozsądku i porównywalnie z netem. Za to wybór ogromny i rośliny wyglądają na zdrowe. Z pewnością zrobię u nich zakupy, ale dopiero w drugiej połowie sierpnia, bo teraz jest za gorąco. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 06.07.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Betusia, ja kupuję w Grębocinie w Stihlu, w szkółce ogrodniczej (za Sthilem), w Szychowie (pod Kowalewem) i między Grębocinem, a Lubiczem przy nowo budowanej autostradzie. W Obi są drogie i często się nie przyjmują Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.07.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adhd9 08.07.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 ile płaciliście u geodety za mapkę sytuacyjną 5 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.07.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 ile płaciliście u geodety za mapkę sytuacyjną 5 szt za taka do celow projektowych chyba 350 zeta, nie pamietam ale chyba tak Pozdro z cieplego biura. 3 dni weekendu spedzilismy nad upalnym Baltykiem na samotnych, pustych i spokojnych plazach a jutro byc moze bede dla odmiany z 2 godzinki na plazy w okolicach Miedzyzdrojow papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.07.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Dzien dobry Szykuje sie kolejny piekny weekend i az szkoda ze krew bedzie sie lala na polach Grunwaldu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.07.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Udanego weekendu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 17.07.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Witam po urlopie:)) Mam pytano...kopaliście( wierciliście) studnie?? Interesuje mnie taka do podlewania ogrodu....ile to może kosztowac??? Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 18.07.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam po urlopie:)) Mam pytano...kopaliście( wierciliście) studnie?? Interesuje mnie taka do podlewania ogrodu....ile to może kosztowac??? Pozdrawiam Olek U mnie wiercono studnię takim sposobem raczej starym, taka mechaniczna konstrukcja - do chyba ok. 9 m głębokości, płaciłam chyba 80 zł za 1m (z rurkami takimi niebieskimi - te rury są niedrogie), albo może nawet taniej, ale wiem, że teraz bierze po 80,00 zł. Po podłączeniu pompy woda leci jak szalona )). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts