agnieszkakusi 18.07.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Kopaliśmy, 1000 zł, używamy codziennie:)Olek, a ja Ciebie (apteki;)) dziś tak bardzo potrzebowałam, ale Magda nie miała Twojego numeru i nie miałam skąd wytrzasnąć;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.07.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam po weekendzie. Prosze pamietac, ze nie tylko Magda dysponuje numerami telefonow forumowiczow. Inni tez czasem maja wiedze w tym temacie Agnieszka ma do Magdy, Magda do Piotra, Piotr do Olka i tak cel zostalby osiagniety Udanego tygodnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 19.07.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Kopaliśmy, 1000 zł, używamy codziennie:) Olek, a ja Ciebie (apteki;)) dziś tak bardzo potrzebowałam, ale Magda nie miała Twojego numeru i nie miałam skąd wytrzasnąć;( Piotr ma mój numer..jak cos pilnego...dzwoń 24/h )) Pozdr,. Ps. w przysżłym roku zrobiłbym studnie...masz namiary???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Njord 19.07.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam, poszukuję kogoś z okolic Torunia, kto wykonuje montaż kominków oraz wkładów kominowych. mam komin zrobiony z prefabrykatu, ale nie mam włożonego wkładu. Co do montażu kominka, to tak naprawdę piec na drewno wolno stojący (koza). Możecie polecić kogoś sprawdzonego? Poszukuję też jakiegoś speca od robienia ścieżek ogrodowych i podjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.07.2010 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Olek, możesz mi orzesłać Twój numer na pw?Njord, a gdzie te podjazdy do zrobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Njord 20.07.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 W Gostkowie, koło Papowa Toruńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.07.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Piotr ma mój numer..jak cos pilnego...dzwoń 24/h )) Pozdr,. Ps. w przysżłym roku zrobiłbym studnie...masz namiary???? Te 24h to do mnie czy do Ciebie? Reklame studni mam gdzies jak jade do domu. Moge odczytac i wstawie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.07.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 zapomniałam napisać, że studnię mamy ze Żwirki i Wigury, ale nie mam namiarów. Njord, mam dobrego fachowca, ale do Papowa nie ma jak dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.07.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ... mam dobrego fachowca, ale do Papowa nie ma jak dojechać. do kominka czy kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.07.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 20.07.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Te 24h to do mnie czy do Ciebie? Reklame studni mam gdzies jak jade do domu. Moge odczytac i wstawie na forum Piotr.....oczywiście ,ze do..... mnie;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.07.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 kostki To jakas firma czy poprostu zdolny czlowiek? Mam nadzieje ze sie ogarniemy i w tym roku jeszcze ulozymy z 30mkw ale jest to niewielka ilosc i fiorma raczej zadnia nie przyjedzie. Stad wlasnie moje pytanie. Jak to u Twojego majstra moglo by wygladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.07.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Piotr.....oczywiście ,ze do..... mnie;) Pozdrawiam Tak tez myslalem, tzn. mialem nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.07.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ło matko, normalnie sezon urlopowy i budowlany w pelni Udanego weekendu zycze Pochwale sie, ze wczoraj kapalem sie w morzu, 15 minut ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Njord 23.07.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 to ja jeszcze podpytam poszukuję kogoś kto mi zrobi instalację odgromową. możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 23.07.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witam Wszystkich Piotr, bardzo dziękuję za zakupy. Właśnie wróciłam z pierwszej części urlopu i mogę polecić bardzo fajny camping w Sztumie - mili gospodarze, jezioro za płotem, plac zabaw dla dzieci i pustki. http://www.nadbialym.com.pl/ Jeszcze tylko tydzień w pracy i znowu 2 tygodnie wolne. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.07.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Piotr, bardzo dziękuję za zakupy. Nie ma za co, przy okazji mam do przekazania paragon, tak w razie reklamacji Pogode trafiliscie az za dobra i mam nadzieje ze za tydzien aura bedzie rownie laskawa. W takie upaly powiem szczerze jazdy rowerem raczej unikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.07.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Njord, poszło na pw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Njord 24.07.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 piotrulex , agnieszkakusi, dzięki wielkie za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 24.07.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Hej!Kiedyś , ktoś z Was polecał jakas firmę , która zajmuje się napędami do bram i oczywiscie montażem...może pamiętacie gdzie to było?? Polecacie kogos?? Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts