Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

mój mąż kupił sobie taką specjalną kulę i sam czyści kominy:)

Gdyby wszyscy, wszystko robili sami to nikt z nas nie mialby pracy ;)

Wychodze z zalozenia, ze nalezy dac zarobic innym o ile sa to oczywiscie "uczciwe" pieniadze

Zwykle przeliczam ile w czasie w ktorym bym cos robil w czym nie jestem dobry bylbym w stanie zarobic robiac to na czym sie znam. W 95% przypadkow nie oplaca sie ;)

Jak w naszym przypadku mam wlazic na komin ktory ma swoj czubek ponad 10 metrow nad ziemia to wole zatrudnic do tego fachowca

Kwitek od majstra i kwestia odzyskania ewentualnego odszkodowania w przypadku np. pozaru pomijam ;)

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

znowu spadek:(

Słuchajcie, gdyby ktoś potrzebował namiary na dobrych murarzy to przejdę się do sąsiadów;) Stawiali dom dla siebie i myślałam, że to tak specjalnie ładnie, ale stawiają teraz zarobkowo i widzę, że naprawdę super wykonują swoją robotę. Gdyby ktoś potrzebował to pójdę do nich po telefon;)

daj znac gdzie masz zamair kupic ten wegiel w Aleksandrowie zebys sie nie naciął !!

Zdaje sie ze na ulotce byla napisana ulica Lesna. Tak czy inaczej 3 tonki w sobote podwiezli. Kupilismy wczesniej z tej samej partii na testy i ladnie sie wypalal. Dziekuje

U nas plot z grubsza skonczony - porozgladam sie za jakims napedem do bramy przesuwnej.

Balustrada na tarasie z grubsza ;) skonczona

Zrobiona mobilna zagroda na ekogroszek w garazu wiec jest piekny lad :)

WITAM WSZYSTKICH.

Poszukuje ekipy do położenia podbitki plastikowej w obrebie Torunia. Czy ma ktoś moze namiary na dobrych i szybkich fachowców? Ponado jakie są aktualnie ceny za tego typu usługe? Za odpowiedzi z góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam.

Nie wiem czy nie za późno, ale u mnie robili : 601 628 452. My robiliśmy wprawdzie drewnianą, ale facet kładzie każdy rodzaj. My byliśmy zadowoleni.

Witam,

jak zwykle liczę na Waszą pomoc - tym razem w sensie namiaru na drzwi i bramę garażową. Oczywiście zależy mi na tym, że były niedrogie a jednocześnie solidnie wykonane, a także zamontowane przez dobrą ekipę.... Albo Kogo nie polecacie (może być na priv).

Czy może podpowiedzieć ze swoich doświadczeń.

Pozdrawiam gorąco.

Witam w ten piekny poniedzialek

W niedziele kolo 9 rano pojechalismy na grzybki w nasze niedalekie okolice. Trudno mi ocenic w litrach wiec moze opisze ile natargalismy:

- rozkladana samochodowa skrzynka na zakupy - czubata,

- niebieska, wielka torba z Ikei na zakupy - 3/4

- wiaderka po farbie chyba 10l - 2x

- wiklinowy koszyk nie za wielki - pelen ale tylko same malutkie :)

Grzybow w lasach sa tak potworne ilosci, ze nie ma przyjemnosci ze zbierania :)

Zbieralismy w sumie dosc dlugo bo prawie 4 godziny

Magda, ja ostatnio chodzę z tak czarnymi paluchami, że wstyd mi gdziekolwiek jechać.. Grzybów zatrzęsienie, a ludzi na nich jeszcze więcej. W sobotę o 7 rano ruch przez Kopanino w stronę Obór był taki jak na Lubickiej w godzinach szczytu. Mam zaprawione 30 słoików samych maleńkich czarnych łepków:)

Wczoraj moje dziecię było drugi raz na koniach. W Kawęczynie. Piękna osada w środku lasu....bajka, aż żal było wyjeżdżać.