prazynka84 13.09.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam Wszystkich z Torunia i okolic! Mam szybciutkie pytanie - czy kupując działkę i podpisując umowę z notariuszem - notariusz szybciej sprawdza czy działka jest zadłużona czy nie? Czy może sama muszę sprawdzić przed podpisaniem umowy? Jeśli sama - gdzie, jak i jak długo to trwa ? z góry dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.09.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 notariusz sprawdza w sądzie czy jest jakiś wpis w księdze wieczystej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka84 13.09.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ok dziekuje bardzo - teraz nawet ksiegi sa on line - trzeba tylko znac jej numer pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 to cud techniki, no:)A tak z ciekawości gdzie kupujesz działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 13.09.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Drogie Kobitki - pisałyście o problemie z "czekoladowymi" paluszkami - więc postanowiłem zapytać babcię co z tym zrobić. Wiadomo, że starsi ludzie znają domowe sposoby na wszystko - jednak to co zaproponowała moja babiczka chyba Wam nie przypadnie do gustu. Cytuję: "Sprzedać pralkęKupić TARKĘ" Wiem, że nie skorzystacie, ale tak mnie babiczka rozbawiła, że musiałem się tym podzielić. P.S. Agnieszka - czy udało się wysłać przesyłki do Sandomierza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka84 14.09.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 http://ekw.ms.gov.pl/ to właśnie na tej stronie można sprawdzić księgę wieczystą działki - podaję tak na przyszłość - na pewno się komuś przyda - najważniejszy - dział IV - ew. zadłużenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Marmag, paczki do Sandomierza cały czas leżą i powiem szczerze, że jestem trochę wkurzona. Osoba z forum, która podjęła się zawiezienia tych paczek trochę się na wszystko wypięła i nawet nie odpowiada na moje zapytania. Tak o to paczki zamiast trafić do potrzebujących leżą u moich rodziców na poddaszu skąd powinny już wyjechać, bo tata chce robić tam remont. Zastanawiałam się nad oddaniem tych rzeczy do Caritasu, ale jakoś nie mam do nich zaufania. Macie jakiś pomysł? Tych rzeczy jest pewnie na zapakowanie dwóch busów....Czy ktoś zna w Toruniu dobrego onkologa? Sprawa b. pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.09.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 W kwestii Sandomierza to bede musial tam byc pewnie za jakies 2 tygodnie ale moje auto nie jest jakos super dostawcze. Nawet nie wiem czy nie bede jechal z dwoma wspolpracownikami wiec w sumie zostalby jedynie kawalek bagaznika. Zelezy ile tego macie. Jak by szlo to moze choc jakies takie super niezbedne bym mogl komus tam zawiezc pod konkretny adres ... Jak sprawa mi sie skrystalizuje to odezwe sie tu w temacie i pomyslimy W Sandomierzu spotykam sie min z innym kolega ktory bedzie jechal nieco wieksza osobowka i najprawdopodobniej sam wiec tez pewnie cos moglby zabrac Jak nic nie wymyslicie to mysle, ze za jakies 2 tygodnie sie przypomne Jakby co to jutro jestem w Warszawie Brudne lapki po grzybkach. Slyszalem o proszku do pieczenia i kwasku cytrynowym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.09.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Piotruś, tym razem za IKEA dziękuję. Braciszek zrobił mi wszystkie niezbędne zakupy. Ale skoro Ty jedziesz do Warszawy, to kto przyjedzie po bramki? Myślałam, że skoro to Twoje, to wpadniesz na kawę. Co do brudnych paluszków - cytryna, kwasek itd nie dają rady. Ale ręczne pranie dziecięcych skarpetek już pomaga. Zwłaszcza jak trzeba doprać białe. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 potrzebuję pulmonologa, a nie onkologa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.09.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Madzia. Na kawke chetnie nastepnym razem jak bede mial jakies zlecenie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.09.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Dobry przy poczatku weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 17.09.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 witam wszytkich czy ktos ma na sprzedanie tyczki lub tzw stemple na 2.80 lub 3 m do podtrzymania stropu .Chetnie odkupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.09.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Najlepszego przy poniedzialku Jak dobrze pojdzie to w najblizszy weekend bedziemy montowac naped do przesuwnej bramy, domofon itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 20.09.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Witam,moja znajoma szuka jakiegoś taniego lokum (jakiś domek gospodarczy, do remontu itp.) dla siebie i synka w okolicach Złotorii (synek zaczął chodzić do Złotorii do szkoły) ... Gdy Ktoś mógł pomóc to proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam. Betusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 muszę Was prosić o pomoc. Trzeba coś zrobić z tymi rzeczami dla powodzian. W wątku o powodzianach sprawę olano. Ma ktoś jakiś pomysł? Jakieś osoby potrzebujące koło siebie? Mamy dużo rzeczy dla dzieci, dwa używane, ale sprawne wózki, leżaczek,zabawki, koce, pościele, kołdry, książki, kolorowanki, ubrania dla dorosłych. Nie pamietam co jeszcze. Powiem szczerze, że cholera mnie bierze, że to wszystko leży zamiast być u potrzebujących osób. Moi rodzice już się wkurzają, bo jeszcze trochę i w tym wszystkim zagnieżdżą się myszy. Sama mam nauczkę, żeby nie nie angażować się za bardzo w takie zbiórki. Smutne to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hote 21.09.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 jak myślicie, znajdę kogoś kto mi ociepli z tynkiem na gotowo 360m2 budynku za mniej niż 30 zł/m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 22.09.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 kogoś napewno, ale na fachowca w tym roku za te pieniądze bym nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.09.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 30 zeta za robote:- rozkladanie rusztowania- styro- kolki- klej- moze jakis grunt- tynk- wykonczenia- sprzatanie- skladanie rusztowania No nie wiem, moze byc cienko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.09.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts