Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

tez podwojnie widze;)

forum chyba zasypia na zime - nie zawsze zimą da się coś robić na budowie, do mnie np. wchodzi dzis tynkarz - stracha mam, ze mrozy nadejdą i tynki mi odpadną ;)

dla podtrzymanie tematow budowlanych - opowiedzcie mi proszę o swoich kominkach - czy macie, jakie macie (z dgp, z plaszczem, bez rozprowadzenia), jakie firmy i czy polecacie ;)

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

tez podwojnie widze;)

forum chyba zasypia na zime - nie zawsze zimą da się coś robić na budowie, do mnie np. wchodzi dzis tynkarz - stracha mam, ze mrozy nadejdą i tynki mi odpadną ;)

dla podtrzymanie tematow budowlanych - opowiedzcie mi proszę o swoich kominkach - czy macie, jakie macie (z dgp, z plaszczem, bez rozprowadzenia), jakie firmy i czy polecacie ;)

Kup sobie "koze" za 100-200 zeta i niech pala w razie czego. Mrozy do domu szybko nie wejda no chyba ze majstry elewacje tynkuja ...

Kominka nie mamy i raczej miec nie chcemy, jesli bedzie to obojetnie jaki byle by ladnie wygladal

Piotr, czyżbyś startował?

Ja mam już kandydata:)

Pytanie i chwilowy brak odpowiedzi na nie, nie ma zwiazku z moim apelem. Uwazam, ze glosowanie jest naszym moralnym obowiazkiem i jest mi przykro jak slysze: "a po co, co zmieni moj glos" itd, itp

To ze masz kandydata bardzo mnie cieszy i mam nadzieje, ze znajdziesz czas aby na niego zaglosowac znajac jego program, poglady czy dotychczasowe osiagniecia ...

:)

Ja oczywiście na wybory pójdę. A z racji pracy, będę "obczytana" w programy wszelkich opcji politycznych. I przyznam Wam się szczerze, że jak widzę co niektórych kandydatów, to nóż się w kieszeni otwiera - sami nie wiedzą, co ze sobą zrobić, to sobie będę kandydować. A nuż wygrają, co im szkodzi.

Dlatego przyłączam się do apelu Piotra o świadome głosowanie.

Dzień dobry, polecicie wykonawcę schodów, ma być dokładnie, solidnie, terminowo, cenowo rozsądnie, kreatywnie i w miarę nowocześnie.

Hej Madzialenka, też kiedyś byłam przy tworzeniu kampanii, śmieszne to było dla mnie wtedy, ale akurat kandydat dokładnie wiedział czego chce, a chciał głównie dla innych i do tego skutecznie to osiągał, niestety do Smoleńska się wybrał :( a co gorsze był przyjacielem mojego męża.

Dzień dobry, polecicie wykonawcę schodów, ma być dokładnie, solidnie, terminowo, cenowo rozsądnie, kreatywnie i w miarę nowocześnie.

kolejnosc przypadkowa:

stolarex - kujawa - wielka nieszawka

schodex - studzinski - cierpice kakol

tralex - murawski - wielka nieszawka

alco schody solec kujawski