basbur 13.10.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 tez podwojnie widze;) forum chyba zasypia na zime - nie zawsze zimą da się coś robić na budowie, do mnie np. wchodzi dzis tynkarz - stracha mam, ze mrozy nadejdą i tynki mi odpadną dla podtrzymanie tematow budowlanych - opowiedzcie mi proszę o swoich kominkach - czy macie, jakie macie (z dgp, z plaszczem, bez rozprowadzenia), jakie firmy i czy polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.10.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 tez podwojnie widze;) forum chyba zasypia na zime - nie zawsze zimą da się coś robić na budowie, do mnie np. wchodzi dzis tynkarz - stracha mam, ze mrozy nadejdą i tynki mi odpadną dla podtrzymanie tematow budowlanych - opowiedzcie mi proszę o swoich kominkach - czy macie, jakie macie (z dgp, z plaszczem, bez rozprowadzenia), jakie firmy i czy polecacie Kup sobie "koze" za 100-200 zeta i niech pala w razie czego. Mrozy do domu szybko nie wejda no chyba ze majstry elewacje tynkuja ... Kominka nie mamy i raczej miec nie chcemy, jesli bedzie to obojetnie jaki byle by ladnie wygladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.10.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 My mamy Dovre z dgp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 13.10.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Dzieki za odpowiedzi;) dlaczego Was widze podwojnie a siebie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 13.10.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Dzieki za odpowiedzi;) dlaczego Was widze podwojnie a siebie nie? Nie przejmuj się, ja też od jakiegoś czasu widzę podwójnie na tym forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 14.10.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ciekawe, czy te posty naliczane są podwójnie;) Madzialenka, nasz gont juz lezy - jesli macie ochotę to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.10.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Udanego, slonecznego weekendu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.10.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 a my w sobotę obchodziliśmy roczek naszej najmłodszej pociechy. Oj, działo się, działo:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.10.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 My w sobote kosilismy nieco "trawy" i wylalismy kilka betoniarek jako podklad pod wlasciwy chodnik. Sobota pracowita a niedziela to rowerki, lenistwo itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.10.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 W niedziele 21-go listopada sa wybory. Szczerze zachecam wszystkich do swiadomego i przemyslanego glosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.10.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Piotr, czyżbyś startował?Ja mam już kandydata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.10.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Piotr, czyżbyś startował? Ja mam już kandydata:) Pytanie i chwilowy brak odpowiedzi na nie, nie ma zwiazku z moim apelem. Uwazam, ze glosowanie jest naszym moralnym obowiazkiem i jest mi przykro jak slysze: "a po co, co zmieni moj glos" itd, itp To ze masz kandydata bardzo mnie cieszy i mam nadzieje, ze znajdziesz czas aby na niego zaglosowac znajac jego program, poglady czy dotychczasowe osiagniecia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.10.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 znajdę, znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.10.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ja oczywiście na wybory pójdę. A z racji pracy, będę "obczytana" w programy wszelkich opcji politycznych. I przyznam Wam się szczerze, że jak widzę co niektórych kandydatów, to nóż się w kieszeni otwiera - sami nie wiedzą, co ze sobą zrobić, to sobie będę kandydować. A nuż wygrają, co im szkodzi. Dlatego przyłączam się do apelu Piotra o świadome głosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Dzień dobry, polecicie wykonawcę schodów, ma być dokładnie, solidnie, terminowo, cenowo rozsądnie, kreatywnie i w miarę nowocześnie. Hej Madzialenka, też kiedyś byłam przy tworzeniu kampanii, śmieszne to było dla mnie wtedy, ale akurat kandydat dokładnie wiedział czego chce, a chciał głównie dla innych i do tego skutecznie to osiągał, niestety do Smoleńska się wybrał a co gorsze był przyjacielem mojego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.10.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Do schodów polecam Tralex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.10.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dzień dobry, polecicie wykonawcę schodów, ma być dokładnie, solidnie, terminowo, cenowo rozsądnie, kreatywnie i w miarę nowocześnie. kolejnosc przypadkowa: stolarex - kujawa - wielka nieszawka schodex - studzinski - cierpice kakol tralex - murawski - wielka nieszawka alco schody solec kujawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.10.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Z checia przyjme kilka "plytek chodnikowych" Moze ktos ma cos takiego po budowie, z demontazu itd? Nie zdazylem zrobic w tym roku kawalka chodnika i jakies 4mb czyms takim tymczasowo chcialbym wylozyc Ktos cos podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.10.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Czy ma tu ktoś namiar na stolarza który robił schody u AgaG. kiedyś mi dawała numer, ale skrzynka wyzerowana, a ona coś się nie odzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.10.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts