e-mól 25.10.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 25.10.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Czy ma tu ktoś namiar na stolarza który robił schody u AgaG. kiedyś mi dawała numer, ale skrzynka wyzerowana, a ona coś się nie odzywa. E-mól, ja mam;) na 3 stolarzy - od schodów, stołu i drzwi zew, zaraz wysle Ci na priv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.10.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Dzieki basbur, już dzwoniłam, schody Pan by zrobił na MARZEC !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 26.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam wszystkich. Właśnie załatwiam formalności związane z kupnem działki i za niedługo planuję budowę wymarzonego domu. Moja lokalizacja to Małszyce. Może ktoś w forumowiczów buduje domek projektu Z34? chętnie bym go obejrzała w realu przed podjęciem ostatecznej decyzji o kupnie projektu. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.10.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witamy, witamy:) A gdzie te Małszyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 27.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witamy, witamy:) A gdzie te Małszyce? Witam, Małszyce są jakiś kilometr za Józefowem. Albo inaczej - kawałek za Szembekowem i zaraz za Łążynkiem. Zależy z której strony się dojeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.10.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam wszystkich. Właśnie załatwiam formalności związane z kupnem działki i za niedługo planuję budowę wymarzonego domu. Moja lokalizacja to Małszyce. Może ktoś w forumowiczów buduje domek projektu Z34? chętnie bym go obejrzała w realu przed podjęciem ostatecznej decyzji o kupnie projektu. Pozdrawiam serdecznie Witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.10.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Znow cichutenko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 29.10.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 no, cichuteńko, wiec z okazji Halloween poczęstuję Was ciasteczkami, piekę co roku, w razie czego służę przepisem;) to moja pierwsza próba wstawienia tu zdjęcia, więc proszę o wyrozumiałość http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/81WECO73Cab2J9xKrB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.10.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 no, cichuteńko, wiec z okazji Halloween poczęstuję Was ciasteczkami, piekę co roku, w razie czego służę przepisem;) to moja pierwsza próba wstawienia tu zdjęcia, więc proszę o wyrozumiałość ... Oooooooo, dzieki, normalnie pyszotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.10.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 jessooooo:)Poproszę przepis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.10.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Witam Moja zona rowniez prosi o przepis Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 30.10.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 proszę bardzo:) 225 g miękkiego masła 1 szklanka cukru pudru (dałam zwykły akurat nie miałam pudru) 1 jajko 1 łyżeczka olejku migdałowego 1 łyżeczka olejku waniliowego 2 2/3 szklanki mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia duża szczypta soli 3/4 szklanki zblanszowanych migdałów Zmiksować masło z cukrem, dodać jajko, olejki, potem mąkę z proszkiem i sól, wyrobić ciasto. Kulę ciasta włożyć do woreczka i schłodzić w lodówce min. 30 minut. Potem formować paluszki, wciskając na koniec migdał w miejsce paznokcia. Piec w dobrze nagrzanym piekarniku do 200st. około 10-12 minut. \\ aha, przepis mam z galerii potraw, z forum GW;) smacznego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam przy pieknej srodzie Na poczatku przyszlego tygodnia musze byc w Pradze na 2-3 dni. Jak by ktos cos mial do przywiezienia to prosze o PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.11.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Bry. Nie wiem czy pogoda pozwoli ale w dluuuugi weekend szykuje mi sie wedzenie rybek a moze i nawet grillowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.11.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Pomóżmy rodzinie Tomka Mł.asp. Tomek Dobrzalski i Małgorzata Dobrzalska są małżeństwem z 12-letnim stażem i mają 9-letniego syna Bartosza. Tomasz jest zastępcą dyżurnego w Komendzie Miejskiej Policji w Toruniu i w policji pracuje od 15 lat. Jego żona jeszcze do niedawna pracowała w prywatnej firmie, do niedawna, bo straszna choroba jaka ich obydwoje dotknęła spowodowała, że już nie może pracować. Tragedia zaczęła się w ubiegłym roku, gdy lekarze wykryli u Tomasza złośliwego raka. Pomimo tak straszliwej diagnozy Tomek nie poddaje się i wspierany przez żonę walczy z chorobą. Wszelkie oszczędności jakie posiadali wydali na walkę z chorobą i rekonwalescencję Tomka, który nadal jest na zwolnieniu, gdy dowiedzieli się o kolejnym nieszczęściu, jakie dotknęło ich rodzinę. W październiku tego roku złośliwy nowotwór wykryto też u Małgosi. Sytuacja finansowa w jakiej teraz się znajdują nie pozwala im na podjęcie walki z tą straszliwą chorobą jaka ich obydwoje dotknęła. W tej ciężkiej dla nich sytuacji tylko gest ludzi dobrej woli może pomóc powrócić im do zdrowia.Wszyscy, którym los Tomka i Małgosi nie jest obojętny mogą wpłacać pieniądze na konto:Tomasz Dobrzalski87-152 Łubianka ul. Wąska 6.Kredyt Bank S.A. 08 1500 1751 1017 5005 9598 0000. przekopiowałam z forum policynego. Słuchajcie, to chodzi o kolegę z pracy mojego męża. Nawet nie chcę myśleć co za koszmar oni przeżywają. Jeśli ktoś może, proszę...pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczakiel 04.11.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam,poszukuje firmy wykonujacej gładzie maszynowo macie może jakies namiary?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.11.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 05.11.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Pomóżmy rodzinie Tomka Mł.asp. Tomek Dobrzalski i Małgorzata Dobrzalska są małżeństwem z 12-letnim stażem i mają 9-letniego syna Bartosza. Tomasz jest zastępcą dyżurnego w Komendzie Miejskiej Policji w Toruniu i w policji pracuje od 15 lat. Jego żona jeszcze do niedawna pracowała w prywatnej firmie, do niedawna, bo straszna choroba jaka ich obydwoje dotknęła spowodowała, że już nie może pracować. Tragedia zaczęła się w ubiegłym roku, gdy lekarze wykryli u Tomasza złośliwego raka. Pomimo tak straszliwej diagnozy Tomek nie poddaje się i wspierany przez żonę walczy z chorobą. Wszelkie oszczędności jakie posiadali wydali na walkę z chorobą i rekonwalescencję Tomka, który nadal jest na zwolnieniu, gdy dowiedzieli się o kolejnym nieszczęściu, jakie dotknęło ich rodzinę. W październiku tego roku złośliwy nowotwór wykryto też u Małgosi. Sytuacja finansowa w jakiej teraz się znajdują nie pozwala im na podjęcie walki z tą straszliwą chorobą jaka ich obydwoje dotknęła. W tej ciężkiej dla nich sytuacji tylko gest ludzi dobrej woli może pomóc powrócić im do zdrowia. Wszyscy, którym los Tomka i Małgosi nie jest obojętny mogą wpłacać pieniądze na konto: Tomasz Dobrzalski 87-152 Łubianka ul. Wąska 6. Kredyt Bank S.A. 08 1500 1751 1017 5005 9598 0000. przekopiowałam z forum policynego. Słuchajcie, to chodzi o kolegę z pracy mojego męża. Nawet nie chcę myśleć co za koszmar oni przeżywają. Jeśli ktoś może, proszę...pomóżcie... Przyłączam się do apelu. Pracuję z Tomkiem w jednej firmie, choć osobiście go nie znam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.11.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Mada, to pracujesz również z moim mężem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts