Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Poszło:)

Moi drodzy, chciałabym oficjalnie ogłosić, że wróciłam do swojego pierwotnego fachu i działam w oknach PCV:) Współpracuję z kolegą, z którym pracowałam dawno temu w DGG. Jeśli ktoś będzie zainteresowany oknami do domku to chętnie pomogę:)

To tyle jeśli chodzi o reklamę;)

Poszło:)

Moi drodzy, chciałabym oficjalnie ogłosić, że wróciłam do swojego pierwotnego fachu i działam w oknach PCV:) Współpracuję z kolegą, z którym pracowałam dawno temu w DGG. Jeśli ktoś będzie zainteresowany oknami do domku to chętnie pomogę:)

To tyle jeśli chodzi o reklamę;)

Hej Aguś, a o mnie pamiętasz? :)

Witam wszystkich :)

Na wiosnę planujemy ruszyć z budową naszego własnego Opałka :) Tymczasem załatwianie wszelkich formalności. A budować się będziemy w Cierpicach. Pozdrawiam wszystkich :))

Ps. Ciężko z tymi formalnościami w Toruniu?? Co jest najgorsze?

Ja tez w Cierpicach. Nie jest tak zle z tymi formalnosciami ale ja zlecilam firmie :D

Dzieki basbur, już dzwoniłam, schody Pan by zrobił na MARZEC !!!!

Jezeli nadal jestes zainteresowana tymi schodami to moge przeslac na priv numer goscia spod Konina. Wiem, ze to daleko ale tam jest malo pracy i on przyjezdza. Ja mam schody sosnowe od niego, tez troche czekalam ale warto bylo ZAPLACILAM 4000 :yes:

Witam wszystkich :)

Na wiosnę planujemy ruszyć z budową naszego własnego Opałka :) Tymczasem załatwianie wszelkich formalności. A budować się będziemy w Cierpicach. Pozdrawiam wszystkich :))

Ps. Ciężko z tymi formalnościami w Toruniu?? Co jest najgorsze?

Witam przyszlych mieszkancow naszej pieknej gminy

W jakim miejscu sie budujecie?

Piotr

Witam wszystkich nowych i starych. Strasznie dawno mnie tu nie było.

Piotr, trzymam kciuki. Daj znać, jak coś będzie wiadomo.

Pozdrawiam

Magda

Oczywiscie. Dowiesz sie jako jedna z pierwszych tym bardziej, ze maczalas w tym palce (brudne od farby) :)

Po niedzieli jakis zawitam do Ciebie, predzej oczywiscie jak zwykle zadzwonie

Piotr

Jak sie mieszka?

Widze, ze nasze rewiry rosna w sile :)

Wszystkich mieszkancow "naszej gminy" zachecam do dzisiejszego, czynnego udzialu w wyborach. W tym roku jest naprawde ciekawie ;)

Pozdrawiam

Piotr :)

Mieszka sie bardzo fajnie ale za krotko zeby zaobserwowac cos fajnego w tych wyborach. Moze mimo ciszy podpowiesz jak glosowac:D

Witam, też mnie dawno nie było, ale budowa pochłania mnóstwo czasu! Dzięki dla agnieszkikusi za dobre namiary-naprawdę, jestem wdzięczna. No, ale przygnała mnie do Was kolejna potrzeba... Miesiąc temu zrobiliśmy tynki, posadzki i wilgoci jest tyle, że po głowie woda leci. Od kilku dni mamy włączoną nagrzewnicę, wietrzymy, ale słabe efekty. Może ktoś z Was ma osuszacz profesjonalny i wynajmuje taki sprzęt albo może znacie firmy, które wynajmują sprzęt lub świadczą usługi tego typu. Będę wdzięczna za namiary!

Zurii, spróbuj w firmie Ramirent na Mazowieckiej. Oni wypożyczają sprzęt budowlany. Namiary znajdziesz w necie. Może oni coś takiego mają. Albo w firmach budowlanych typu Marbud, Kabet...ale czy oni coś takiego wypożyczają to nie wiem.

Cieszę się, że namiary były pomocne:)

A jak okna?

Witam, też mnie dawno nie było, ale budowa pochłania mnóstwo czasu! Dzięki dla agnieszkikusi za dobre namiary-naprawdę, jestem wdzięczna. No, ale przygnała mnie do Was kolejna potrzeba... Miesiąc temu zrobiliśmy tynki, posadzki i wilgoci jest tyle, że po głowie woda leci. Od kilku dni mamy włączoną nagrzewnicę, wietrzymy, ale słabe efekty. Może ktoś z Was ma osuszacz profesjonalny i wynajmuje taki sprzęt albo może znacie firmy, które wynajmują sprzęt lub świadczą usługi tego typu. Będę wdzięczna za namiary!

Zurii, aż tak źle jest? Już się boję, bo ja wylewki mam mieć w tym tygodniu dopiero! Daj znać jak znajdziesz te profesjonalne osuszacze, co?

Masz u siebie włączone ogrzewanie czy jeszcze nie?

Mieszka sie bardzo fajnie ale za krotko zeby zaobserwowac cos fajnego w tych wyborach. Moze mimo ciszy podpowiesz jak glosowac:D

Nalezalo postawic znak X obok nazwiska odpowiedniego kandydata/kandydatow. Dokladnie opisane na dole kazdej karty do glosowania :)

To tak zartem

Z tego co widze we wstepnych wynikach to rada ma sznse zmienic sie na "normalna" ale naczelna wladza pozostanie bez zmian :(

http://wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/040000/041508.html

Jest jak zwykle problem z jednym obwodem glosowania ale to u nas standard. Pozniej znow beda ploty lataly po wsi ...