annnna 18.11.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 jeśli chodzi o solidne ekipy to mogę polecić dwie. Sprawdzisz sobie ceny Wysłać namiary na pw? Byłabym wdzięczna:) mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.11.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Poszło:) Moi drodzy, chciałabym oficjalnie ogłosić, że wróciłam do swojego pierwotnego fachu i działam w oknach PCV:) Współpracuję z kolegą, z którym pracowałam dawno temu w DGG. Jeśli ktoś będzie zainteresowany oknami do domku to chętnie pomogę To tyle jeśli chodzi o reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 19.11.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Poszło:) Moi drodzy, chciałabym oficjalnie ogłosić, że wróciłam do swojego pierwotnego fachu i działam w oknach PCV:) Współpracuję z kolegą, z którym pracowałam dawno temu w DGG. Jeśli ktoś będzie zainteresowany oknami do domku to chętnie pomogę To tyle jeśli chodzi o reklamę Hej Aguś, a o mnie pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.11.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 pamiętam Kochanie, pamiętam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amberka 20.11.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam wszystkich Na wiosnę planujemy ruszyć z budową naszego własnego Opałka Tymczasem załatwianie wszelkich formalności. A budować się będziemy w Cierpicach. Pozdrawiam wszystkich ) Ps. Ciężko z tymi formalnościami w Toruniu?? Co jest najgorsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.11.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam wszystkich nowych i starych. Strasznie dawno mnie tu nie było. Piotr, trzymam kciuki. Daj znać, jak coś będzie wiadomo. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Kobieto, gdzieś Ty była jak Cię nie było? Na szczęście jutro koniec z wyborami i może znajdziesz czas na kawę, co?Tak w ogóle to ostatnio dziewczyny zaniedbały forum. Ola, Natalia, Renata, Marzenka....eee tam w końcu sama tu zostanę, no:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 21.11.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam wszystkich Na wiosnę planujemy ruszyć z budową naszego własnego Opałka Tymczasem załatwianie wszelkich formalności. A budować się będziemy w Cierpicach. Pozdrawiam wszystkich ) Ps. Ciężko z tymi formalnościami w Toruniu?? Co jest najgorsze? Ja tez w Cierpicach. Nie jest tak zle z tymi formalnosciami ale ja zlecilam firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 21.11.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Dzieki basbur, już dzwoniłam, schody Pan by zrobił na MARZEC !!!! Jezeli nadal jestes zainteresowana tymi schodami to moge przeslac na priv numer goscia spod Konina. Wiem, ze to daleko ale tam jest malo pracy i on przyjezdza. Ja mam schody sosnowe od niego, tez troche czekalam ale warto bylo ZAPLACILAM 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam wszystkich Na wiosnę planujemy ruszyć z budową naszego własnego Opałka Tymczasem załatwianie wszelkich formalności. A budować się będziemy w Cierpicach. Pozdrawiam wszystkich ) Ps. Ciężko z tymi formalnościami w Toruniu?? Co jest najgorsze? Witam przyszlych mieszkancow naszej pieknej gminy W jakim miejscu sie budujecie? Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam wszystkich nowych i starych. Strasznie dawno mnie tu nie było. Piotr, trzymam kciuki. Daj znać, jak coś będzie wiadomo. Pozdrawiam Magda Oczywiscie. Dowiesz sie jako jedna z pierwszych tym bardziej, ze maczalas w tym palce (brudne od farby) Po niedzieli jakis zawitam do Ciebie, predzej oczywiscie jak zwykle zadzwonie Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Ja tez w Cierpicach. Nie jest tak zle z tymi formalnosciami ale ja zlecilam firmie Jak sie mieszka? Widze, ze nasze rewiry rosna w sile Wszystkich mieszkancow "naszej gminy" zachecam do dzisiejszego, czynnego udzialu w wyborach. W tym roku jest naprawde ciekawie Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Piotruś, czyżbyś startował na radnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 21.11.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Jak sie mieszka? Widze, ze nasze rewiry rosna w sile Wszystkich mieszkancow "naszej gminy" zachecam do dzisiejszego, czynnego udzialu w wyborach. W tym roku jest naprawde ciekawie Pozdrawiam Piotr Mieszka sie bardzo fajnie ale za krotko zeby zaobserwowac cos fajnego w tych wyborach. Moze mimo ciszy podpowiesz jak glosowac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 21.11.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam, też mnie dawno nie było, ale budowa pochłania mnóstwo czasu! Dzięki dla agnieszkikusi za dobre namiary-naprawdę, jestem wdzięczna. No, ale przygnała mnie do Was kolejna potrzeba... Miesiąc temu zrobiliśmy tynki, posadzki i wilgoci jest tyle, że po głowie woda leci. Od kilku dni mamy włączoną nagrzewnicę, wietrzymy, ale słabe efekty. Może ktoś z Was ma osuszacz profesjonalny i wynajmuje taki sprzęt albo może znacie firmy, które wynajmują sprzęt lub świadczą usługi tego typu. Będę wdzięczna za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Zurii, spróbuj w firmie Ramirent na Mazowieckiej. Oni wypożyczają sprzęt budowlany. Namiary znajdziesz w necie. Może oni coś takiego mają. Albo w firmach budowlanych typu Marbud, Kabet...ale czy oni coś takiego wypożyczają to nie wiem. Cieszę się, że namiary były pomocne:)A jak okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thorn 21.11.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam, mam na sprzedaz dom w Lubiczu. Nowy, do zamieszkania. Wiecej informacji na priv. Piotrulex trzymaj sie - moze wojcie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 22.11.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Witam, też mnie dawno nie było, ale budowa pochłania mnóstwo czasu! Dzięki dla agnieszkikusi za dobre namiary-naprawdę, jestem wdzięczna. No, ale przygnała mnie do Was kolejna potrzeba... Miesiąc temu zrobiliśmy tynki, posadzki i wilgoci jest tyle, że po głowie woda leci. Od kilku dni mamy włączoną nagrzewnicę, wietrzymy, ale słabe efekty. Może ktoś z Was ma osuszacz profesjonalny i wynajmuje taki sprzęt albo może znacie firmy, które wynajmują sprzęt lub świadczą usługi tego typu. Będę wdzięczna za namiary! Zurii, aż tak źle jest? Już się boję, bo ja wylewki mam mieć w tym tygodniu dopiero! Daj znać jak znajdziesz te profesjonalne osuszacze, co? Masz u siebie włączone ogrzewanie czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.11.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Piotruś, czyżbyś startował na radnego? tak nie calkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.11.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Mieszka sie bardzo fajnie ale za krotko zeby zaobserwowac cos fajnego w tych wyborach. Moze mimo ciszy podpowiesz jak glosowac:D Nalezalo postawic znak X obok nazwiska odpowiedniego kandydata/kandydatow. Dokladnie opisane na dole kazdej karty do glosowania To tak zartem Z tego co widze we wstepnych wynikach to rada ma sznse zmienic sie na "normalna" ale naczelna wladza pozostanie bez zmian http://wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/040000/041508.html Jest jak zwykle problem z jednym obwodem glosowania ale to u nas standard. Pozniej znow beda ploty lataly po wsi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts