Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

słuchajcie, tak ostrzegawczo dla tych, co robią adaptacje projektów: gdyby ktoś trafił na pana o nazwisku Utig (mieszka na Wrzosach) to uciekac od niego z daleka i nie wchodzić z nim w żadne interesy. Szczegóły dla zainteresowanych na priv. Mam też namiar na fajnych, młodych ludzi jeśli chodzi o projekty, prowadzenie budowy. Namiary też na priv:)

Też życzę najlepszego przy wtorku:)

Nie wiem dokladnie po co ale wiem ze rozmawialem z takim Panem. Nic razem nie robilismy ale cos tam od niego chcialem ...

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

no i po fajnym wtorku:(

Córka wyszła dziś ze szkoły z płaczem, bo inteligentna inaczej pani od religi powiedziała dzieciom, że mikołaj nie żyje, a prezenty w nocy podrzucają rodzice. Oj poniesie mnie jutro w szkole, poniesie...

Masz racje. Ja bym tez zrobil o to gruba awanture. Powaznie. Cieszy mnie bardzo jak widze jaka dzieciaki maja frajde ze Swiat :)

No ale jakie wnioski z tego plyna bo niewiele sie z tego co tam piszesz dowiedzialem ...

Co dalej masz zamiar z tym zrobic?

Domyslam sie, ze nie tylko Twoje dziecko bylo rozczarowane, nie tylko Ty zdenerwowana a pamietaj, ze w kupie sila :)

Mi sie przytrafilo raz interweniowac w zlobku i raz w przedszkolu. Efekt zawsze byl oczekiwany :)

Ania, przez przypadek wykasowałam Twojego maila. Rozmawiałam z koleżanką odnośnie zamawiania przez murarzy materiałów. Całkowicie zdała się na nich. Sprawdzała niektóre materiały jakby kupowała sama i jednak mają taniej.

Mam nadzieję, że jutro będzie chociaż trochę na plusie, bo muszę się zabrać za mycie okien:)

Dzis po dlugiej przerwie bylismy na zakupach w MAKRO. Wielkiej rewelacji caly czas tam nie widze ale np. owoce morza maja w dobrych cenach. Mialo byc dzis na kolacje ale okazalo sie ze bialego wina mamy za malo a bez tego to juz nie to samo :)

W sobotnie przedpoludnie natomiast bylem w REALu i kupilem kilka karpii. Nie dosc ze cena nieca 8 zeta to jeszcze do kazdej wydanej stowki daja bon na 10 zeta czyli za karpie wyszlo mi 7,20 zl/kg. Sztuke ponizej 2kg ciezko bylo znalezc. No i jestem wielkim fanem Pepsi gdzie za 3,25 zl/2litry mozna zakupic :)

Dzis po dlugiej przerwie bylismy na zakupach w MAKRO. Wielkiej rewelacji caly czas tam nie widze ale np. owoce morza maja w dobrych cenach. Mialo byc dzis na kolacje ale okazalo sie ze bialego wina mamy za malo a bez tego to juz nie to samo :)

W sobotnie przedpoludnie natomiast bylem w REALu i kupilem kilka karpii. Nie dosc ze cena nieca 8 zeta to jeszcze do kazdej wydanej stowki daja bon na 10 zeta czyli za karpie wyszlo mi 7,20 zl/kg. Sztuke ponizej 2kg ciezko bylo znalezc. No i jestem wielkim fanem Pepsi gdzie za 3,25 zl/2litry mozna zakupic :)

No proszę, jakie ułatwienia przed świętami:wiggle: może jeszcze jakieś informacje gdzie tanio lego dostanę?

Musisz byc niezlym sprinterem, ze udalo Ci sie te karpie dostac.. ;) , to znaczy kupic :)

Witam serdecznie

Chcieliśmy się upomnieć odnośnie cen, tynków i wylewek , robocizny z materiałem,, (ile metrów miał domek) ,jeśli nie jest to problemem ?

Z góry pięknie dziękujemy:)

Serdecznie pozdrawiamy .

kurcze, zupełnie mi umknęło, przepraszam!

obiecuję, ze do jutra wszystko Wam napiszę;)

Musisz byc niezlym sprinterem, ze udalo Ci sie te karpie dostac.. ;) , to znaczy kupic :)

Bylem w sobote kolo poludnia i kolejka byla moze na 30 sekund. przy karpiach byly 3 osoby do obslugi i moze z 5-6 osob w kolejce

Czesto bywam z racji pracy na otwarciach roznych marketow. Pamietam jak otwierali Zlote Tarasy w Warszawie z 2-3 lata temu. Ja sobie siedzialem w srodku przy muzyce Adama Sztaby, jakis wystepach, zajadajac sie cateringem z Mariottu i na wielkim telebimie widzialem te dzikie kolejki przed wejsciem. Jedyna kolejka w jakiej wtedy stanalem to po odbior srebrnej bizuteri ktora mi sie nalezala z racji VIPowskiego zaproszenia. Wtedy obiecalem sobie ze nidy nie bede na takim telebimie :)