piotrulex 09.12.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 słuchajcie, tak ostrzegawczo dla tych, co robią adaptacje projektów: gdyby ktoś trafił na pana o nazwisku Utig (mieszka na Wrzosach) to uciekac od niego z daleka i nie wchodzić z nim w żadne interesy. Szczegóły dla zainteresowanych na priv. Mam też namiar na fajnych, młodych ludzi jeśli chodzi o projekty, prowadzenie budowy. Namiary też na priv:) Też życzę najlepszego przy wtorku:) Nie wiem dokladnie po co ale wiem ze rozmawialem z takim Panem. Nic razem nie robilismy ale cos tam od niego chcialem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.12.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Piotruś, jak tylko wrócę do domu i podłączę się pod ładowarkę to podeślę SMSa. Dużo nie będzie. Dzięki Magda Jest Pierwszy raz kupowalem u nich material i kapitalnie sie to robi . Czlowiek uczy sie cale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.12.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 no i po fajnym wtorku:( Córka wyszła dziś ze szkoły z płaczem, bo inteligentna inaczej pani od religi powiedziała dzieciom, że mikołaj nie żyje, a prezenty w nocy podrzucają rodzice. Oj poniesie mnie jutro w szkole, poniesie... Masz racje. Ja bym tez zrobil o to gruba awanture. Powaznie. Cieszy mnie bardzo jak widze jaka dzieciaki maja frajde ze Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.12.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ech...szkoda gadać...w Psychologu założyłam wątek o tej babie. Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam. Martwi mnie tylko jedno: takie niezrównoważone kobiety uczą nasze dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.12.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ech...szkoda gadać...w Psychologu założyłam wątek o tej babie. Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam. Martwi mnie tylko jedno: takie niezrównoważone kobiety uczą nasze dzieci. Co Ci ona powiedziala i jej przelozona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.12.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170257-co-zrobić-z-walniętą-babą-od-religi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.12.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170257-co-zrobić-z-walniętą-babą-od-religi No ale jakie wnioski z tego plyna bo niewiele sie z tego co tam piszesz dowiedzialem ... Co dalej masz zamiar z tym zrobic? Domyslam sie, ze nie tylko Twoje dziecko bylo rozczarowane, nie tylko Ty zdenerwowana a pamietaj, ze w kupie sila Mi sie przytrafilo raz interweniowac w zlobku i raz w przedszkolu. Efekt zawsze byl oczekiwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 09.12.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Aga, przeczytałam link, niezła akcja. Powiedz, co Twoja córka teraz mysli o Mikołaju? Uwierzyła katechetce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.12.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Piotr powiem szczerze, że rodzice nie zareagowali. Przynajmniej nic o tym ne wiem. Sylwia przeszła nad tym wszystkim do porządku dziennego i dziś powiedziała, że musi wysłać list do Mikołaja, bo niedługo Wigilia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.12.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Skoro masz skads info ze co roku sie to powtarza i jest afera to ja bylbym w obowiazku na tyle zareagowac aby po moim niezadowoleniu pozostal chocby pisemny slad do "nastepnego razu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.12.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Dzien doberek przy pieknym piatku, piateczku, piatulku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 10.12.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Faktycznie, przepięknie za oknem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel i Ania 10.12.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Faktycznie, przepięknie za oknem;) Witam serdecznie Chcieliśmy się upomnieć odnośnie cen, tynków i wylewek , robocizny z materiałem,, (ile metrów miał domek) ,jeśli nie jest to problemem ? Z góry pięknie dziękujemy:) Serdecznie pozdrawiamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.12.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Ania, przez przypadek wykasowałam Twojego maila. Rozmawiałam z koleżanką odnośnie zamawiania przez murarzy materiałów. Całkowicie zdała się na nich. Sprawdzała niektóre materiały jakby kupowała sama i jednak mają taniej.Mam nadzieję, że jutro będzie chociaż trochę na plusie, bo muszę się zabrać za mycie okien:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.12.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Dzis po dlugiej przerwie bylismy na zakupach w MAKRO. Wielkiej rewelacji caly czas tam nie widze ale np. owoce morza maja w dobrych cenach. Mialo byc dzis na kolacje ale okazalo sie ze bialego wina mamy za malo a bez tego to juz nie to samo W sobotnie przedpoludnie natomiast bylem w REALu i kupilem kilka karpii. Nie dosc ze cena nieca 8 zeta to jeszcze do kazdej wydanej stowki daja bon na 10 zeta czyli za karpie wyszlo mi 7,20 zl/kg. Sztuke ponizej 2kg ciezko bylo znalezc. No i jestem wielkim fanem Pepsi gdzie za 3,25 zl/2litry mozna zakupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 12.12.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Dzis po dlugiej przerwie bylismy na zakupach w MAKRO. Wielkiej rewelacji caly czas tam nie widze ale np. owoce morza maja w dobrych cenach. Mialo byc dzis na kolacje ale okazalo sie ze bialego wina mamy za malo a bez tego to juz nie to samo W sobotnie przedpoludnie natomiast bylem w REALu i kupilem kilka karpii. Nie dosc ze cena nieca 8 zeta to jeszcze do kazdej wydanej stowki daja bon na 10 zeta czyli za karpie wyszlo mi 7,20 zl/kg. Sztuke ponizej 2kg ciezko bylo znalezc. No i jestem wielkim fanem Pepsi gdzie za 3,25 zl/2litry mozna zakupic No proszę, jakie ułatwienia przed świętami:wiggle: może jeszcze jakieś informacje gdzie tanio lego dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 12.12.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Dzis po dlugiej przerwie bylismy na zakupach w MAKRO. Wielkiej rewelacji caly czas tam nie widze ale np. owoce morza maja w dobrych cenach. Mialo byc dzis na kolacje ale okazalo sie ze bialego wina mamy za malo a bez tego to juz nie to samo W sobotnie przedpoludnie natomiast bylem w REALu i kupilem kilka karpii. Nie dosc ze cena nieca 8 zeta to jeszcze do kazdej wydanej stowki daja bon na 10 zeta czyli za karpie wyszlo mi 7,20 zl/kg. Sztuke ponizej 2kg ciezko bylo znalezc. No i jestem wielkim fanem Pepsi gdzie za 3,25 zl/2litry mozna zakupic Musisz byc niezlym sprinterem, ze udalo Ci sie te karpie dostac.. , to znaczy kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 13.12.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Witam serdecznie Chcieliśmy się upomnieć odnośnie cen, tynków i wylewek , robocizny z materiałem,, (ile metrów miał domek) ,jeśli nie jest to problemem ? Z góry pięknie dziękujemy:) Serdecznie pozdrawiamy . kurcze, zupełnie mi umknęło, przepraszam! obiecuję, ze do jutra wszystko Wam napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.12.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Siouxiee, ale mi poprawiłeś humor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.12.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Musisz byc niezlym sprinterem, ze udalo Ci sie te karpie dostac.. , to znaczy kupic Bylem w sobote kolo poludnia i kolejka byla moze na 30 sekund. przy karpiach byly 3 osoby do obslugi i moze z 5-6 osob w kolejce Czesto bywam z racji pracy na otwarciach roznych marketow. Pamietam jak otwierali Zlote Tarasy w Warszawie z 2-3 lata temu. Ja sobie siedzialem w srodku przy muzyce Adama Sztaby, jakis wystepach, zajadajac sie cateringem z Mariottu i na wielkim telebimie widzialem te dzikie kolejki przed wejsciem. Jedyna kolejka w jakiej wtedy stanalem to po odbior srebrnej bizuteri ktora mi sie nalezala z racji VIPowskiego zaproszenia. Wtedy obiecalem sobie ze nidy nie bede na takim telebimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts