piotrulex 16.12.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Dobry prawie przy weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.12.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.12.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ... - hodowcy, możecie śmiało podnosić cenę! ludzi się przekona, żeby wybierali tylko te droższe, bo są lepsze i zdrowsze! ... Nie chcialem dalej drazyc tematu bo i po co ale nie moge sie powstrzymac Widzial ktos ile kosztuje w Realu karp? Dodam tylko, ze jest to ten sam towar od tego samego dostawcy co wczesniej Ma to sporo wspolnego w tekstem ktory cytuje Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 17.12.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 wracam z informacją o koszcie materiału za nasze tynki. otóż naprawdę tyle nas to kosztowało - moze ta mieszanka jest tyle drozsza od materialu mieszanego samodzielnie przez tynkarza? Moze mamy wiecej ścian niz Wy? poza tym sciany byly baaardzo krzywe i w niektorych miejscach naprawde sporo trzeba bylo tynku nalozyc. Albo dalismy sie naciagnąć. Sama juz nie wiem, w kazdym razie tyle zaplacilismy, podana kwota nie jest blędna. Miłego weekendu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Piotr, w piątkowych Nowościach jest artykuł m.in. odnośnie sprzedaży karpia w Realu;)W piątek chciałam kupić rybę na obiad. Jeździłam za łososiem lub pstrągiem. Wiecie co? Miałam wielki problem, żeby kupić świeżą rybę. Łososie były dosłownie sine i kosztowały ponad 30 zł. Tragedia. Dziś mój tata jechał gdzieś po pstrągi więc kupi dla nas na święta. Wędzone przyjadą z Borów Tucholskich:)Poza tym przerażają mnie te kolejki w sklepach. W piątek wieczorem pojechałam po prezenty z nadzieją, że w sklepach będzie luźniej. Niestety, chyba nie tylko ja miałam taką nadzieję....Zrobiłam już listę zakupów. Wyskoczymy w tygodniu rano, żeby nie było tyle ludzi w sklepach i mam nadzieję, że uda nam się w miarę spokojnie wszystko kupić. Choinka stoi już na tarasie i czeka na świąteczny ubiór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.12.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Piotr, w piątkowych Nowościach jest artykuł m.in. odnośnie sprzedaży karpia w Realu;) W piątek chciałam kupić rybę na obiad. Jeździłam za łososiem lub pstrągiem. Wiecie co? Miałam wielki problem, żeby kupić świeżą rybę. Łososie były dosłownie sine i kosztowały ponad 30 zł. Tragedia. Dziś mój tata jechał gdzieś po pstrągi więc kupi dla nas na święta. Wędzone przyjadą z Borów Tucholskich:) Poza tym przerażają mnie te kolejki w sklepach. W piątek wieczorem pojechałam po prezenty z nadzieją, że w sklepach będzie luźniej. Niestety, chyba nie tylko ja miałam taką nadzieję....Zrobiłam już listę zakupów. Wyskoczymy w tygodniu rano, żeby nie było tyle ludzi w sklepach i mam nadzieję, że uda nam się w miarę spokojnie wszystko kupić. Choinka stoi już na tarasie i czeka na świąteczny ubiór:) Nie czytam Nowosci ale zerkne Pytanie mam do Ciebie. Jak kupujesz np. matiasa to jaki kolor dla Ciebie jest najlepszy? To nie jest podchwytliwe pytanie. prosze o prawdziwa odpowiedz. Pstraga to ja sobie kupuje zywego a wedze sobie sam. Lepszego nigdy nie jadlem niz z wlasnej beczki, nawet w Borach Tucholskich Choinke jakos w tygodniu postaramy sie kupi, ubieranie jak zwykle w Wigilijny poranek W piatek wieczorem na zakupy? Naprawde mialas nadzieje, ze bedzie luzniej? Nawet w ciagu roku zakupow nei robimy w piatkowe popoludnia bo zwykle sa najwieksze kolejki. Juz pare lat temu robimy to w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Piotr, ale ja w sklepie bułam po 20:)Tata był dziś w Lubiczu i kupił żywe pstrągi. Matiasów nie kupowałam już bardzo dawno, bo u nas nikt nie je śledzi.Odnośnie tego wędzenia to pewnie masz rację. Co swoje, to swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.12.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Piotr, ale ja w sklepie bułam po 20:) Tata był dziś w Lubiczu i kupił żywe pstrągi. Matiasów nie kupowałam już bardzo dawno, bo u nas nikt nie je śledzi. Odnośnie tego wędzenia to pewnie masz rację. Co swoje, to swoje. Zywe w naszych okolicach rowniez kupuje w Lubiczu. Moim skromnym zdaniem sa najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.12.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 no właśnie....muszę jechać dokupić. Wczoraj dwa zostały zjedzone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 20.12.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Witam Was przedświątecznie, obiecałąm, ze napisze Wam jak spisały się osuszacze powietrza. Otóż po 3 tyg pracy 4 potężnych maszyn i 2 małych (koszt 3 tys.) poziom wilgotności w każdym pomieszczeniu naszego domu to 20 procent!!! Wszystko pięknie wyschło, dzięki czemu tuż po nowym roku wchodzimy z kaflami, panelami. W pierwszych dniach wylewaliśmy kilkadziesiąt litrów wody na dobę!!!! Także uważam, że fajne rozwiązanie. Teraz palimy, w mroźne suche dni wietrzymy i jest bosko! Chłopaki z firmy suchy dom fantastyczni-profesjonalni, mili. gdybyście chcieli namiary zapraszam na priv.Do Was mam prośbę-skąd zamówić drzwi?! Nie chcę drewnianych-nie stać mnie. Proszę dajcie jakieś sprawdzone namiary!!!!Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 20.12.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Cześć, możecie polecić hurtownię instalacyjną, gdzie zrobią mi wycenę materiałów na CO i wod-kan ? Dziś dostałem wycenę od instalatora - robocizna + materiały .Niestety firma (polecana przez znajomych) sprzedaje "system" i nie chce przedstawić inwestorowi wyceny materiałów i robocizny oddzielnie Dzięki, Tświrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.12.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 spróbuj w Euroinstalu na Chrobrego, w Bims Plus - teraz chyba na Chrzanowskiego. W necie znajdziesz namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 20.12.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 dzięki spróbuje. Tświrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 21.12.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Zurii - ja poproszę namiary na te osuszacze;) Czy Wy już macie ocieplone poddasze? Tświrek - nam całą instalację co i wod-kan i gazową wyceniała i zakładała firma Juta z Nieszawki, ja bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.12.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Piotr, w piątkowych Nowościach jest artykuł m.in. odnośnie sprzedaży karpia w Realu;) ... Czytalem i nic nowego nie wyczytalem. Ludzie stoja podobno w kolejkach a na rynku mozna kupic o 2 zeta wiecej bez kolejek Ja w klejce stalem z 3 minuty a karpia kupilem z 15kg (mama, tesciowa, my) wiec na rynku zaplacilbym za to samo 30 zeta. Hmmmm, mi troche by bylo szkoda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.12.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Cześć, możecie polecić hurtownię instalacyjną, gdzie zrobią mi wycenę materiałów na CO i wod-kan ? Dziś dostałem wycenę od instalatora - robocizna + materiały .Niestety firma (polecana przez znajomych) sprzedaje "system" i nie chce przedstawić inwestorowi wyceny materiałów i robocizny oddzielnie Dzięki, Tświrek ADA w Lubiczu, telefon 56 678-20-39 lub do goscia ktoryu nich sie wlasnie tym zajmuje, Jarka 509-249-021 Ja taniej nigdy nie znalazlem a absluga i towar OK. JAk kopowalem za duzo na zapas to zawsze zwroty przyjmowali Koniecznie sprawdz u nich ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 21.12.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam, też obiema rękami podpisuję się pod Adą Lubicz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.12.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Witam w ten piekny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 23.12.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Witam przedwigilijnie;) Zurii, dzięki za namiary, panowie są tak mili, że w wigilię z rana chcą do mnie przyjechać (sprawdzić poziom wilgotności) zaczynam spać spokojnie, do tej pory śniła mi się wilgoć ze ścian wchodząca w wełnę mineralną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.12.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Jak tam przygotowania przedświąteczne? Ja od 6 jestem w biurze i przeliczam oferty:) Wczoraj doszłam do wniosku, że panowie to jednak spryciarze. Zamiast pomagać w domu w przedświątecznych przygotowaniach to 4 mam dziś umówionych na podpisanie umowy na okna. Zawsze to jakaś wymówka, że nie pomagało się żonie, nie?:) Jednak o 9 wychodzę i biorę się w domu za gotowanie:) Basia, jak mały w żłobku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts