madazlotko 29.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Nie chce Cie martwic ale jak bedziecie musieli te 100 odsniezac 2 razy dziennie to juz nie bedzie tak cudownie Hej, nie jest tak źle - te 100 metrów to na spółkę z 19 sąsiadami, bo tyle jest na naszej polanie działek chyba damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazurra 30.12.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witam forumowiczówPoszukuję jakieś namiary na ekipy od dachy- cieśla i dekarz - buduję w Górsku k/Torunia. Do zbudowania więźba i dach o łącznej powierzchni ok 420m2Będę wdzięczny za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.12.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 namiary wysłałam na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 31.12.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Czesc, dostalem nastepujaca wycene za wodkan i CO... -kotlownia kondensacyjna z podgrzewaczem cw 120l -kotlownia na paliwo stale -instalacja ogrzewania podlogowego - do wyceny zalozylismy podlogowke w salonie -instalacja grzejnikowa -instalacja wod-kan KOMPLET: 42400.00 plus VAT Podzieli sie ktos swoja ? Wydaje mi sie to za duuuzo dom 230 m2 netto (2garaze, uzytkowa 141m2) Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.12.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 my też płaciliśmy coś koło tego, ale była w tym oczyszczalnia ścieków, no i było to prawie 4 lata temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 31.12.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Dzieki, bede musial ponegocjowac i zrezygnowac z 1go zrodla - moze na rzecz porzadnego pieca na ekogroszek, będzie 1dna kotlownia mniej a wiec może i cena troszkę niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powiedz 01.01.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Polecam domek TK8GL1, ładny, prosty, niedrogi, sama taki buduję!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 01.01.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Polecam domek TK8GL1, ładny, prosty, niedrogi, sama taki buduję!!!!!!! Dzięki, zerknę na projekt Wypatrzyłam jeden dość funkcjonalny - Leśny zakątek II, może ktoś buduje taki w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 02.01.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 A może Krokus-2 z Archetonu? Polecam, bo sama taki buduję i jestem zadowolona z wyboru projektu . Pozdrawiam! Witam wszystkich. Spokojnych Świąt życzę. Wykorzystuję przerwę świąteczną do poszukiwania idealnego projektu domu. Odwiedziłam moja działkę w te śniegi, żeby sprawdzić dojazd zimą i nie jest tak źle. Jakieś 100 m od mojej działki biegnie droga gminna, która jest odśnieżana Może podpowiecie mi jakiś namiar na domek mały ( do 130 m ), oczywiście tani w budowie. Mam na oku Z34, Z66 i jeszcze 26 innych Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 02.01.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Dzięki, zerknę na projekt Wypatrzyłam jeden dość funkcjonalny - Leśny zakątek II, może ktoś buduje taki w okolicy? No to ja oczywiscie polecam swoj projekt tez jest funkcjonalny i nie bardzo drogi Ambrozja 1 dobre domy ,lub wielospadowy dach -arkadia -ale napewno drozszy. pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.01.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witam w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Najlepszego w Nowym RokuTświrek, a skąd masz cenę materiałów? Znam kilka osób w hurtowniach instalacyjnych więc może coś załatwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 03.01.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Najlepszego w Nowym Roku Tświrek, a skąd masz cenę materiałów? Znam kilka osób w hurtowniach instalacyjnych więc może coś załatwię. ta wycena to material + robocizna. material - BIMs. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 prześlij mi zestawienie materiałów na maila. Najlepiej ich wycenę albo podrzuć przy okazji do biura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.01.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 zaczynam mieć dość zimy i z utęsknieniem patrzę za wiosną Brakuje mi pracy w ogródku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.01.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Witam. Ja bede mial dosc zimy jak wegiel sie bedzie konczyl. Na razie spoko, niech sobie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.01.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 węgiel u mnie też jest. I jakoś tak mało go schodzi w tym roku, a ciepło w domu jak w zeszłym. Cuda jakieś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.01.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 węgiel u mnie też jest. I jakoś tak mało go schodzi w tym roku, a ciepło w domu jak w zeszłym. Cuda jakieś czy co? Pewnie niezly wegielek macie. Mysmy kiepsko trafili pomimo ze PODOBNO ten sam mielismy wczesniej do testow ktore wypadly pomyslnie. Na poczatku palenia w kotle mielismy z TORECu i byl kapitalny. Probowalismy inne ale tak dobrego nie trafilismy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 05.01.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Czas plynie nieublaganie, trzeba wiec zadbac o swoje zdrowie A podstawa zdrowia jest zdrowe odzywianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 06.01.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Widzę, że forum odwiedza spore grono użytkowników kotłów na ekogroszek. "Trafiła" się komuś wymiana śruby/ślimaka podajnika ? Mam wąska kotłownię - 150-160cm. Kotły które mnie interesuję mają do 140 cm szerokości. Da się wyjąć śrubę w takich warunkach ? Wydaje mi się, że po zdemontowaniu zasobnika powinno się udać ale ... Komentarze mile widziane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts