agnieszkakusi 12.01.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 a w Toruniu deszcz pada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.01.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Wlasnie wrocilem z Harendy, ciezk, mokry snieg, niespecjalnie sie jezdzi. Jak nic nie napada to odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 12.01.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Na Podhalu dzis wczesnym popoludniem +6 stopni. Malo sniegu. Jutro oblukam trasy zjazdowe Pod Zakopcem powoli wychodzi sloneczko Wiadomosci zupelnie jak od Wuja Mata z podrozy Moglbys jeszcze tylko jakies fotki powklejac, z checia popatrzylbym na polskie krajobrazy... Szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.01.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Zdjec wstawiac nie potrafie. Jak bardzo masz ochote kilka oblukac podaj na PW maila to Ci podesle w piatek Dzis wszystko biale. W nocy niestety popadalo wiec i powrot do domu sie wydluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 13.01.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Zdjec wstawiac nie potrafie. Jak bardzo masz ochote kilka oblukac podaj na PW maila to Ci podesle w piatek.. A wiesz, jak bys mogl to bardzo chetnie..poprosze Adres wysylam - frrruuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.01.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 A wiesz, jak bys mogl to bardzo chetnie..poprosze Adres wysylam - frrruuuuu.... W zdjeciach malo artyzmu ale prosze bardzo Jak wczoraj zyjezdzalem to padal snieg, po nocy z dachy zgarnialem z 5-10 cm i caly czas sypalo. Mojajac nowy Targ po 5 km robilo sie szarko buro i zero sniegu. Temp na plusie, nowy snieg rowniez ciezki i zbity ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 14.01.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witam.Latem tego roku chcemy razem z mężem zacząć budowę domu. Szukamy dobrego kierownika budowy. Budowa będzie w miasteczku pomiędzy Toruniem, a Inowrocławiem. Proszę o namiary. Również proszę o namiary na osobę, która ma uprawnienia do zrobienia zmian w projekcie oraz do zrobienia całej adaptacji. Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.01.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Poszło na pw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.01.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Milego weekendu dla wszystkich a Madzi smacznego oscypka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.01.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 miły to on nie będzie....właśnie mąż pojechał z młodszą pociechą do szpitala. Ja siedzę w domu, bo mnie tam nikt nie wpuści:( Poza tym nie mam zamiaru zarażać innych dzieci. Jelitówka nas zaatakowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.01.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Bedzie dobrze, uszy do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 15.01.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 MS okna - ciekawostka profil 5-komorowy* szer. 73 mm x wys. 68 mm a pod * kryje się ... * dotyczy profili w kolorze białym gdyby ktoś się zastanawiał i nie znalazł * na zdjęciach kolor wygląda jak 4ro komorowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.01.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Rozłożyliśmy się wszyscy. Gwałtowna 1-2 dniowa jelitówka. Dobrze, że moja mama mogła być w szpitalu z najmłodszą, bo inaczej byłaby tam sama:(Tświrek, o co chodzi z tymi oknami? Co to za gwiazdki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 16.01.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 MS ma wszystkie profile 5cio komorowe - pod warunkiem, że zamówisz okna białe. Okna w kolorze są 4ro komorowe - ale jakoś mocno się tym nie chwalą, powiedziałbym nawet nie wspominają ... Tu znajdziesz zdjęcie - budowa okna w kolorze: http://www.ms.pl/index.php/produkty/okna_pvc/okna_msline_pvc/budowa_i_parametry Liczba komór to nie wszystko ale mogliby bardzo wyraźnie to zaznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.01.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 ba...nawet im więcej komór tym więcej płacisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amberka 17.01.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Odebrałam dziś wypis i wyrys z MPZP i pkt 3.3 mówi że wysokość zabudowy dla zabudowy mieszkaniowej wynosi nie więcej niż 2 kondygnacje, max. 8,5 m. Natomiast mój na stronie mojego wymarzonego opałka jest podana wysokość budynku 9,1 m (kalenica 9,07). Czy oznacza to, że musze szukać innego projektu, albo działki?? Mam nadzieję, że nie bo to trochę załamka by była Pozdrawiam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniolek2020 17.01.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam. Jak zwykle mam problem tym razem ze studnią . Dzis jak wrocilam z pracy i odkrecilam wode zaczela mi leciec brudna z piaskiem. Po prostu zalamka, kolejny argument za wyprowadzką z powrotem do bloku powiedzcie mi czy to wina roztopow czy po prostu woda mi sie skonczyla w studni. Nie dosc ze zapowiada mi sie wojna z sasiadem o za blisko wybudowana oczyszczalnie to jeszcze mnie wiercenie nowej studni czeka :( a jeszcze wczoraj wszystko bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 17.01.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam. Jak zwykle mam problem tym razem ze studnią . Dzis jak wrocilam z pracy i odkrecilam wode zaczela mi leciec brudna z piaskiem. Po prostu zalamka, kolejny argument za wyprowadzką z powrotem do bloku powiedzcie mi czy to wina roztopow czy po prostu woda mi sie skonczyla w studni. Nie dosc ze zapowiada mi sie wojna z sasiadem o za blisko wybudowana oczyszczalnie to jeszcze mnie wiercenie nowej studni czeka :( a jeszcze wczoraj wszystko bylo ok A może jednak to wina sąsiedzkiej oczyszczalni, zacznij od zgłoszenia tego. Może następna studnia będzie na koszt sąsiada? Czy to jakieś pocieszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 17.01.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Odebrałam dziś wypis i wyrys z MPZP i pkt 3.3 mówi że wysokość zabudowy dla zabudowy mieszkaniowej wynosi nie więcej niż 2 kondygnacje, max. 8,5 m. Natomiast mój na stronie mojego wymarzonego opałka jest podana wysokość budynku 9,1 m (kalenica 9,07). Czy oznacza to, że musze szukać innego projektu, albo działki?? Mam nadzieję, że nie bo to trochę załamka by była Pozdrawiam K. Na pewno nie będziesz mogła zbudować wyższego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts