agnieszkakusi 19.01.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Madazlotko, poszło na pw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.01.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam. Mam nadzieję, że niedługo nadejdzie wiosna, dlatego poszukuje geodety do sporządzenia mapki. Może macie jakiś poleconych? 604-708-683 tanio i bylem zadowolony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thermo 19.01.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam. Prosiłbym o namiary na sprawdzonych tynkarzy z torunia i okolic.Tynki gipsowe maszynowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.01.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 mam namiar na znajomego, który robi takie tynki, ale nie mam pojęcia odnośnie jakości. Mogę przesłać namiar jeśli chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 20.01.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam. Prosiłbym o namiary na sprawdzonych tynkarzy z torunia i okolic. Tynki gipsowe maszynowe. 693090325 - pan Tomek. U mnie robił co prawda c-w, ale wiem ze gipsowe tez robi. my bylismy zadowoleni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.01.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 22.01.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 http://www.tynki.biz/ u mnie robili cementowo-wapienne baumit - żadnych zastrzeżeń . u kumpla kładli gipsowe - tak ładnie położone, że nie będzie robił gładzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 22.01.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam Mam parę pytań Czy zna/ma ktoś okna SZYM-POL z równinnej robią je na profilach shueco i aluplasta - jakieś opinie Czy ktoś ocieplał poddasze wełną celulozową ??? jak to się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kalio, odnośnie okien wysłałam pw;)Jeśli chodzi o wełnę celulozową, to jeśli masz na myśli ekofiber, to mamy go u siebie i jesteśmy bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 23.01.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kalio, odnośnie okien wysłałam pw;) Jeśli chodzi o wełnę celulozową, to jeśli masz na myśli ekofiber, to mamy go u siebie i jesteśmy bardzo zadowoleni Tak o ekofiber lub inne podobne można spytać ile płaciliście i czy sypaliście sami czy też jakaś firma. Może masz jeszcze namiary na dostawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 23.01.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witam, muszę dokonać małej zmiany w projekcie CO - dodatkowy piec na paliwo stałe (oddzielna kotłownia) zamiast kominka w salonie. Macie namiary na kogoś z uprawnieniami, kto na ksero projektu wrysuje kocioł CO,wymiennik, zasobnik cwu i doda kilka słów opisu ? Muszę coś takiego dostarczyć do starostwa. Robota na poczekaniu, no może 2 h Szukam kogoś komu nie zajmie to 2ch tygodni. Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 23.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 604-708-683 tanio i bylem zadowolony ... Dzięki bardzo, zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kalio, ekofiber braliśmy z firmy Modern- Dach z Łochocina. Namiary na właściciela wysyłam na pw. Jeśli dobrze pamiętam to płaciliśmy ok. 7 tyś z ich wsypywaniem. Jakieś 200mkw, grubość 20 cm. Tświrek, namiary na znajomego z uprawnieniami bud. wysyłam na pw. Nie mam jednak na 100% pewności czy ma uprawnienia na CO. Jeśli nie ma to pewnie kogoś poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.01.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 24.01.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam czeka mnie na wiosnę krycie dachu dachówka i pytanie jak kształtują się aktualnie ceny za m2 dach kopertowy z facjatkami, wiadomo orynnowanie, podbitka dachu ok 340m2Jak macie jakieś sprawdzone ekipy to chętnie skorzystam agnieszkakusi czy wasza dachówka jest ceramiczna czy betonowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thermo 24.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Dziękuję wszystkim za namiary na tynkarzy.Prosiłbym jeszcze o namiary na sufity podwieszane, najlepiej kogoś sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Kalio, nasza dachówka to betonowy Braas. Szkoda było nam kasy na ceramikę i w sumie chyba dobrze zrobiliśmy, bo różnica była znaczna, a nic się z nią nie dzieje. My dachówkę kupowaliśmy w Todachu na Równinnej. Jest tam p. Jarek, bardzo konkretny i fajny facet. Cen nie znam więc nie pomogę. Dostałeś moje pw z namiarami, bo nie mam odpowiedzi i nie wiem czy dotarły?W niedzielę zabrałam się z moją mamą za segregację rzeczy, które były zbierane dla powodzian. Stali forumowicze znają sprawę i wiedzą o co chodzi;) Wszystkie worki przejrzane, ubranka podzielone dla dzieci i dorosłych. Część rzeczy dla chłopców przekazałam znajomej, która ma bardzo trudna sytuację finansową i teraz jest z trzecim dzieckiem w ciąży i właśnie ma być chłopiec. Przynajmniej wiem, żę trafiły do naprawdę potrzebujących. Teraz pytanko: gdzie mam z tym jechać? Caritas, pck, dom dziecka? Do końca tygodnia musze uprzątnąć strych u rodziców, bo robią remont. Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.01.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam czeka mnie na wiosnę krycie dachu dachówka i pytanie jak kształtują się aktualnie ceny za m2 dach kopertowy z facjatkami, wiadomo orynnowanie, podbitka dachu ok 340m2 Jak macie jakieś sprawdzone ekipy to chętnie skorzystam agnieszkakusi czy wasza dachówka jest ceramiczna czy betonowa Pozdrawiam Czesc. My mamy dachowke ceramiczna i uwazamy ze byl to dobry wybor. Jak by nie bylo trwalsza, chyba lzejsza i bardziej naturalna niz betonowa. Roznica w cenie niewielka. Koszt robocizny taki sam - przekalkulujcie sami. Moim zdaniem warto tu pare tysi dolozyc. Dach i tak to znaczny wydatek wiec te kilka kola zapewne nie zrobi roznicy. Namiar na goscia podesle niebawem. Maja mi konczyc okapy nad wejsciem i garazem to podpytam o ceny itd Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 25.01.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Kalio, nasza dachówka to betonowy Braas. Szkoda było nam kasy na ceramikę i w sumie chyba dobrze zrobiliśmy, bo różnica była znaczna, a nic się z nią nie dzieje. My dachówkę kupowaliśmy w Todachu na Równinnej. Jest tam p. Jarek, bardzo konkretny i fajny facet. Cen nie znam więc nie pomogę. Dostałeś moje pw z namiarami, bo nie mam odpowiedzi i nie wiem czy dotarły? W niedzielę zabrałam się z moją mamą za segregację rzeczy, które były zbierane dla powodzian. Stali forumowicze znają sprawę i wiedzą o co chodzi;) Wszystkie worki przejrzane, ubranka podzielone dla dzieci i dorosłych. Część rzeczy dla chłopców przekazałam znajomej, która ma bardzo trudna sytuację finansową i teraz jest z trzecim dzieckiem w ciąży i właśnie ma być chłopiec. Przynajmniej wiem, żę trafiły do naprawdę potrzebujących. Teraz pytanko: gdzie mam z tym jechać? Caritas, pck, dom dziecka? Do końca tygodnia musze uprzątnąć strych u rodziców, bo robią remont. Macie jakieś pomysły? Aga, a może rozeznaj jeszcze temat w Kopaninie, słyszałam, że jest tam wielodzietna rodzina, której by się przydały jakieś rzeczy, niestety nie znam szczegółów, bo słyszałam od znajomej ... może zapytam jej ... no chyba, że już uda CI się zadziałać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 25.01.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam czeka mnie na wiosnę krycie dachu dachówka i pytanie jak kształtują się aktualnie ceny za m2 dach kopertowy z facjatkami, wiadomo orynnowanie, podbitka dachu ok 340m2 Jak macie jakieś sprawdzone ekipy to chętnie skorzystam agnieszkakusi czy wasza dachówka jest ceramiczna czy betonowa Pozdrawiam Ja też jestem zadowolona ze swojej ceramicznej i teraz nie zamieniłabym jej na inną. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts