basbur 26.01.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ja mam gont i też bym nie zamieniła;) ale juz siedzę cicho, bo pytanie było o dachówkę miłego dnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.01.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.01.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Z tą dachówką cementową okaże się jak już poleży z30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 26.01.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witam czeka mnie na wiosnę krycie dachu dachówka i pytanie jak kształtują się aktualnie ceny za m2 dach kopertowy z facjatkami, wiadomo orynnowanie, podbitka dachu ok 340m2 Jak macie jakieś sprawdzone ekipy to chętnie skorzystam agnieszkakusi czy wasza dachówka jest ceramiczna czy betonowa Pozdrawiam Ja bez podbitki płaciłam 25zł za metr ale dach dwuspadowy. Jednak wtedy była to bardzo atrakcyjna cena, numer na priv mogę wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 26.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 na razie zawołali ode mnie po 43 zł/m2 lub za całość 15 tyś - ceny porażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.01.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 rozmawiałam ze znajomym dekarzem. Ceny od 16 do 30 zł/mkw w zależności od tego jaka dachówka, jaki dach...namiar wysłałam na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.01.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 29.01.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam, poszukuję niedrogiego i solidnego hydraulika do wykonania instalacji wodnej i c.o. a także tynkarza do tynków gipsowych. Jeśli macie kogoś takiego - sprawdzonego to poproszę jakieś namiary ... I jeszcze takie pytanie, co pierwsze robiliście tynki czy hydraulikę i dlaczego? Miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.01.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 gdzieś wcięło mój wczorajszy post:(Betusia, jeśli chodzi o rodzinę z Kopanina to wiem o kogo chodzi. Jest tam trudna sytuacja, ale przez przypadek znalazłam (a w sumie moja mama) ludzi w jeszcze trudniejszej i też mieszkających po sąsiedzku.. Wczoraj wszystkie rzeczy zostały wywiezione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 31.01.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam, .. I jeszcze takie pytanie, co pierwsze robiliście tynki czy hydraulikę i dlaczego? Miłego weekendu. Generalnie na początek same instalacje (woda, kanaliza. CO. elektryka, anteny, alarm, HiFi. )potem tynki a na końcu posadzki Czemu pierwsze instalacje w ścianach bo są w ścianach a tynki przychodzą na ściany i je przykrywają chyba że będziesz potem niszczyć tynki i znowu tynkować. Czemu potem posadzki bo od tynkowania się trochę brudzi i na nowej posadzce trzeba posprzątać bardzo dokładnie na chudziaku mniej. Poza tym posadzka nie zostanie zniszczona przez majstrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 31.01.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 U nas taka sama kolejność a potem ocieplenie poddasza i gładzie i juz prawie widać światełko w tunelu;) czy ktoś z Was ma i może polecić kogoś od oczyszczalni przydomowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 31.01.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 U nas taka sama kolejność a potem ocieplenie poddasza i gładzie i juz prawie widać światełko w tunelu;) czy ktoś z Was ma i może polecić kogoś od oczyszczalni przydomowej? Ja robilam z firma sedyment z Torunia. Cena byla nizsza niz konkurencji, mam od roku i dziala. W cenie projekt i formalnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 01.02.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 agatka, a mozesz podać cenę? może byc na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piatel 01.02.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam Ja robiłem wszystkie kabelki potem tynki i na końcu hydraulikę. Już mówię czemu. Kabelki najpierw, potem tynki które je przykryją. Hydraulika i tak idzie przeważnie w posadzce.Szybciej, wygodniej, taniej (odpada kucie co kosztuje), poza tym jeszcze podłogówka. Jeśli zrobisz to przed tynkami, to tynkarze, zapewniam Cię, nie będą patrzeć co mają pod nogami. Efektu możesz się domyśleć. Podejścia z podłogi pod grzejniki na ścianie to niewielkie uszkodzenia. Naprawisz je samemu przed gładziami, jeśli takie planujesz. Moja ekipa zrobiła tynki pod malowanie. Potem oczywiście posadzki i wykończeniówka przed tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.02.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam Nie bardzo wiem o co chodzi ale dostalem ponizszy komunikat: "Domyślnie Zostałeś wybrany na moderatora grupy Szanowny Moderatorze, serdecznie gratulujemy wyboru na moderatora grupy Toruń i okolice...)) Tworzymy na forum społeczność użytkowników. Zależy nam, by moderatorzy stanowili szczególną grupę ludzi związanych z forum. Prosimy Was o aktywność. Grupa jest lokalną społecznością, daje szansę na poznawanie się i pomoc w budowie i na co dzień - wirtualnie i w realu. To od Was zależy, jak ważne dla Waszej okolicy będzie Forum MURATORA. Z naszej strony - obiecujemy aktywność. Chcemy promować moderatorów, wspierać, a przede wszystkim poznawać. Prosimy o rozważne stosowanie narzędzi do moderacji; moderowanie dyskusji, zakładanie nowych wątków oraz kasowanie wątków, moderowanie użytkowników, rozbudowywanie opisu grup, dodawanie zdjęć. Liczymy na współpracę, gratulujemy i pozdrawiamy serdecznie Redakcja "Muratora" " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 01.02.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ja też nie wiem, ale gratuluję A czy Agnieszka nie jest moderatorem grupy toruńskiej? Może może być kilku moderatorów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 01.02.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam Nie bardzo wiem o co chodzi ale dostalem ponizszy komunikat: "Domyślnie Zostałeś wybrany na moderatora grupy Szanowny Moderatorze, serdecznie gratulujemy wyboru na moderatora grupy Toruń i okolice...)) Tworzymy na forum społeczność użytkowników. Zależy nam, by moderatorzy stanowili szczególną grupę ludzi związanych z forum. Prosimy Was o aktywność. Grupa jest lokalną społecznością, daje szansę na poznawanie się i pomoc w budowie i na co dzień - wirtualnie i w realu. To od Was zależy, jak ważne dla Waszej okolicy będzie Forum MURATORA. Z naszej strony - obiecujemy aktywność. Chcemy promować moderatorów, wspierać, a przede wszystkim poznawać. Prosimy o rozważne stosowanie narzędzi do moderacji; moderowanie dyskusji, zakładanie nowych wątków oraz kasowanie wątków, moderowanie użytkowników, rozbudowywanie opisu grup, dodawanie zdjęć. Liczymy na współpracę, gratulujemy i pozdrawiamy serdecznie Redakcja "Muratora" " Ja tez bylam przekonana ze to Agnieszka ale Wy sie przeciez swietnie dogadujecie i uzupelniacie swoje wypowiedzi wiec problemu nie bedzie milej pracy zycze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.02.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 To nie ma znaczenia. Tu jest taka zgoda, lad, milosc ... Ups, chyba przesadzilem Jest tak swietnie ze mod jest zbedny wiec tak naprawde nie ma znaczenia kto nim bedzie - mi to obojetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.02.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 tak jak napisał Piotr, tu jest zgoda, ład, miłość...mnie wybrali "z urzędu", bo byłam założycielem grupy. Potem było głosowanie i "nowi" wybrali Piotra. Tak jak pisała Agatka, w grupie toruńskiej wszyscy się dogadują więc o co chodzi, co? Pędzę do roboty, pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 01.02.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 To nie ma znaczenia. Tu jest taka zgoda, lad, milosc ... Ups, chyba przesadzilem Jest tak swietnie ze mod jest zbedny wiec tak naprawde nie ma znaczenia kto nim bedzie - mi to obojetne Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts