Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

no właśnie pani mowila, ze sama kostka to ok. 40-42 zł, reszta to robocizna, przygotowanie podloza, sprzatanie itp.

czyli co, nie ma co kombinować, ze uda się taniej?;)

Nie wiem, nie mam rozeznania. Pewnie w ciagu miesiaca bede chcial z kims w tej kwestii sie dogadac ale nie wyglada to zle

Myslalem, ze uloze to wlasnym sumptem z pomoca wujka ale sporo zachodu z tym wszystkim moze byc ...

u mnie ten problem ze chce swoja kosteczke robic w 2 lub nawet 3 etapach (w sumie to nieca 100mkw)

Pierwszy etap to moze z 40-50mkw i firma na takie mizerne ilosci raczej z zaciekawieniem patrzec nie bedzie. To pewnie bardziej na mala fuszke dla pracownika takowej firmy :)

:D a dzieńdoberek , cobyCi smutno nie było ;)

ażeby post pusty nie był to może poproszę o zwierzenia ileto ekogroszku zużywacie ... przy moich 180m2 wyszło mi teraz <ostatnie 2 tygodnie > ok.220 kg

czy to średni wynik ?

Ja od dwóch dni nad morzem walczę z piecem,przyjechałem we wtorek bo zapowiadali mróz jak diabli.Na miejscu (Władysławowo)-14,od 20.12 do 15.02 nie paliłem.W domu +1,5 jak zacząłem palić.Dziś 17.02 godzina 17.30 w pokojach jest ok 17-19 stopni skręcone na danffosach(a jest ich 12,łącznie ogrzewam 232m2 budynku)SPALIŁEM 180 KG GROSZKU miej więcej cały zasobnik na dwa dni więc myślę że wasze 15-25kg na dzień to super wynik.Chciałbym taki mieć.Może napiszecie jak macie ustawiony piec;to znaczy czas przedmuchu,krotność,obroty...itd.

Witam wszystkich cieplutko

Natalia, Ty jeszcze w dwupaku, czy już po? Zgubiłam się trochę w czasie. Od prawie tygodnia "leniuchuję" z Jaśkiem w sanatorium i zaczynam już zdrowo mieć dość spacerków po plaży. Wieje jak ....... (każdy wstawi sobie wg uznania). Z przyjemniejszych rzeczy to codzienne 20 minut na siłowni, potem sauna, a od dzisiaj wieczorkiem SPA i baseny z masażem i kąpielą w solance. Szkoda, że te płatne, ale czasem się skuszę, bo jest bosko.

Jakby ktoś reflektował na piasek lub kamyki, to chętnie przywiozę.

Pozdrawiam

Magda

My już w domku. Sylwia od czwartku była w szkole. Od środy byliśmy w pełnej gotowości i prawie spakowani na kolejny pobyt w szpitalu, bo przywlekliśmy ze szpitala jelitówkę i załapała Michalinka. Na szczęście udało się wszystko opanować i już jest ok. Powiem szczerze, że mam po dziurki w nosie tych wszystkich chorób. Generalnie żadnych przeziębień, tylko jelitówka. Jak byłam mała to nie było takich wirusów. Specjalnie rozsiewają czy co?;)