basbur 14.02.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 no właśnie pani mowila, ze sama kostka to ok. 40-42 zł, reszta to robocizna, przygotowanie podloza, sprzatanie itp. czyli co, nie ma co kombinować, ze uda się taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.02.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 no właśnie pani mowila, ze sama kostka to ok. 40-42 zł, reszta to robocizna, przygotowanie podloza, sprzatanie itp. czyli co, nie ma co kombinować, ze uda się taniej? Nie wiem, nie mam rozeznania. Pewnie w ciagu miesiaca bede chcial z kims w tej kwestii sie dogadac ale nie wyglada to zle Myslalem, ze uloze to wlasnym sumptem z pomoca wujka ale sporo zachodu z tym wszystkim moze byc ... u mnie ten problem ze chce swoja kosteczke robic w 2 lub nawet 3 etapach (w sumie to nieca 100mkw) Pierwszy etap to moze z 40-50mkw i firma na takie mizerne ilosci raczej z zaciekawieniem patrzec nie bedzie. To pewnie bardziej na mala fuszke dla pracownika takowej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.02.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 bruk toruński z cegtoru kolor netto 28 zł mkw. Jesli ustalicie co i jak dajcie znać to pokieruję dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.02.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 bruk toruński z cegtoru kolor netto 28 zł mkw. Jesli ustalicie co i jak dajcie znać to pokieruję dalej;) pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.02.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Piotr, dostałeś moją odpowiedź na pw, bo coś mnie rozłączyło i nie wiem czy do Ciebie dotarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.02.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Piotr, dostałeś moją odpowiedź na pw, bo coś mnie rozłączyło i nie wiem czy do Ciebie dotarło. Niestety NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.02.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Piotr, dostałeś moją odpowiedź na pw, bo coś mnie rozłączyło i nie wiem czy do Ciebie dotarło. Aga Czy Ty dostajesz moje komunikaty? Jak juz pisalem jestem zainteresowany i wystarczy jedynie dograc temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.02.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 dostaję, tylko nie miałam czasu pisać Wysłałam pw z namiarem na osobę, która tam pracuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 17.02.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 a dzieńdoberek , cobyCi smutno nie było ażeby post pusty nie był to może poproszę o zwierzenia ileto ekogroszku zużywacie ... przy moich 180m2 wyszło mi teraz <ostatnie 2 tygodnie > ok.220 kg czy to średni wynik ? Ja od dwóch dni nad morzem walczę z piecem,przyjechałem we wtorek bo zapowiadali mróz jak diabli.Na miejscu (Władysławowo)-14,od 20.12 do 15.02 nie paliłem.W domu +1,5 jak zacząłem palić.Dziś 17.02 godzina 17.30 w pokojach jest ok 17-19 stopni skręcone na danffosach(a jest ich 12,łącznie ogrzewam 232m2 budynku)SPALIŁEM 180 KG GROSZKU miej więcej cały zasobnik na dwa dni więc myślę że wasze 15-25kg na dzień to super wynik.Chciałbym taki mieć.Może napiszecie jak macie ustawiony piec;to znaczy czas przedmuchu,krotność,obroty...itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.02.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Adam, Ty masz teraz wychłodzony dom więc spalanie jest inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam. PW doszlo, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 18.02.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam w ten piękny zimowy dzień Mam pytanie - jak długo czekaliście na warunki zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam w ten piękny zimowy dzień Mam pytanie - jak długo czekaliście na warunki zabudowy? Jesli to jest to co np. Urzad Gminy wydaje na samym poczatku (wypis i wyrys z MPZP) to kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.02.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 pewnie zależy jaka gmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.02.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Witam w ten piękny zimowy dzień Mam pytanie - jak długo czekaliście na warunki zabudowy? My ok. miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.02.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Natalia, co tam u Was? Jak się czujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Witam wszystkich cieplutko Natalia, Ty jeszcze w dwupaku, czy już po? Zgubiłam się trochę w czasie. Od prawie tygodnia "leniuchuję" z Jaśkiem w sanatorium i zaczynam już zdrowo mieć dość spacerków po plaży. Wieje jak ....... (każdy wstawi sobie wg uznania). Z przyjemniejszych rzeczy to codzienne 20 minut na siłowni, potem sauna, a od dzisiaj wieczorkiem SPA i baseny z masażem i kąpielą w solance. Szkoda, że te płatne, ale czasem się skuszę, bo jest bosko. Jakby ktoś reflektował na piasek lub kamyki, to chętnie przywiozę. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.02.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Aga, a Wy mam nadzieję już w domku. Jak Sylwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.02.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 My już w domku. Sylwia od czwartku była w szkole. Od środy byliśmy w pełnej gotowości i prawie spakowani na kolejny pobyt w szpitalu, bo przywlekliśmy ze szpitala jelitówkę i załapała Michalinka. Na szczęście udało się wszystko opanować i już jest ok. Powiem szczerze, że mam po dziurki w nosie tych wszystkich chorób. Generalnie żadnych przeziębień, tylko jelitówka. Jak byłam mała to nie było takich wirusów. Specjalnie rozsiewają czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts