Pawlo111 20.02.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam w ten piękny zimowy dzień Mam pytanie - jak długo czekaliście na warunki zabudowy? Witam my czekaliśmy ponad pół roku -gmina obrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.02.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 ... . Od prawie tygodnia "leniuchuję" z Jaśkiem w sanatorium i zaczynam już zdrowo mieć dość spacerków po plaży. Wieje jak ....... (każdy wstawi sobie wg uznania). Z przyjemniejszych rzeczy to codzienne 20 minut na siłowni, potem sauna, a od dzisiaj wieczorkiem SPA i baseny z masażem i kąpielą w solance. Szkoda, że te płatne, ale czasem się skuszę, bo jest bosko. Jakby ktoś reflektował na piasek lub kamyki, to chętnie przywiozę. Pozdrawiam Magda Witam. Przypomnij prosze gdzie Ty jestes. Ja za kamyki dziekuje, bylem na plazy w Orlowie w czwartek, faktycznie niezle wieje. Pierwszy raz widzialem morze zamarzniete nawet te kilkadziesiat metrow od brzegu Jakby ktos cos reflektowal to poniedzialek, ewentualnie wtorek jestem w krainie dobrego i taniego piwa oraz niezlych knedliczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 20.02.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam. Przypomnij prosze gdzie Ty jestes. Ja za kamyki dziekuje, bylem na plazy w Orlowie w czwartek, faktycznie niezle wieje. Pierwszy raz widzialem morze zamarzniete nawet te kilkadziesiat metrow od brzegu Jakby ktos cos reflektowal to poniedzialek, ewentualnie wtorek jestem w krainie dobrego i taniego piwa oraz niezlych knedliczkow Zdradz mi jaka masz prace, ze raz nad morzem a za chwile w gorach? Ja baaaaaardzo chetnie zmienie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Zdradz mi jaka masz prace, ze raz nad morzem a za chwile w gorach? Ja baaaaaardzo chetnie zmienie:p Wobec tego zdradz mi jaka Ty masz prace to moze sie wymienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 20.02.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Wobec tego zdradz mi jaka Ty masz prace to moze sie wymienimy DWA TYGODNIE WOLNE ZIMA DWA MIESIACE WOLNE LATEM PRACUJE PO 5 GODZIN DZIENNIE KUSZACE? to sie zamieniam w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.02.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 DWA TYGODNIE WOLNE ZIMA DWA MIESIACE WOLNE LATEM PRACUJE PO 5 GODZIN DZIENNIE KUSZACE? to sie zamieniam w ciemno Mam za slabe gardlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 21.02.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 witam, mam wycene posadzek - robocizna (bez ułożenia styropianu) 12 (poza garażem)i 14 zł (w garażu) netto. Ekipa sprawdzona. Materiały we własnym zakresie.do zaakceptowania ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.02.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Piotr, rozmawiałeś odnośnie kostki? Tświrek, nas podadzki wyniosły 3 tysiące z materiałem. Tylko, że to 4 lata temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrischris 21.02.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam wszystkich,Jako, ze mam fatalna droge dojazdowa to potrzebuje jakiegos materialu na utwardzenie drogi.Moze wie ktos gdzie moge znalezc np. gruz lub zuzel? Moze ktos ma inne pomysly. Droga jest mocno gliniasta niestety... Lokalozacja to Brzozówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.02.2011 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 znajomi dogadali się na lewo z panami od autostrady;) W Rogówku jest firma, która sprzedaje materiał na drogi. Nie wiem jednak jak to wygąda cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 22.02.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam my czekaliśmy ponad pół roku -gmina obrowo Dzięki za odpowiedzi. Ja podobnie jak w gminie Obrowo - czekam pól roku - od września. Wszystko wyglądało na szybką i czystą sprawę, ale jeden z sąsiadów nie odbiera poczty i przez to cała procedura się wydłuża. Moja gmina to Ciechocin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Piotr, rozmawiałeś odnośnie kostki? Tświrek, nas podadzki wyniosły 3 tysiące z materiałem. Tylko, że to 4 lata temu... Za poerwszym razem mial urlop, za drugim nie mial czasu, wczoraj spedzilem caly dzien za kolkiem i nie za bardzo moglem siegnac do notatek wiec nie dzwonilem Dzis bede probowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 znajomi dogadali się na lewo z panami od autostrady;) W Rogówku jest firma, która sprzedaje materiał na drogi. Nie wiem jednak jak to wygąda cenowo. Na lewo? Czyli ja rowniez za to place? No niebardzo sie z tego ciesze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dzięki za odpowiedzi. Ja podobnie jak w gminie Obrowo - czekam pól roku - od września. Wszystko wyglądało na szybką i czystą sprawę, ale jeden z sąsiadów nie odbiera poczty i przez to cała procedura się wydłuża. Moja gmina to Ciechocin. wiec wez pismo, idz do sasiada i niech Ci sie na nim podpisze najlepiej z adnotacja ze nie bedzie sie odwolywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 ... Jakby ktos cos reflektowal to poniedzialek, ewentualnie wtorek jestem w krainie dobrego i taniego piwa oraz niezlych knedliczkow Wlasnie sprawdzalem konto. Policzylo mi korone po 0,166zl Najtansze piwo Staropramen kupilem po 1,10zł a jest to uznany Browar z tradycjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Na lewo? Czyli ja rowniez za to place? No niebardzo sie z tego ciesze .... Ty, ja i wszyscy z forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.02.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dzien doberek w ten przepiekny, przesloneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.02.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Natalia, co tam u Was? Jak się czujecie? U nas ok. Od soboty do wtorku byłam w szpitalu, bo miało być już, ale jednak nie. Jak nic wcześniej się nie zacznie to mam się zgłosić 28.02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 to trzymam kciuki, żeby było miło, lekko i przyjemnie;)Daj znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 24.02.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 No to zmieniam temat. BAAAAAAAAAAAARDZO potrzebuje adresy zlomowisk po lewej stronie Wisly, okolice Cierpic i Nieszawki. Chyba, ze znacie inne miejsce gdzie moge znalezc stara brame? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts