agatka2106 24.02.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 No to zmieniam temat. Poprosze o adresy zlomowisk po lewej stronie Wisly, okolice Nieszawki i Cierpic. Potrzebuje jakas stara brame:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 25.02.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Piotr, rozmawiałeś już z panem z Ceg-Toru? Decydujecie się na tę kostkę? Agnieszka, czy ja też mogę prosić o namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.02.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No to zmieniam temat. Poprosze o adresy zlomowisk po lewej stronie Wisly, okolice Nieszawki i Cierpic. Potrzebuje jakas stara brame:D Znam dosc dobrze te rewiry ale nic mi niestety do glowy nie przyszkodzi. Pojezdzij moze po wykanczajacych sie budowach a moze ktos Ci sprezentuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.02.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Piotr, rozmawiałeś już z panem z Ceg-Toru? Decydujecie się na tę kostkę? Agnieszka, czy ja też mogę prosić o namiar? Dam znac niebawem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 25.02.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Znam dosc dobrze te rewiry ale nic mi niestety do glowy nie przyszkodzi. Pojezdzij moze po wykanczajacych sie budowach a moze ktos Ci sprezentuje ... Ja szukam jednej konkretnej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.02.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ja szukam jednej konkretnej:( Zakosili Ci? Jesli tak to napisz mi na PW wiecej. Gdzie sie budujecie, jak wygladala, kiedy zginela itd a popytam w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 25.02.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No to zmieniam temat. Poprosze o adresy zlomowisk po lewej stronie Wisly, okolice Nieszawki i Cierpic. Potrzebuje jakas stara brame:D Jeden skup jest zaraz jak przejedziesz most za wiaduktem w prawo ok 100m w stronę ul.poznańskiej,a drugi za wiaduktem w lewo w stronę ul.łódzkiej,trzeba jechać prosto do ul.podgórskiej i w prawo jak na jednostkę wojskową.Przed bramą jednostki w prawo i za ok50 m w lewo.(ale nie wiem czy jeszcze ten drugi tam jest i mam nadzieje ze pomogłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 25.02.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Jeden skup jest zaraz jak przejedziesz most za wiaduktem w prawo ok 100m w stronę ul.poznańskiej,a drugi za wiaduktem w lewo w stronę ul.łódzkiej,trzeba jechać prosto do ul.podgórskiej i w prawo jak na jednostkę wojskową.Przed bramą jednostki w prawo i za ok50 m w lewo.(ale nie wiem czy jeszcze ten drugi tam jest i mam nadzieje ze pomogłem) Dzieki, o tych nie wiedzialam. Jutro pozwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.02.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Pozdrowienia z Borow Tucholskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deisy 26.02.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam serdecznie Mamy zamiar kupic działkę w Toruniu lub okolicy ,choc teraz mieszkamy w Łubiance Planujemy wybudowac domek Zacisze II lub III Negocjujemy Czy Ktoś w okolicy taki domek buduje?? z chęcią bym zobaczyła na zywo jak wygląda,,, dostałam zaprosiny od zaciszan ale dośc daleko może spróbuje szczęscia tu zawsze bliżej Mamy dylemat gdzie takową działkę kupić,,, jest nas w domku 5 i każdy ma inną wizję zwariować idzie córka by chciała w okolicach Kaszczorka ale mąz twierdzi ,że wszędzie daleko szkoły itp poza tym teren zalewowy,,,,,,, on by wolał na wrzosach ale tam działki pioruńsko drogie są i tez daleko do autobusów,,,,,,,, mamy tez działkę w Rozgratach ale tam ja się nie widzę........ POmózcie prosze i zapromujcie swoje okolice Błagam pozdrawiam Cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.02.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witamy Deisy:)ja proponuję Kopanino z autobusem miejskim:)Mam nawet znajomego, który sprzedaje działki w Kopaninie tylko nie bardzo wiem w którym miejscu. Wiem tylko, że chce 50 zł/m;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 28.02.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Deisy, moze Lubicz? są szkoły, przedszkola, przychodnia, apteka, autobusy do Torunia, wjazd na autostradę... i w ogóle do Torunia blisko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.02.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam serdecznie ... Czesc. Wielka Nieszawka, Mala Nieszawka, Cierpice Duzo lasow, spokoj, tereny spacerowe i do zbierania grzybow, niedaleko Wisla wiec i psiak luzem ma gdzie polatac Mieszka sie bardzo dobrze a autobusy zdaje sie tez jakis jezdza - tylko PKS Sporym mankamentem jest kiepskiej jakosci resztka drogi do Malej i Wielkiej Nieszawki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deisy 28.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 witam oj kusiscie,kusicie,,,,,,,, własnie odjechała pAni doktor od nas mały ma zapalenie zatok a ja nawet nie mam jak jechac do apteki bo samochodu nie mam,,a mąz o z grozo sprowadza auta i pod domem pełno, tylko ,że żaden ni enadaje się do jazdy,,,,,,,,,,,,, musze poczekać na córki aż ze szkoły wrócą i jak dadza radę poajdą rowem do apteki :(lub jutro w Toruniu w patece ze szkoły jak ja nieciepię już tu mieszkać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja to bym chciala najlepiej w samym Toruniu o. bo 3 dzieci i kazde inne wymagania inne szkoły itp. ale na wrzosach to maja takie ceny za 1000 m dziiałki chca przeszło 400 tys, wariaty my tez mamy na sprzedaz działki w Łubiance i Pigży i na Zamku Bierzgłowskim , a my tu mamy działkę4000 metrów to jest co na niej robić ,,,,,,, teraz to namieszałam no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deisy 28.02.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witamy Deisy:) ja proponuję Kopanino z autobusem miejskim:) Mam nawet znajomego, który sprzedaje działki w Kopaninie tylko nie bardzo wiem w którym miejscu. Wiem tylko, że chce 50 zł/m;) Pierwszy raz słyszę taką nazwę , gzdzie to jest ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.02.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Pierwszy raz słyszę taką nazwę , gzdzie to jest ????? Nikt nie wyltumaczy Ci lepiej niz nasz wspolny przyjaciel Google http://maps.google.com/ wpisz tam Kopanino i wcisnij Przeszukaj mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.02.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 oby nie to koło Słupska;)Jesteśmy za Złotorią, 9 km od rubinkowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 28.02.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam serdecznie Mamy zamiar kupic działkę w Toruniu lub okolicy ,choc teraz mieszkamy w Łubiance Planujemy wybudowac domek Zacisze II lub III Negocjujemy Czy Ktoś w okolicy taki domek buduje?? z chęcią bym zobaczyła na zywo jak wygląda,,, dostałam zaprosiny od zaciszan ale dośc daleko może spróbuje szczęscia tu zawsze bliżej Mamy dylemat gdzie takową działkę kupić,,, jest nas w domku 5 i każdy ma inną wizję zwariować idzie córka by chciała w okolicach Kaszczorka ale mąz twierdzi ,że wszędzie daleko szkoły itp poza tym teren zalewowy,,,,,,, on by wolał na wrzosach ale tam działki pioruńsko drogie są i tez daleko do autobusów,,,,,,,, mamy tez działkę w Rozgratach ale tam ja się nie widzę........ POmózcie prosze i zapromujcie swoje okolice Błagam pozdrawiam Cieplutko U nas jest pieknie i nawet dzialkuja wlasnie dzialki. Torun Glinki, za lesniczowka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.02.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Agatka, gdzie te Glinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.03.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 oby nie to koło Słupska;) Jesteśmy za Złotorią, 9 km od rubinkowa:) Znam jedynie jeszcze Kopanino kolo Koszalina jadac od strony Szczecinka ale kolo Slupska niebardzo choc i te rejony znam niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts