piotrulex 01.03.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Agatka, gdzie te Glinki? Tutaj zdania moga byc podzielone i w sumie kazdy bedzia mial racje Wiesz gdzie jest stare skrzyzowanie na Podgorzu gdzie rozjezdzaly sie drogi w lewo na Inowroclaw a w prawo na Bydgoszcz? Po lewej stronie jest pomnik i cmentarz pomordowanych jencow zdaje sie kilku narodowosci (wiekszosc chyba radzieckich). Wedlug mojej wiedzy to wlasnie sa Glinki . Glinkami nazywane jest rowniez male osiedle kilkaset metrow wczesniej po prawej stronie czyli generalnie wlasnie te okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.03.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Tak, koło Koszalina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.03.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Tak, koło Koszalina;) Niektorzy na tym forum juz sie przekonali ze niezle robie za GPSa PS WLASNIE WJECHALA DO MNIE DOSTAWA KOSTKI BRUKOWEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deisy 01.03.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 hejka Glinki odpadają jeśli są za mostem nie no będzie trzeba coś w Toruniu zakupić ja bym chciała w tej Złotorii lub Kaszczorku ale jesli tam tereny zalewowe to się mija z celem prawda?????? za most nie lubie jezić starta czasu szkoda że tam i basen super i fryzjerka i jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.03.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Piotr, z Cegtoru? Wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.03.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Piotr, z Cegtoru? Wszystko ok? Z Cegtoru ale nie z tego Twojego namiaru. Wspominalas zdaje sie o 28 zeta, koles zaspiewal 32 a taniej znalazlem normalnie, bez kombinacji przez zwyklego posrednika. Juz mnie troche ten koles zrazil jak musialem wydzwaniac przez kilka dni bo nie mial czasu porozmawiac z potencjalnym nabywca. Rowniez pracuje w handlu i niestety jestem ciety na zlewanie klientow ... Tak czy inaczej dziekuje za dobre checi ... Czy wszystko OK to sie okaze jak nadejdzie odpowiedni czas aby zaczac to ukladac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.03.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 hejka Glinki odpadają jeśli są za mostem nie no będzie trzeba coś w Toruniu zakupić ja bym chciała w tej Złotorii lub Kaszczorku ale jesli tam tereny zalewowe to się mija z celem prawda?????? za most nie lubie jezić starta czasu szkoda że tam i basen super i fryzjerka i jeszcze lepsza Cos Ty taka wygodna? Naprawde lubisz w miescie mieszkac? O jakim Ty super basenie piszesz bo chyba jestem niedoinformowany? Ja osobiscie wole postac kilkanascie minut dluzej w korku a kupic dzialke za 1/5 ceny miejskiej i miec swiety spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.03.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Z Cegtoru ale nie z tego Twojego namiaru. Wspominalas zdaje sie o 28 zeta, koles zaspiewal 32 a taniej znalazlem normalnie, bez kombinacji przez zwyklego posrednika. Juz mnie troche ten koles zrazil jak musialem wydzwaniac przez kilka dni bo nie mial czasu porozmawiac z potencjalnym nabywca. Rowniez pracuje w handlu i niestety jestem ciety na zlewanie klientow ... Tak czy inaczej dziekuje za dobre checi ... Czy wszystko OK to sie okaze jak nadejdzie odpowiedni czas aby zaczac to ukladac ... To dobrze, że piszesz. W takim razie nie będę go polecać jak robi takie numery. Ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 01.03.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 hejka Glinki odpadają jeśli są za mostem nie no będzie trzeba coś w Toruniu zakupić ja bym chciała w tej Złotorii lub Kaszczorku ale jesli tam tereny zalewowe to się mija z celem prawda?????? za most nie lubie jezić starta czasu szkoda że tam i basen super i fryzjerka i jeszcze lepsza polecam Nową Wieś ( to zaraz za Złotorią ) lub Krobię - chociaż ceny gruntów też tu są wysokie, w Młyńcu, Mierzynku jest taniej a do Toruniu przysłowiowy rzut beretem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar2 01.03.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam ponownie po małej przerwie. Załatwliśmy już wszystkie formalności do pozwolenia na budowę i teraz oczekujemy na rozpatrzenie wniosku.... Wiosną chcemy ruszać, więc mamy troszkę czasu żeby poszukać wszystkiego co potrzebne na początkowym etapie budowy: murarzy, kierownika budowy, dobrą i tanią hurtownie budowlaną w okolicach Lubicza itp. Czy moglibyście polecić jakieś sprawdzone ekipy i adresy???? Będziemy wdzięczni za każdą wskazówkę, szczególnie, że już skorzystaliśmy z waszych doświadczeń i było warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.03.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Mar, poszło na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 02.03.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam Witam Piotrek jeśli to nie tajemnica to po ile kupiłeś kostkę i jaką?Transport łupka ze Strzegomia nad morze masakra, wór kasy,mimo ceny za łupek drogo wychodzi.Zaczynam się zastanawiać nad kostką bo i w sumie łatwiej odśnieżać i na miejscu można kupić a i z Torunia bliżej.Może jakież fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.03.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam Piotrek jeśli to nie tajemnica to po ile kupiłeś kostkę i jaką?Transport łupka ze Strzegomia nad morze masakra, wór kasy,mimo ceny za łupek drogo wychodzi.Zaczynam się zastanawiać nad kostką bo i w sumie łatwiej odśnieżać i na miejscu można kupić a i z Torunia bliżej.Może jakież fotki? http://allegro.pl/kostka-nostalit-starobruk-gat-i-cena-brutto-i1470171510.html Kupilem brazowa i na przelamanie koloru zolta Z tym transportem ze Strzegomia to moglbys troche pokombinowac. Ja np. wiezbe, dechy na deskowanie, laty itd wiozlem sobie z dalekich Mazur ponad 300km w jedna strone. Wiele nie zaplacilem gdyz koles i tak niestety jechal na pusto pod zaladunek do Bydgoszczy. Nie dosc ze mialem ja szybciej niz w naszych okolicach to jeszcze po odliczeniu transportu troche kasy zostalo w kieszeni Ktos z Was kupuje na tym serwisie? http://www.groupon.pl/ Czasem sa ciekawe oferty a teraz troche mnie kusi motolotnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 03.03.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ktos z Was kupuje na tym serwisie? http://www.groupon.pl/ Czasem sa ciekawe oferty a teraz troche mnie kusi motolotnia Ja kupuje i bardzo mi sie podoba. Ale jak na razie tylko kupowalam i na razie nie wykorzystalam zakupow. Zobaczymy pozniej jak to naprawde dziala. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 03.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Niektorzy na tym forum juz sie przekonali ze niezle robie za GPSa Czy mój niemal osobisty GPS nie wybiera się może do IKEA? Mam małe zamówionko A tak poza tym to pozdrawiam wszystkich znad słonecznego morza. Kurczę, w poniedziałek muszę wracać, a zaczęło mi się w tych Dąbkach podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.03.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ktos z Was kupuje na tym serwisie? http://www.groupon.pl/ Czasem sa ciekawe oferty a teraz troche mnie kusi motolotnia Ja kupuje i bardzo mi sie podoba. Ale jak na razie tylko kupowalam i na razie nie wykorzystalam zakupow. Zobaczymy pozniej jak to naprawde dziala. pozdrawiam My w poniedzialek idziemy do Domu Sushi wlasnie z grupona. Dziala normalnie, wszystko zgodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.03.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Czy mój niemal osobisty GPS nie wybiera się może do IKEA? Mam małe zamówionko A tak poza tym to pozdrawiam wszystkich znad słonecznego morza. Kurczę, w poniedziałek muszę wracać, a zaczęło mi się w tych Dąbkach podobać. Dla mojego osobistego projektanta ulotek moge jechac Tak na powaznie to w przyszlym tygodniu musze troche pojezdzic wiec spora szansa ze zajade gdzies na hot-doga Zapodaj PW cz nazwa, numerem katalogowym i cena. Napisz tez czy to bedzie male, srednie czy duze bo nie wiem czy narty jeszcze zmieszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 04.03.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 My w poniedzialek idziemy do Domu Sushi wlasnie z grupona. Dziala normalnie, wszystko zgodnie My korzystamy, w domu sushi juz bylismy, żałuję, że tylko jeden kupon kupiłam;) ten lot też mnie kusi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.03.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 My korzystamy, w domu sushi juz bylismy, żałuję, że tylko jeden kupon kupiłam;) ten lot też mnie kusi;) No ja bylem zapobiegliwy i zapodalem wiecej niz 1 kupon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts