basbur 09.03.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 I jeszcze jedno - znacie jakieś zwirownie w okolicy oprócz Mlyńca i Elgiszewa? Potrzebuję 7 t kamyczków do POŚ - w Młyńcu nie ma, z Elgiszewa mi nie chcą dowieźć ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deisy 09.03.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 witajcie coraz większy mam mentlik w głowie, jak to jest ,że jedni mają dość wsi i uciekają do ludzi, do miasta a Ci z Miasta na wieś ???? Moja mama będzie budowała się na wsi z dala od drogi itp bardzo się jej dziwię ja teraz chcę do miasta ze względu na dzieci,,,,,,,,, każde dodtakowe zajęcia są w Toruniu, szkoły w miare dobre gimnazjalne też i potem średnie,, ja poprostu boję się ,że nie dam rady jeździć pomiędzy 3- ma szkołami :(stąd ten pomysł aby wrócić do Torunia. Tylko jak słysze jakie małe działki tam są i jacy sąsiedzi się trafiają to już odechciewa mi się wszystkiego Chciałabym jak najlepiej dla całej rodziny,żeby każdy był zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.03.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dzięki;) a kupiłes sobie lot szybowcem? Nie ma za co. Podobno Polacy pija coraz wiecej wina a my te srednia zdecydowanie podwyzszamy. Lubimy najzwyklesze, mlode, czerwone wytrawne w stylu "BOZOLE" ale tansze. W czechach kupuje butelki 2 litrowe za srednio 35 koron x 0,16zl . Prosze sobie przeliczyc Lotu nie kupilem Pozdro z Krakowa Madzia. Ikea Krakowska caly czas w rozbudowie, asortyment mocno okrojony, mam jedynie czesc listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.03.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 a ja mam pytanie o sprzątanie;) Ile czasu zajęło Wam doprowadzenie domu do porządku umożliwiającego wprowadzenie się? chodzi mi o taki sprzątenie pobudowlane - zastanawiam się ile dni urlopu wypisać Sprzątaliście sami czy wspieraliście się siłami fachowymi? Ile taka pomoc kosztuje? Sama nie wierzę, ze za 2-3 miesiące mnie to czeka;) Sprzatalismy na biezaco w kazdy weekend. Glownie polegalo to na segregacji smieci. Gruzy szly na kupke ktora zniknela w wylewkach pod kostke, schodach na tarasie itd. Poszlo bardzo zgrabnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.03.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 I jeszcze jedno - znacie jakieś zwirownie w okolicy oprócz Mlyńca i Elgiszewa? Potrzebuję 7 t kamyczków do POŚ - w Młyńcu nie ma, z Elgiszewa mi nie chcą dowieźć ;( To znajdz kierowce z autem krory Ci dowiezie. Moze jakis z Twojej okolicy itd. To kwestia kasy a nie czy sie komus chce czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 witajcie coraz większy mam mentlik w głowie, jak to jest ,że jedni mają dość wsi i uciekają do ludzi, do miasta a Ci z Miasta na wieś ???? Moja mama będzie budowała się na wsi z dala od drogi itp bardzo się jej dziwię ja teraz chcę do miasta ze względu na dzieci,,,,,,,,, każde dodtakowe zajęcia są w Toruniu, szkoły w miare dobre gimnazjalne też i potem średnie,, ja poprostu boję się ,że nie dam rady jeździć pomiędzy 3- ma szkołami :(stąd ten pomysł aby wrócić do Torunia. Tylko jak słysze jakie małe działki tam są i jacy sąsiedzi się trafiają to już odechciewa mi się wszystkiego Chciałabym jak najlepiej dla całej rodziny,żeby każdy był zadowolony Jeden woli blondynki a inny brunetki Jeden woli piwo a inny wino Jeden woli matke a drugi corke Jeden woli garaz z wejsciem z domu a inny nie wyobraza sobie takiego rozwiazania Jeden ma kuchnie otwarta na salon a inny absolutnie Jeden woli benzyniaka a inny diesla Jeden woli wies a inny miasto Wszystko to sie zmienia w zaleznosci od sytuacji Kazdy inny, wszyscy rowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRUSZYNO 09.03.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 witam wszystkich chciałem się przypomnieć że istnieje montuje systemy centralnego odkurzacza oraz sprzedaje odkurzacze centralne jeżeli macie jakieś pytania to piszcie z chęcią wam pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 09.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 I jeszcze jedno - znacie jakieś zwirownie w okolicy oprócz Mlyńca i Elgiszewa? Potrzebuję 7 t kamyczków do POŚ - w Młyńcu nie ma, z Elgiszewa mi nie chcą dowieźć ;( Tak jak Piotr napisał,znaleźć transport,ja jak miałem do wywiezieni gruz z mieszkania ok 3-4 tony to wynająłem kierowce i zapłaciłem tylko za wywiezienie a gruz wziął gratis.Znalazłem go przy Toruńskim młynie przy centro-stalu,bodajże ul.dworcowa 5,stało tam zawsze kilka samochodów ten miał stara wywrotkę nie wiem czy jeszcze tam stoją bo to było kilka lat temu.Ceny też nie pamiętam, ale spróbować zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazurra 09.03.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam wszystkich- rzadko tu ostatnio zaglądam ale mam nadzieję że będę częściej bo lada moment wznawiam budowę jak już drogę zrobię bo w mokrej jesieni ciężaróki mi rozjezdziły drogę polną i nie mam jak dojechać- przy okazji- jeśłi ktoś miałby potrzebę zakupu używanych betonowych płyt drogowych proszę o info.Ale wracającPOTRZEBOWAŁBYM WSPARCIA W UZYSKANIU NAMIARÓW W TORUNIU NA SOLIDNE FIRMY OD OKIEN, TYNKÓW CEM-WAP, osoby do kanalizacji i elektryki. Szukam też firmy projektujące wentylacje mechaniczne a także kogoś od instalacji odwadniających..Będę wdzięczny za wszelkie wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 10.03.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Piotr, dzięki za odpowiedzi;) Pazurra, wysłałam Ci namiary;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.03.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam wszystkich- rzadko tu ostatnio zaglądam ale mam nadzieję że będę częściej bo lada moment wznawiam budowę jak już drogę zrobię bo w mokrej jesieni ciężaróki mi rozjezdziły drogę polną i nie mam jak dojechać- przy okazji- jeśłi ktoś miałby potrzebę zakupu używanych betonowych płyt drogowych proszę o info. Ale wracając POTRZEBOWAŁBYM WSPARCIA W UZYSKANIU NAMIARÓW W TORUNIU NA SOLIDNE FIRMY OD OKIEN, TYNKÓW CEM-WAP, osoby do kanalizacji i elektryki. Szukam też firmy projektujące wentylacje mechaniczne a także kogoś od instalacji odwadniających.. Będę wdzięczny za wszelkie wsparcie Elektryka i cala reszta (tv, alarm, sterowania i cala reszta wynalazkow z kabelkami) Waldek - 791-779-269 W przypadku rozmowy z nim i prosby o wycene prosze powiedziec, ze numer od Piotra z Nieszawki - z pewnoscia nie zaszkodzi ta informacja Pozdro z pochmurnego Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 10.03.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Na 100% nie jestem pewien ale chyba od tego gościa 888 816 486 brałem kamyki na POŚ. Jak chcesz to spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 10.03.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 dzięki donkk, spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.03.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Deisy, jeśli chodzi o te dojazdy to masz rację. W tej chwili córka ma prawie 7 lat. Dwa razy w tygodniu chodzi na tańce, raz w tygodniu na basen. Ze względu na głupi system pracy mojego męża jest to tylko na mojej głowie. Plus do tego muszę zabierać ze sobą 17 miesięczną córkę. I zaczynam mieć tego dosyć. Pocieszam się jednak, że jeszcze parę lat i zacznie sama jeździć autobusem miejskim;)Pazurra, namiary na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 10.03.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 napiszcie, proszę, skąd na Waszych wsiach czerpiecie internet i czy jesteście zadowoleni powoli czas zacząć o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.03.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 my mamy radiówkę z Orange i to jest jedyne co u nas działa. TPSA się wypieła mimo, że mam słup obok działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.03.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Madzia. Ikea Krakowska caly czas w rozbudowie, asortyment mocno okrojony, mam jedynie czesc listy A co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.03.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 napiszcie, proszę, skąd na Waszych wsiach czerpiecie internet i czy jesteście zadowoleni powoli czas zacząć o tym myśleć My mamy TPSA, ale jak gdzieś wyjeżdżam, to prawie wszędzie sprawdza się PLAY ONLINE. Ze sprzątaniem nie pomogę, bo my na dzień przed przeprowadzką wylądowaliśmy w szpitalu, a jak z niego wyszłam, wszystko miałam sprzątnięte, umyte i rozpakowane w szafkach. Wiem, trafiło się ślepej kurze ziarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.03.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Możesz podjechać do mnie na kawę z tym Playem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.03.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Jasne, jak się tylko ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts