piotrulex 11.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 A co masz? Kompletne niebieskie pudlo + spieniacz Generalnie maja braki. nie kupilem sobie lampki, dla kolezanki jakis sztuccy, wazonika, swiecznika bo poprostu nie mieli ... Najgorsze, ze nawet frytek w pseudo restauracji nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.03.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 napiszcie, proszę, skąd na Waszych wsiach czerpiecie internet i czy jesteście zadowoleni powoli czas zacząć o tym myśleć iPlus - w zasiegu 3G jest niezle Mam taki dosc stary na wejscie PCIMCIA lub podobnie pisane Te nowsze chodza jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.03.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dzis odpalilem skuter i wroce nim sobie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.03.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 WItam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazurra 14.03.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Elektryka i cala reszta (tv, alarm, sterowania i cala reszta wynalazkow z kabelkami) Waldek - 791-779-269 W przypadku rozmowy z nim i prosby o wycene prosze powiedziec, ze numer od Piotra z Nieszawki - z pewnoscia nie zaszkodzi ta informacja Pozdro z pochmurnego Krakowa Dzieki piotrulex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.03.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dzieki piotrulex Jak bys z nim rozmawial i wstepnie bedziecie zainteresowani to popros aby Ci pokazal swoje dzielo wlasnie w jego chalupie. Ma taki zmysl to robienia ciekawych spraw ze az sie wierzyc nie chce. Pracowalem z nim kilka lat, to co ja sprzedalem on montowal, teraz ma swoj interes i dobrze na tym wychodzi. Mi tez cos tam wykanczal kabelkowego, alarm konfigurowal, tv i takie tam ... Polecam go z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 14.03.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witajcie! Pomóżcie mi proszę-poszukuje pilnie kogoś do zrobienia ogrodzenia, tj. podmurówki, słupki i siatka. Z przodu oczywiście brama i coś bardziej okazalszego. Mam 180 m do ogrodzenia, więc jest co robić. Jeżeli macie jakieś namiary, to proszę, podajcie. Poszukuję też kogoś, kto robi balustrady balkonowe.A tak w temacie ogrodzeń-czy ktoś z Was ma ogrodzenie z tych gotowych modułów. Wydaje się to sprawą fajną, bo gotowe już bloczki fundamentowe i słupki z siatką, tylko nie wiem jak to z montażem i cenowo wychodzi.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Aby zachecic do czynnego udzialu w zyciu Grupy Torunskiej i wiekszej ilosci wpisow mysle nad jakims konkursem z nagrodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 15.03.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Aby zachecic do czynnego udzialu w zyciu Grupy Torunskiej i wiekszej ilosci wpisow mysle nad jakims konkursem z nagrodami Wrociles z ikei:rolleyes: wiec jaka bedzie nagroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Wrociles z ikei:rolleyes: wiec jaka bedzie nagroda? Moge Hot-Doga zapodac Niebawem bede jechal, moze lecial za granice to moge troche cukru dla Was przywiezc w cenie 3 zeta z kawalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 15.03.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 DRZWI do kotłowni gazowej otwierane do środka ? kotłownia gazowa, kondensat 24kW, propan,do kotłowni są 2 wejścia - z wiatrołapu i z garażu (kotłownia stanowi przejście między garażem i domem). Czy drzwi między kotłownią i garażem mogą otwierać się do kotłowni ? Jakieś przepisy tego zabraniają ? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 DRZWI do kotłowni gazowej otwierane do środka ? kotłownia gazowa, kondensat 24kW, propan, do kotłowni są 2 wejścia - z wiatrołapu i z garażu (kotłownia stanowi przejście między garażem i domem). Czy drzwi między kotłownią i garażem mogą otwierać się do kotłowni ? Jakieś przepisy tego zabraniają ? Dzieki Jakies przepisy PODOBNO sa jak do wszystkiego zreszta Ja mam do srodka i mowiono mi, ze tak byc nie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.03.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deisy 16.03.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witajcie! Pomóżcie mi proszę-poszukuje pilnie kogoś do zrobienia ogrodzenia, tj. podmurówki, słupki i siatka. Z przodu oczywiście brama i coś bardziej okazalszego. Mam 180 m do ogrodzenia, więc jest co robić. Jeżeli macie jakieś namiary, to proszę, podajcie. Poszukuję też kogoś, kto robi balustrady balkonowe. A tak w temacie ogrodzeń-czy ktoś z Was ma ogrodzenie z tych gotowych modułów. Wydaje się to sprawą fajną, bo gotowe już bloczki fundamentowe i słupki z siatką, tylko nie wiem jak to z montażem i cenowo wychodzi. Pozdrawiam! Witaj mogę podac namiar do Pana Który robi ogrodzenia z siatki słupki itp solidny i uczciwy fachowiec H. Orzechowski tel.608889149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 16.03.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 I co z konkursem? Piotr, jak Twoja kostka? kładziesz juz? My zmieniliśmy koncepcję i połozymy chyb łupek granitowy, wyjdzie nas taniej niż kostka, tylko roboty wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.03.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 I co z konkursem? Piotr, jak Twoja kostka? kładziesz juz? My zmieniliśmy koncepcję i połozymy chyb łupek granitowy, wyjdzie nas taniej niż kostka, tylko roboty wiecej. Kostka jest, lezy sobie na palecie i czeka Jeszcze nie wiem na co czeka ale z pewnoscia troche poczeka ... Kostka granitowa jest ladna, twala itd ale nie jest rowna. Ja uwielbiam odsniezanie i nie za bardzo wyobrazam sobie robic to na nierownym lupku Zreszta nasza chata jest dosc pospolita, normalna, standardowa a granit mi traci taka wieksza elegancja i wypasem Nad konkursem mysle, prezeca napisalem, ze mysle Planuja mi sie pewne zmiany w zyciu wiec niebawem pomysle i o konkursie, jego zasadach oraz nagrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 16.03.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 nasza też pospolita i normalna, ten granit wyjdzie mnie taniej niz kostka więc może chociaż cos eleganckiego pod domem będę miała;) No i to nie kostka jest, tylko łupek - jeszcze gorzej i jeszcze wiecej roboty, za to taniej... Co to za zmiany? Może rodzina się powiększy? jeśli tak to gratuluję, a konkurs moze dotyczyć imienia przyszłego potomka/potomkini;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 16.03.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 DRZWI do kotłowni gazowej otwierane do środka ? kotłownia gazowa, kondensat 24kW, propan, do kotłowni są 2 wejścia - z wiatrołapu i z garażu (kotłownia stanowi przejście między garażem i domem). Czy drzwi między kotłownią i garażem mogą otwierać się do kotłowni ? Jakieś przepisy tego zabraniają ? Dzieki A ja mam drewniane na zewnątrz otwierane i kominiarz nawet się nie czepiał o metalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 16.03.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 I co z konkursem? Piotr, jak Twoja kostka? kładziesz juz? My zmieniliśmy koncepcję i połozymy chyb łupek granitowy, wyjdzie nas taniej niż kostka, tylko roboty wiecej. Ja wczoraj zamówiłem 28nton łupka.łupek w dobrej cenie bo 35zł/tona,tylko transport drogi 2000zl(jedzie ze Strzegomia),ale wyjdzie taniej niż kostka.Z majstrem się dogadałem na całą robotę ok 200 m2 9tyś,do tego materiał na podsypkę ale nie wiem jeszcze ile go ma być i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts