basbur 17.03.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Adamnor, to podobnie jak u mnie - też chcę zamówić ten łupek ze Strzegomia i też za robotę majster chce 45/m2. Mówił mi, ze na podsypkę i cement mam liczyć 1000 i to przy dużym zaokrągleniu w górę, przy 150 m2, więc u Ciebie wyjdzie podobnie. Kiedy zamierzasz kłaść ten łupek? Czy ktoś robił Ci projekt czy sam wiesz gdzie i jak ma to leżeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 17.03.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Piasek 0-4 na posadzki - gdzie kupowaliście ? Miejscowa (gmina zławieś) kopalnia tego nie sprzedaje. Mam ofertę - dowóz około 100km (350zł) + 18zł/t. Może jest coś bliżej ? Dzieki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 17.03.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Adamnor, to podobnie jak u mnie - też chcę zamówić ten łupek ze Strzegomia i też za robotę majster chce 45/m2. Mówił mi, ze na podsypkę i cement mam liczyć 1000 i to przy dużym zaokrągleniu w górę, przy 150 m2, więc u Ciebie wyjdzie podobnie. Kiedy zamierzasz kłaść ten łupek? Czy ktoś robił Ci projekt czy sam wiesz gdzie i jak ma to leżeć? zaczynam za 2 tygodnie + -,jak pogoda dopisze,projektu jeszcze nie mam bo muszę wymierzyć podwórko tak żebym mógł zaparkować 12 aut na posesji.ja będę to kłaść nad morzem we Władysławowie mam tam dom z kwaterami i zaraz sezon się zaczyna a jeszcze muszę zamontować 8 kabin i zmienić kafelki w 8 łazienkach więc mam co robić.jak coś to zapraszam w akacje nad morze http://trojmiasto.szerlok.pl/oferta/kwatera-wladyslawowochlapowo-ID58wc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.03.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 nasza też pospolita i normalna, ten granit wyjdzie mnie taniej niz kostka więc może chociaż cos eleganckiego pod domem będę miała;) No i to nie kostka jest, tylko łupek - jeszcze gorzej i jeszcze wiecej roboty, za to taniej... Co to za zmiany? Może rodzina się powiększy? jeśli tak to gratuluję, a konkurs moze dotyczyć imienia przyszłego potomka/potomkini;) rodzina sie nie powiekszy co zapewne martwi moja zone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.03.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 zaczynam za 2 tygodnie + -,jak pogoda dopisze,projektu jeszcze nie mam bo muszę wymierzyć podwórko tak żebym mógł zaparkować 12 aut na posesji.ja będę to kłaść nad morzem we Władysławowie mam tam dom z kwaterami i zaraz sezon się zaczyna a jeszcze muszę zamontować 8 kabin i zmienić kafelki w 8 łazienkach więc mam co robić.jak coś to zapraszam w akacje nad morze http://trojmiasto.szerlok.pl/oferta/kwatera-wladyslawowochlapowo-ID58wc.html Szkoda ze tak blisko Wladka, to moje najmniej ulubione okolice Chalupa caloroczna? Moze w promocyjnych cenach przed sezonem jakis tam integracyjny zjazd Grupy Torunskiej bys zaoferowal. Jak zalatwisz beczke, pare cegiel i kawalek blachy to ja moge ryby powedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 18.03.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Adamnor, dzięki za namiar, może się przyda, jak będę chciała odpocząć po trudach budowy i przeprowadzce w maju/czerwcu;) Pokażesz zdjęcia łupka jak położysz? Piotr, pamiętaj, żony nie wolno drażnić ani martwić, to się może źle skończyć Jeśli chodzi o zjazd nad morzem - jesteśmy chetni;) Tświrek - piasek na posadzki załatwiał sobie posadzkarz sam, więc nie pomogę - nie wchodzi u Ciebie w grę taka opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deisy 18.03.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 CZeść Forumowicze co za pogoda,brrrrrrrrrrr odechciewa si wszystkiego no oprócz gotowania i pieczenia pysznego jabłecznika i pichcenia fasolki po bretońsku do miłego............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.03.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 w Katowicach jest bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.03.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Piotr, nie masz co robić tylko jeździsz po Polsce? Ja w sumie dziś miałam być w Szczecinie, ale dziewczyny się rozłożyły i nic z tego nie wyszło. Może to i dobrze, bo kilka godzina na budowie, w przewiewach...pewnie skończyłabym tak jak one:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.03.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Piotr, nie masz co robić tylko jeździsz po Polsce? Ja w sumie dziś miałam być w Szczecinie, ale dziewczyny się rozłożyły i nic z tego nie wyszło. Może to i dobrze, bo kilka godzina na budowie, w przewiewach...pewnie skończyłabym tak jak one:) Mam ale to prywatny, rodzinny kilkudniowy wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.03.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 to miłego pobytu:)Ja we wtorek jadę do Tczewa. Chyba zacznę się rozglądać za jakąś nawigacją. Za dużo wyjazdów się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 20.03.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Adamnor, dzięki za namiar, może się przyda, jak będę chciała odpocząć po trudach budowy i przeprowadzce w maju/czerwcu;) Pokażesz zdjęcia łupka jak położysz? Piotr, pamiętaj, żony nie wolno drażnić ani martwić, to się może źle skończyć Jeśli chodzi o zjazd nad morzem - jesteśmy chetni;) Tświrek - piasek na posadzki załatwiał sobie posadzkarz sam, więc nie pomogę - nie wchodzi u Ciebie w grę taka opcja? nie, posadzkarz przyjezdny więc i ściągnięcie materiału z jego okolic wyszłoby drogo. niestety w naszej okolicy jest tylko piasek z doliny wisły ... brak 0-4. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 właśnie, muszę się rozejrzeć za piaskiem do piaskownicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka84 21.03.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam Wszystkich! Mam prośbę - czy moglibyście dać mi namiary na dobrą, ale też w miarę tanią ekipę budowlaną, która postawi domek do stanu surowego otwartego z dachem? Z góry ogromne dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deisy 21.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 witam decyzja o kredycie do piątku,,,,wreszcie coś się ruszy a może ktoś chętny do zakupu działki w Łubiance lub okolicach,bądź samego domkuw Łubiance?? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.03.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 to miłego pobytu:) Ja we wtorek jadę do Tczewa. Chyba zacznę się rozglądać za jakąś nawigacją. Za dużo wyjazdów się szykuje. Polecam cos w stulu goclever czy lark z 5 calowym wyswietlaczem. byle co za 200 pare zeta w co wgrasz program jaki tylko zapragniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.03.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam. Dzis wrocilismy po 5 dniach nieobecnosci do naszego kochanego domku. Przed wyjazdem wygasilismy kociolek. Dzis popoludniu wrocilismy i w domku znosne 15 stopni. Kilka dni temu skonczyly nam sie 3 tonki ekogroszku kupione pod koniec lata w zeszlym roku i mamy doslownie nieca 2 podajniki w zeszlych lat w jakis workach. Mamy nadzieje ze wystarczy do polowy kwietnia. Udanego tygodnia zycze i jak ktos zyczliwy i szczery to prosze za mnie trzymac kciuki jutro czyli we wtorek od 10.30 przez jakas godzinke czy dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.03.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 ok, kciuki będą zaciśnięte:) Tylko pochwal się co i jak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 21.03.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam. Poszukuję architekta do adaptacji projektu. Może macie kogoś sprawdzonego i niedrogiego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 22.03.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Madazlotko, wysylam na priv. Piotr, trzymam kciuki. Agnieszka, masz pomysł na piasek do piaskownicy? w sensie skąd go wziąć? Kupowaliście moze albo robiliście sami plac zabaw do ogródka? Albo znacie kogoś kto tanio robi? w mojej wsi plac zabaw jeden i drętwy, przydałoby się coś, zeby się dziecku nie nudziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts