Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

a ja znowu chciałabym zapytać o przedszkole/żłobek;) Słyszeliście coś o Jasiu i Małgosi na Donimirskiego? Od jakiegoś czasu jest tam przedszkole, od kwietnia otwierają żłobek i jest jeszcze kilka miejsc i tak się zastanawiam, czy młodego nie posłać... Jakbyście słyszeli jakieś opinie, dajcie znać, proszę;)

a ja znowu chciałabym zapytać o przedszkole/żłobek;) Słyszeliście coś o Jasiu i Małgosi na Donimirskiego? Od jakiegoś czasu jest tam przedszkole, od kwietnia otwierają żłobek i jest jeszcze kilka miejsc i tak się zastanawiam, czy młodego nie posłać... Jakbyście słyszeli jakieś opinie, dajcie znać, proszę;)

Do zlobka dziecko NASZYM zdaniem warto dac. Mamy porownanie widzac dzieciaki "po babci czy niani". W porownaniu ze zlobkowymi NASZYM zdaniem jest roznica na + dla zlobka

słuchajcie, gdzie warto jechaćna większe zakupy pt. ubrania i obuwie? Co myslicie na temat Fashion Haus w Gdańsku?

Jak najbardziej. Sprawdz sobie na ich stronie wieksze promocje. Ja jutro najprawdopodobniej musze jechac do Gdanska wiec i Szadolki sie odwiedzi bo zawsze po drodze :). Moze to malo istotne ale ostatnio zonie kupuje tylko staniki Triumpha. Nie place za nie wiecej niz 35 zeta. Jak czegos konkretnego szukam to zwykle nic nie ma a jak jestem z przypadku to nakupuje sporo dupereli

http://www.fashionhouse.pl/gdansk/promocje/260.html

no własnie to jeden ze sklepów, które muszę odwiedzić:) Piotr, możesz się rozejrzeć czy nadal jest tam sklep Lee-Wrangler i jakie są sportowe? Jak u nich wygląda cenowo w porównaniu z np. naszą Galerią?

Lee Wrangler jest tylko zdaje sie w nieco innym miejscu. Liste sklepow masz na stronie centrum ;)

Nie znam cen "naszej" Galerii wiec nie moge porownac. Nie pamietam ile lat temu kopowalem jakiekolwiek ciuchy w Toruniu. No moze po za papciami za 20 zeta dla swojej corki ;)

Jak najbardziej. Sprawdz sobie na ich stronie wieksze promocje. Ja jutro najprawdopodobniej musze jechac do Gdanska wiec i Szadolki sie odwiedzi bo zawsze po drodze :). Moze to malo istotne ale ostatnio zonie kupuje tylko staniki Triumpha. Nie place za nie wiecej niz 35 zeta. Jak czegos konkretnego szukam to zwykle nic nie ma a jak jestem z przypadku to nakupuje sporo dupereli

http://www.fashionhouse.pl/gdansk/promocje/260.html

A gdzie za 35 zl mozna kupic triumpha?

Witam wszystkich:) Jakie polecacie dachówki/jakie macie i gdzie warto kupić? Ja dużo czytałam opinii ale tyle tych producentów jest że już sie pogubiłam...ma może ktoś Elrusa albo Nelskampa? nie wiem czemu ale wszędzie mi Nelskampa chcą wcisnąć...jakies opinie?bo jakoś nie jestem przekonana do niej...myślałam raczej nad Meyer Holsen...proszę o rady:)

ja mam gont więc nie pomogę;)

Agnieszka - bedziesz startować? ;) Jak Wasz żłobek - chodzicie już?

Mozecie polecić kogoś sprawdzonego do szaf wnękowych - dwóch poleconych fachowców nie odbiera telefonów i nie daje znaku zycia od 2 tygodni (obiecali dać oferty właśnie 2 tygodnie temu), muszę pilnie szukać alternatywy, pomożecie?