agatka2106 26.03.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Potrzebuje dobra ziemie do ogrodu. Mozecie polecic miejsce? A moze ktos musi wywiezc od siebie i podzielimy sie kosztami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 26.03.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 a ja znowu chciałabym zapytać o przedszkole/żłobek;) Słyszeliście coś o Jasiu i Małgosi na Donimirskiego? Od jakiegoś czasu jest tam przedszkole, od kwietnia otwierają żłobek i jest jeszcze kilka miejsc i tak się zastanawiam, czy młodego nie posłać... Jakbyście słyszeli jakieś opinie, dajcie znać, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.03.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Agatka, ziemia z Osieka (bardzo dobra) 509-183-474 lub 507-121-013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 27.03.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Agatka, ziemia z Osieka (bardzo dobra) 509-183-474 lub 507-121-013 Dzieki bardzo. Ciekawe jaka cena, jutro zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.03.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 a ja znowu chciałabym zapytać o przedszkole/żłobek;) Słyszeliście coś o Jasiu i Małgosi na Donimirskiego? Od jakiegoś czasu jest tam przedszkole, od kwietnia otwierają żłobek i jest jeszcze kilka miejsc i tak się zastanawiam, czy młodego nie posłać... Jakbyście słyszeli jakieś opinie, dajcie znać, proszę Do zlobka dziecko NASZYM zdaniem warto dac. Mamy porownanie widzac dzieciaki "po babci czy niani". W porownaniu ze zlobkowymi NASZYM zdaniem jest roznica na + dla zlobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 słuchajcie, gdzie warto jechaćna większe zakupy pt. ubrania i obuwie? Co myslicie na temat Fashion Haus w Gdańsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.03.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 słuchajcie, gdzie warto jechaćna większe zakupy pt. ubrania i obuwie? Co myslicie na temat Fashion Haus w Gdańsku? Jak najbardziej. Sprawdz sobie na ich stronie wieksze promocje. Ja jutro najprawdopodobniej musze jechac do Gdanska wiec i Szadolki sie odwiedzi bo zawsze po drodze . Moze to malo istotne ale ostatnio zonie kupuje tylko staniki Triumpha. Nie place za nie wiecej niz 35 zeta. Jak czegos konkretnego szukam to zwykle nic nie ma a jak jestem z przypadku to nakupuje sporo dupereli http://www.fashionhouse.pl/gdansk/promocje/260.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 no własnie to jeden ze sklepów, które muszę odwiedzić Piotr, możesz się rozejrzeć czy nadal jest tam sklep Lee-Wrangler i jakie są sportowe? Jak u nich wygląda cenowo w porównaniu z np. naszą Galerią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.03.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 no własnie to jeden ze sklepów, które muszę odwiedzić Piotr, możesz się rozejrzeć czy nadal jest tam sklep Lee-Wrangler i jakie są sportowe? Jak u nich wygląda cenowo w porównaniu z np. naszą Galerią? Lee Wrangler jest tylko zdaje sie w nieco innym miejscu. Liste sklepow masz na stronie centrum Nie znam cen "naszej" Galerii wiec nie moge porownac. Nie pamietam ile lat temu kopowalem jakiekolwiek ciuchy w Toruniu. No moze po za papciami za 20 zeta dla swojej corki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 no właśnie lee-wrangler był ostatnio na ich stroniem, a wczoraj nie mogłam ich znaleźć. Może zlikwidowali? edit: znalazłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 28.03.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Jak najbardziej. Sprawdz sobie na ich stronie wieksze promocje. Ja jutro najprawdopodobniej musze jechac do Gdanska wiec i Szadolki sie odwiedzi bo zawsze po drodze . Moze to malo istotne ale ostatnio zonie kupuje tylko staniki Triumpha. Nie place za nie wiecej niz 35 zeta. Jak czegos konkretnego szukam to zwykle nic nie ma a jak jestem z przypadku to nakupuje sporo dupereli http://www.fashionhouse.pl/gdansk/promocje/260.html A gdzie za 35 zl mozna kupic triumpha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.03.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 a tak dla rozweselenia grupy: ostatnio dostałam propozycję startu w wyborach na sołtysa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annnna 29.03.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam wszystkich:) Jakie polecacie dachówki/jakie macie i gdzie warto kupić? Ja dużo czytałam opinii ale tyle tych producentów jest że już sie pogubiłam...ma może ktoś Elrusa albo Nelskampa? nie wiem czemu ale wszędzie mi Nelskampa chcą wcisnąć...jakies opinie?bo jakoś nie jestem przekonana do niej...myślałam raczej nad Meyer Holsen...proszę o rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 my kupowaliśmy w Todachu na Równinnej. Mamy cementowego Braasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 29.03.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 ja mam gont więc nie pomogę Agnieszka - bedziesz startować? Jak Wasz żłobek - chodzicie już? Mozecie polecić kogoś sprawdzonego do szaf wnękowych - dwóch poleconych fachowców nie odbiera telefonów i nie daje znaku zycia od 2 tygodni (obiecali dać oferty właśnie 2 tygodnie temu), muszę pilnie szukać alternatywy, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 29.03.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Aguś, wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.03.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Nie będę startować Do żłobka chodzimy.. MAGDA!!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 29.03.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Najlepszego;) bardzo cieżkie początki w żłobku były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.03.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 no mamy 9000 postów:)Basbur, dziękuję. Początki nie były tragiczne, ale po 2 tygodniach była 1,5 tygodnia w domu chora. Poszła wczoraj i pokazuje swój bunt, odmawiając jedzenia czegokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 29.03.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 a tak dla rozweselenia grupy: ostatnio dostałam propozycję startu w wyborach na sołtysa:) Ale masz fajnie! A ja nie dostalam:( A co do ziemi to chyba drogo bo 700zl za 18metrow kwadratowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts