piotrulex 05.05.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Zapomnialem przywitac sie po majowym dluuuuuuuuuugim weekendzie. U nas na imprezie nie powiem nawet ile skrzynek piwa poszlo, nawet nie wspomne jak pyszne wyszly nam wedzone pstragi, dorsze, fladry czy cwiartki z kurczaka. Powiem tylko, ze byl to bardzo dluuuuuuugi weekend i w koncu moge sobie przy biureczku nieco odsapnac . Pierwsi goscie zjechali w piatek wczesnym popoludniem a ostatni wyjechali we wtorek kolo poludnia przebijajac sie na poludnie Polski przez zaspy sniezne Madzia, dziekuje za foty, na scianie prezentuja sie jeszcze lepiej niz luzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.05.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nie omieszkam sprawdzić na żywo, jak przyjadę z ciastem marchewkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.05.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nie omieszkam sprawdzić na żywo, jak przyjadę z ciastem marchewkowym Zaproszenie oczywiscie caly czas aktualne. Jak potrafisz to wstaw moze jakis widoczek bez osob na zdjeciu. Moze morze z wyspami i choinkami .... Ach, pojechalo by sie na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 05.05.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 agnieszkakusi, tak jak już wcześniej napisałaś Twoi znajomi mieszkają na pierwszym osiedlu wybudowanym przez Betpol. Muszę przyznać, że rzeczywiście i wygląd i jakość tych domków pozostawiają wiele do życzenia Na szczęście kolejne inwestycje Betpolu wyglądają już lepiej (mieszkam na nowszym osiedlu i nie mam im wiele do zarzucenia, no i chociaż przemieszkałam już 2 zimy to nie miałam żadnych problemów z domem). Osoby zainteresowane budową domu z deweloperem, którego nie znają powinny sprawdzać ostatnie inwestycje danego wykonawcy, bo przecież wszyscy cały czas się uczymy, no i niektórzy z naprawdę nędznej jakości wykonania czasami po latach dochodzą do całkiem zadowalających rezultatów. Moim zdaniem tak właśnie jest w przypadku Betpolu- chociaż popełniają jeszcze błędy to jednak obecne wykonanie (moi znajomi właśnie budują z nimi dom, więc wiem jak to dzisiaj wygląda) nie powinno być porównywane z tym co oddali na pierwszym osiedlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.05.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Witam przy pieknym, slonecznym, piatkowym poranku. Wczoraj posialismy troszke trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.05.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 09.05.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Czy orientuje się ktoś ile obecnie kosztuje przywiezienie ziemii ? Lokalizacja : Silno.Ile m3 ziemii "standardowo" przywozi taka wywrotka ? Ma ktoś jakieś namiary na kogoś kto tanio świadczy takie usługi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.05.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Czy orientuje się ktoś ile obecnie kosztuje przywiezienie ziemii ? Lokalizacja : Silno. Ile m3 ziemii "standardowo" przywozi taka wywrotka ? Ma ktoś jakieś namiary na kogoś kto tanio świadczy takie usługi ? Za czrnoziem spora wywrota chyba 18-20 ton placilem jakies 5-6 stow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.05.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ziemia z Osieka bardzo dobra jakościowo 509-183-474.Duża wywrotka ok. 30 ton 650 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.05.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dzis kupilem ROUNDUP. Litrowa butla to 42 zeta na Rydygiera czy o zgrozo 59 w OBI. Do nas jedzie kurier z taka flaszka po 28 zeta http://allegro.pl/roundup-360sl-niszczy-chwasty-randap-rofosat-1l-i1600445553.html Agrowloknina o szerokosci 1,6m to cena 1,99-2,60 za 1mb. Do nas jedzie za 1,06 http://allegro.pl/agrowloknina-czarna-1-6x100m-50g-m2-najtaniej-i1588475269.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 09.05.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ziemia z Osieka bardzo dobra jakościowo 509-183-474.Duża wywrotka ok. 30 ton 650 zł. O kurcze ale drogo To jest "normalna" cena ? Bo mi ktoś mówił że około 350zł ... Tyle że nie wiem czy zawsze "pojemność wywrotki" u tych co przywożą ziemii jest taka sama ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.05.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 O kurcze ale drogo To jest "normalna" cena ? Bo mi ktoś mówił że około 350zł ... Tyle że nie wiem czy zawsze "pojemność wywrotki" u tych co przywożą ziemii jest taka sama ... Mowimy o ziemi takiej jak czarnoziem dobrej jakosci czy mowimy o byle jakiej ziemi np. do znacznego podniesienia terenu czy wyrownywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.05.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ta, o której piszę to dobra ziemia do ogródka. Dwa lata temu płaciłam po 350-400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 09.05.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Mowimy o ziemi takiej jak czarnoziem dobrej jakosci czy mowimy o byle jakiej ziemi np. do znacznego podniesienia terenu czy wyrownywania? Chodzi o ziemię ogrodową , tzw. czarnoziem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 09.05.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ta, o której piszę to dobra ziemia do ogródka. Dwa lata temu płaciłam po 350-400zł. To aż tak cena wzrosła w ciągu 2lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 09.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 To aż tak cena wzrosła w ciągu 2lat ? Ja bralam w ubieglym miesiacu, okolo 20 ton za 450. numer z ogloszenia, do czarnoziemu to jej brakuje ale dosc dobra ziemia, jak chcesz to moge podeslac na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 10.05.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Ja bralam w ubieglym miesiacu, okolo 20 ton za 450. numer z ogloszenia, do czarnoziemu to jej brakuje ale dosc dobra ziemia, jak chcesz to moge podeslac na priw To bym poprosił o podanie numeru telefonu ... Muszę jeszcze potwierdzić czy tamta ziemia za 650zł (30ton) to faktycznie 30ton , bo jeśli 30ton to tamta oferta mimo że droższa to jest ... tańsza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.05.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 To bym poprosił o podanie numeru telefonu ... Muszę jeszcze potwierdzić czy tamta ziemia za 650zł (30ton) to faktycznie 30ton , bo jeśli 30ton to tamta oferta mimo że droższa to jest ... tańsza ... Kochani, ale ziemię kupuje i przelicza się na m3 a nie na wagę - każdy rodzaj ziemi waży inaczej, wystarczy, że kopane będzie po deszczu i waga w stosunku do objętości będzie inna. To tak na marginesie. Pozdrawiam wszystkich i spadam do Kowalewa po plac zabaw dla dzieciaków. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.05.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ... spadam do Kowalewa po plac zabaw dla dzieciaków ... No to w koncu bedzie trzeba Was odwiedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 10.05.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 też chetnie przyjmę namiary na dobry tani czarnoziem (o ile to może iść w parze) dziś montują mi się schody i balustrady, plac zabaw dla dziecka zamowiony, malowanie na ukonczeniu - za 2 tyg przeprowadzka;) wszystkich chętnych na pana stolarza od schodów z borów informuję, że wolne terminy ma teraz na listopad - jeśli będziecie chętni i ja będę zadowolona z wykonania, to podam namiary najpóźniej jutro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts