piotrulex 10.05.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Skad kupic piasek pod kostke. Taki dosc mialki dobry do zageszczania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.05.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 W Młyńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.05.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 W Młyńcu jakis telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.05.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 nie mam, ale jak wjdziesz do Młyńca to są tam dwie lub trzy żwirownie i tam dostaniesz.A poza tym pewnie google prawdę Ci powie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.05.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 nie mam, ale jak wjdziesz do Młyńca to są tam dwie lub trzy żwirownie i tam dostaniesz. A poza tym pewnie google prawdę Ci powie:) no wlasnie srednio mowi ... Znajduje 2 zwirownie. 1 chyba zamknieta bo abonent wylaczony a 2 na stacjonarnym nikt nie odbiera a komorka non stop zajeta Spokojnie. Zanim poprosilem o namiary postaralem sie sam cos znalezc Nie chce mi sie jechac 20-30 km w jedna strone tylko po to aby o cene zapytac EDIT: Odzwonili. Niby dobry sortowany po 20 zeta za tone - taki idelany do zegeszczenia pod kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.05.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 a właśnie chciałam napisać, że będe jutro w tamtych okolicach to podjadę i zapytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.05.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 a właśnie chciałam napisać, że będe jutro w tamtych okolicach to podjadę i zapytam:) Ja rozmawialem z Pania z firmy Krusz-Bud Jak masz czas i ochote to zapytaj sie, moze trafisz na jakas inna zwirownie gdyz chyba kilka tam ich jest Potrzebuje pewnie z 10t piachu do solidnego ubicia pod kostke, bede tez sypac na niego troche cementu Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 11.05.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 dzwoniłam wczoraj do pana z Osieka w sprawie ziemi - namiar od Agnieszki - pan podał mi cenę 650 zł za 18m3 ziemi (to nie czarnoziem tylko ziemia na jakiejś hałdzie leżąca) dziś dla porównania zadzwonię do Młyńca i w jeszcze jedno miejsce, dam znać jakbym znalazła coś korzystniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.05.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 dzwoniłam wczoraj do pana z Osieka w sprawie ziemi - namiar od Agnieszki - pan podał mi cenę 650 zł za 18m3 ziemi (to nie czarnoziem tylko ziemia na jakiejś hałdzie leżąca) dziś dla porównania zadzwonię do Młyńca i w jeszcze jedno miejsce, dam znać jakbym znalazła coś korzystniejszego. Ja w komorce mam wpisane jako CZARNOZIEM numer 663-744-520. Jelsi to jest gosc od ktorego bralem rok termu to jakosc podobna OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 11.05.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 dzięki, spróbuję i tam;) w kwestii moich schodów - panowie montowali wczoraj do nocy i jeszcze nie skonczyli. przyjadą za 1,5 tygodnia dokończyć, założyć listwy i balustrady balkonowe, więc dopiero wtedy będę mogła przesłać zdjecia. nie myślałam, ze ze schodami tyle roboty jest. w kazdym razie mogę napisać, ze to co widzę spod chmury kurzu i pyłu jest piękne;) teraz rozpoczynam akcję pt. rolety. Macie u siebie zwykłe wewnętrzne, czy może plisy albo żaluzje? Co macie w oknach dachowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.05.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 dzięki, spróbuję i tam;) w kwestii moich schodów - panowie montowali wczoraj do nocy i jeszcze nie skonczyli. przyjadą za 1,5 tygodnia dokończyć, założyć listwy i balustrady balkonowe, więc dopiero wtedy będę mogła przesłać zdjecia. nie myślałam, ze ze schodami tyle roboty jest. w kazdym razie mogę napisać, ze to co widzę spod chmury kurzu i pyłu jest piękne;) teraz rozpoczynam akcję pt. rolety. Macie u siebie zwykłe wewnętrzne, czy może plisy albo żaluzje? Co macie w oknach dachowych? Nam stopnie na beton + balustrade montowali niecale 2 dni W kwestii rolet, zaluzji itd to nie mamy czegos takiego Na taras kupilismy sobie roletki bambusowe od tego goscia http://allegro.pl/roleta-bambusowa-rolety-bambusowe-150x165-promocja-i1587040420.html Tak dla klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 11.05.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Mam blokadę na allegro więc nie widzę gdzie Wy na tarasie macie te roletki? W oknach nie macie zupełnie nic czy firanki albo zasłony powiesiliście chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.05.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Mam blokadę na allegro więc nie widzę gdzie Wy na tarasie macie te roletki? W oknach nie macie zupełnie nic czy firanki albo zasłony powiesiliście chociaż? Firanki po jakims roku mieszkania, zaslonki chyba tylko corka ma ... Dzialka nasza raczej waska wiec z jednego boku wisza zastaniajac taras od sasiadow a z drugiej od popoludniowego slonka jak obiadek jemy Alledrogo na szczescie jeszcze mam niezablokowane ... Mam cos takiego wlasnie od tego producenta http://wandzel.com.pl/index.php?p282,roleta-bambusowa-150x165-model-60 Mamie pomysl z tarasem sie spodobal wiec kilak takich wiekszych kupila i wlasnie czeka na przesylke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 11.05.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 chyba kumam - macie zadaszony taras i mozecie sobie tam roletkę powiesić, tak? mój jest niezadaszony niestety i takiej opcji mieć nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.05.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 chyba kumam - macie zadaszony taras i mozecie sobie tam roletkę powiesić, tak? mój jest niezadaszony niestety i takiej opcji mieć nie będę... a no tak, tak jest na szczescie zadaszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 11.05.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 dzwoniłam wczoraj do pana z Osieka w sprawie ziemi - namiar od Agnieszki - pan podał mi cenę 650 zł za 18m3 ziemi (to nie czarnoziem tylko ziemia na jakiejś hałdzie leżąca) dziś dla porównania zadzwonię do Młyńca i w jeszcze jedno miejsce, dam znać jakbym znalazła coś korzystniejszego. numer z ogloszenia 509360359, b ralam miesiac temu ziemie do ogrodka za 450 okolo 20 ton i okazalo sie ze u sasiada robila jakas firma ogrod i tez od nich brali wiec chyba nie jest najgorsza ta ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.05.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Basia, my mamy w oknach roletki materiałowe.Piotr, nie udało mi się dziś pojechać, ale znalazłam w domu wizytówki miejsc, z których my braliśmy. Sort- Krusz Młyniec I 56 674-29-72 lub 888-816-486, Kisielewscy Młyniec 601 625 715 lub 605 280 719. Nie wiem czy aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.05.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam Trawka po tygodniu od posiania ma juz okolo 1cm. Podczas dzisiejszej nocy pojawil sie normalnie las trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 12.05.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 numer z ogloszenia 509360359, b ralam miesiac temu ziemie do ogrodka za 450 okolo 20 ton i okazalo sie ze u sasiada robila jakas firma ogrod i tez od nich brali wiec chyba nie jest najgorsza ta ziemia Agatka, dostałam od koleżanki właśnie ten namiar, o którym piszesz - pan powiedział mi 350 zł/18 ton, mówi, ze ma ziemię od leśnika, mieszaną z torfem i wzbogaconą jakimiś minerałami. Koleżanka z kolei ma namiar od zadowolonej sąsiadki;) Sprawdziłam tez namiar od Piotra - pan mówi, ze ma czarnoziem łąkowy, w cenie 450 zł za 13 m3. Dostałam jeszcze dziś 2 namiary, będę Was informować na bieżąco;) Piotr, to na ziemi od tego pana, co mi podałeś, tak Ci urosła ta trawa? Czy jakoś nawoziłeś specjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.05.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 ... Piotr, to na ziemi od tego pana, co mi podałeś, tak Ci urosła ta trawa? Czy jakoś nawoziłeś specjalnie? Tak. Tej "czarnej" ziemi mam jakies 10cm a moze i mniej, niczym nie nawozilem. Nawoz do trawy pewnie dopiero dzis kurier podwiezie. Podlewam jedynie zwykla woda z wodociagu okolo 7.00 i 19.00. Mama zawsze mi mowila "zimna woda zdrowia doda" i trawa nie marudzi tylko rosnie . Sasiadka ta ziemia troche sie podniecala, ze super ale ja tam nic szczegolnego w niej nie widze. Jest w niej sporo kamykow ale moze to normalka, nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts