piotrulex 19.05.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Renata, ale długo Ciebie nie było:) Z tym sądem to racja. Nie można pobłażać. Popieram i namawiam do oddania sprawy do sadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.05.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 A mnie gościu oszukał na kostkę granitową,wysłałem zadatek 15.03 i do dzisiaj kostka nie dotarła.Powiedział że transport już jedzie potem że samochód się zepsuł,czeka na przeładowanie,jest już pod Bydgoszczą ...itd,telefonu nie odbiera z żadnego numeru.Podobno kilka już osób oszukał. A to namiary na tą firmę: Producent elementów granitowych P.H.U. KamJan MIĘDZYRZECZE 41 58-150 STRZEGOM 601457687 , 748505092 Zglos doniesienie o popelnieniu przestepstwa. Idz na Policje i zapytaj sie jaka jest procedura. wCZESNIEJ MOZE POINFORMUJ MAILEM O TYM "sprzedawce" i daj mu z 3 dni do namyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.05.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 ... przyjemnie się z Wami budowało mnie tez sie przyjemnie budowalo. tak przyjemnie, ze mijaja kolejne lata a ja caly czas tu siedze Widzicie jaka ladna pogode Wam z Krakowa przywiozlem. Wtorek, sroda u nich pieknie. W nocy spalem przy otwartm oknie balkonowym tak cieplo bylo. No i pogode w bagazniku Wam przytargalem Pozale sie ze w srode wyjechalem kolo 7 z Torunia a po 13 bylem na wlocie do Krakowa. Ponad 6 godzin, masakra ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.05.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 U nas nadeszła wiekopomna chwila - przeprowadzamy się!!! czytając Was, już mieszkających od długiego czasu, zastanawialam się czy i dla mnie nadejdzie ten moment czy poddam sie i nie dotrwam;) Od poniedziałku powinniśmy być już U SIEBIE, od jutra sprzątamy i wykańczamy ostatnie drobiazgi. Dziękuję wszystkim za dotychczasową pomoc i taką, która jeszcze pewnie nastąpi, przyjemnie się z Wami budowało GRATULACJE. Ostatnio wzięło mnie na wspominki i wyciągnęłam swoje zdjęcia z okresu budowy. Fajnie się wspominało, ale nie chciałabym przechodzić tego jeszcze raz. Jak tylko się zadomowicie, a my dojdziemy do siebie - teraz dla odmiany mamy zapalenie uszu - wybierzemy się zobaczyć, czy dach macie tak samo ładny jak my Pozdrawiam wszystkich cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.05.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Widzicie jaka ladna pogode Wam z Krakowa przywiozlem. Piotr, ja zawsze powtarzałam, że na Ciebie można liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.05.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Piotr, ja zawsze powtarzałam, że na Ciebie można liczyć. dlaczego w czasie przeszlym to "powtarzalam"? Jak pieknie mi trawa rosnie to szkoda gadac. Normalnie cudo. Podczas mojej nieobecnosci przywiesli mi STAR'a jasnego piachu pod kostke wiec niebawem zaczynam mierzenie, rozwozenie i ubijanie. Sam chce to zrobic i ciekawi mnie jak mi to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.05.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 dlaczego w czasie przeszlym to "powtarzalam"? Jak pieknie mi trawa rosnie to szkoda gadac. Normalnie cudo. Podczas mojej nieobecnosci przywiesli mi STAR'a jasnego piachu pod kostke wiec niebawem zaczynam mierzenie, rozwozenie i ubijanie. Sam chce to zrobic i ciekawi mnie jak mi to wyjdzie Już się poprawiam - JA ZAWSZE POWTARZAM, ŻE NA CIEBIE MOŻNA LICZYĆ. Moja trawka po dawce polifoski też ślicznie rośnie. Niestety chwasty też mają się nieźle, więc wybieram się na trawnik ze Starane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.05.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 ... wybieram się na trawnik ze Starane. na trawe to nie ma nawet najmniejszego szkodliwego oddzialywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.05.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 na trawe to nie ma nawet najmniejszego szkodliwego oddzialywania? Starane nie powinno, ale u Ciebie lepiej usunąć chwasty ręcznie - masz bardzo młodą trawę. Roundap zaniszczy i chwasty i trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.05.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Starane nie powinno, ale u Ciebie lepiej usunąć chwasty ręcznie - masz bardzo młodą trawę. Roundap zaniszczy i chwasty i trawę. Tam gdzie sialem trawe to na szczescie chwastow jeszcze nie widac Tam gdzie nie mamy trawy jest przekopywane lub chodniki beda a przed chodnikiem psikanie Roundapem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.05.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Piotr, my mamy oczyszczalnię bezdrenażową, której odpływ można wyprowadzić do jakiegoś zbiornika wodnego typu staw lub zrobić studnię chłonną i wodą z oczyszczalni, która ma jakąś tam klasę czystości możemy podlewać ogródek. Tyle teoria i opis producenta. W pierwszym roku użytkowania okazało się, że nie da rady podlewać, bo woda pomimo dawanych bakterii wg. zaleceń producenta, śmierdziała jak szambo. Nie uśmiechało się nam codziennie wąchać takie smrody. W studni jest betonowe dno i nałożone na siebie kręgi, które nie były niczym klejone i nadmiar wody wsiąkał w glebę. W zeszłym roku mąż ponawiercał w studni dodatkowe otwory, żeby woda uciekała na boki. Spokój był przez jakieś pół roku i znowu zaczęło cofać do oczyszczalni. Otwory się zamuliły.Wczoraj i dziś mąż robi drenaż ze studni. Zobaczymy na ile to pomoże. A jeśli chodzi o pozwolenie to nie ma problemu. Wszystkie odległości zachowane, studnia chłonna wg.zaleceń producenta więc nie ma problemu z pozwoleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Udanego weekendu wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Potrzebujemy do pracy montażystów okien, doświadczonych, niepijących i dobrze jak ktoś z prawkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.05.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.05.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 też mieliście ostatnio problem z pisaniem w grupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.05.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 też mieliście ostatnio problem z pisaniem w grupie? Tak, dopiero wczoraj tu zerknalem, zglosilem na PW do tzw. redakcji i po kilku godzinach bylo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.05.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ja wczoraj tez pisałam na pw do redakcji:)Słuchajcie, jak długo czekaliście na zwrot Vat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.05.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 ja wczoraj tez pisałam na pw do redakcji:) Słuchajcie, jak długo czekaliście na zwrot Vat? 2-3 przed koncem terminu wyplacali czyli prawie pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.05.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 źle napisałam, rozliczenie PIT ...sorki, nie kontaktuję...dowiedziałam się dziś, że na zawał zmarł mój kolega. Miał 35 lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniolek2020 26.05.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam. Czy ktoś może się orientuje kto w okolicy robi posadzki epoksydowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts