Betusia35 15.06.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Czy ktoś z Was ma może do pożyczenia "trumienkę" na dach samochodu? W lipcu szykuje się wyjazd i chyba nie damy rady finansowo, żeby kupić. A może w Toruniu jest jakaś wypożyczalnia? Piotr, nareszcie:) Opowiadaj gdzie byliście:) Ta "trumienka" jakoś mi się źle skojarzyła ... niestety nie mam i nie wiem, kto może mieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.06.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Beata, klamki mam w biurze:)Nie mogę do Ciebie wysłać priv. Coś mi odrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.06.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Witam w piekny czwartkowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 16.06.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Beata, klamki mam w biurze:) Nie mogę do Ciebie wysłać priv. Coś mi odrzuca. Super, jutro postaram się zadzwonić to się umówimy, kiedy je odbiorę . Może mogłabym po drodze w sobotę od Ciebie odebrać, gdy będę przejeżdżała obok Twojego domku, chyba, że wolisz inaczej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.06.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Wezmę do domu. Nie ma problemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.06.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 17.06.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Wezmę do domu. Nie ma problemu:) Ok, to w sobotę po drodze odbiorę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazurra 18.06.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam Wszystkich po długiej nieobecności- niestety nie angażuję się w forum zbyt mocno bo nie mam czasu- niemal co tydzień przy budowie mam "wielką kumulację"- ciągle trzeba coś- ale jaram sięWrazm na forum po to co tu można uzyskać czyli KONTAKTYPotrzebuję namiary na firmę o tynku maszynowych cementowo-wapienny- oczywiście NAJTANIEJ i najbardziej solidnie:)))Przy okazji pozdrowienia dla Agikusi - działąmy w sprawie okieen- mam nadzieje że coś z tego wyjdzie - naprawdę czekam na dobrą cenę dwóch przesuwnych okienek do salonu bo nie chciałbym że one przesądzą o wyborze dostawcy:) A do wszystkich- Aga mam wrażenie zna się na oknach ale pamiętajmy że każdy dziaął w swojej sprawie- ja uwielbiam kiedy ludzie się dogadują, każy jest szczęsliwy i wszycy zarabiają- nie wiem ile osób z forum miało przyjemność z Agą podziałać z oknami i zakończyć deal ale wierzę że będę jednym z tych którzy poświadczą tą wartość.Aga czekam na final offer. Co do tych tynków- bo to powiązane- będę potzrzebował wykonawcy na połowę sierpnie żeby pozniej wstawić okna:)ALE TYLKO CEMENTOWO WAPIENNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 19.06.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Witajcie, pytanie mam takie może mało adekwatne do tej pory roku, ale skąd kupujecie drzewo kominkowe? Interesuje mnie jesion lub brzoza. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 19.06.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Ok, to w sobotę po drodze odbiorę . Aga, byłam u Ciebie, ale Twój mąż nic nie wiedział, napisz może, kiedy najłatwiej Cię zastać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.06.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Pazurra, też mam nadzieję, że się finalnie dogadamy:) Może to dziwne (a może złe) podejście, ale ja się bardzo identyfikuję z klientami i staram się jak najwięcej im podpowiedzieć jeśli chodzi o okna. To nie jest rozwiązanie, żeby sprzedać towar i umyć ręce. Dlatego w tych przesuwkach dla Twojego i naszego spokoju nie możemy wstawić tańszych okuć. Dziś np. wracając z Sylwią z basenu podjechałam na budowę gdzie klientowi mam przygotować wycenę. Kilka witryn na piętrze. No i okazuje się, że tam nie ma balkonów...jak umyć te okna? Jutro będę wyjaśniać Odnośnie tynków dam znać jutro. Podzwonię do kilku osób. Beata, mąż mówił mi, że byliście, ale ja w tym czasie pojechałam na basen. Klamki cały czas wożę w samochodzie. Zadzwoń jak będziesz przejeżdżać koło biura albo jechać do siebie na budowę. Zurii, my brzozę kupowaliśmy rok temu aż z Biskupca Pomorkiego. Była o 1/3 tańsza niż w naszych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.06.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam w ten piekny, pochmurny, poniedzialkowy poranek "Domyślnie Prezent Muratora - Projekt gotowy altany. Konkurs - do wygrania grille. W najnowszym Muratorze - prezent Projekt gotowy altany ogrodowej do samodzielnego wykonania! a w nim: zestawienie materiałów, instrukcja wykonania, rysunki poglądowe... wszystko czego potrzebujesz, żeby zrobić altanę. W numerze: obszerny materiał o adaptacji strychu - porady, wskazówki, inspiracje; dla tych, którzy zaczynają przygodę z budowaniem - wszystko o możliwościach zmian w projekcie i poradnik jak zaplanować w domu instalacje. Inwestorom, którzy cenią sobie ciepło polecamy nowoczesne superizolacje. KONKURS! Do wygrania grille, książki kucharskie i sztućce do grilla Pokaż, jak wyglądają Twoje letnie przyjęcia przy grillu i wygraj świetne nagrody. NAGRODZIMY NAJCIEKAWSZE WYPOWIEDZI Konkurs trwa tylko do 26 czerwca 2011 r. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.06.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 21.06.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 tynki, tynki ...wiem, że tego na forum jest od groma i jeszcze troche ale ... chciałbym wiedzieć co mają na elewacji ludzie z okolicy. warto inwestować w sylikat czy może jednak mineralny i za jakiś czas to przemalować ? hurtownia oferuje mi weber'a. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati0201 21.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 witamJestem w trakcie remontu budynku gospodarczego na mieszkalny. interesuje mnie gdzie warto zaopatrywać się w materiały:-piasek/ żwir-cement-wapno-deski-więźba dachowa-stal (pręt zbrojeniowy )-cegła konkretnie u-220 (brakuje mi około 300 szt.)oraz inne materiały typu gwoździe itp Teren który zamieszkuje to okolice brzeźna oraz młyńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.06.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Mati, a hurtownie w Lubiczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.06.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 wracając do Polifoski. Sypaliśmy ten nawóz jakieś dwa miesiące temu i jestesmy załamani. Trawa jest beznadziejna. Wczoraj mąż kosił i jest zupełnie biała, nie ma w sobie życia. Na początku kwietnia robiliśmy wertykulację i do tej chwili jeszcze się nie rozkrzewiła. W ubiegłym roku po Florovicie rosła jak szalona, była piękna zielona i ładnie zarastała gołe miejsca. Dziś będziemy nawozić Florovitem i ma nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. A tak w ogóle od rana mam same dobre wieści zawodowe...ech, piękny dzień Trzeba dzieci zabrać na lody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati0201 22.06.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Mati, a hurtownie w Lubiczu? witam A posiadasz jakiś kontakt do nich ? i co oferują ? A tartak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati0201 22.06.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 witamz tego co się oriętowałem co do cen dzewa z tartaków okolicznych :grębocin : deska -670zł więźba -1060złgłogowo : deska 490 zł więzba - od 800złmłyniec : deska 540zł więzba -800zł Czy ktos ma namiary/kontakt do innego tartaku tańszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.06.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 spróbuj w Kaszczorku, róg Turystycznej a Dożynkowej. Namiarów nie mam. W Lubiczu przy wylocie na Warszawę są po lewej stronie dwie duże hurtownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts