Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

witam

z tego co się oriętowałem co do cen dzewa z tartaków okolicznych :

grębocin : deska -670zł więźba -1060zł

głogowo : deska 490 zł więzba - od 800zł

młyniec : deska 540zł więzba -800zł

Czy ktos ma namiary/kontakt do innego tartaku tańszego .

Znajomy ma tartak w Steklinku (607380580)- kupowałam od niego drewno na dach - osobiście byłam zadowolona z jakości, terminowości. Przywiózł własnym transportem, za który już nie płaciłam. W zeszłym roku płaciłam na pewno mniej niż Ty masz ceny za drewno impregnowane, nie brałam faktur. Nie wiem, jakie aktualnie ma ceny. Proponuję zadzwonić to będzie jakieś porównanie.

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

[agnieszkakusi - Beata, mąż mówił mi, że byliście, ale ja w tym czasie pojechałam na basen. Klamki cały czas wożę w samochodzie. Zadzwoń jak będziesz przejeżdżać koło biura albo jechać do siebie na budowę.

Agnieszka, mam teraz 2 tygodnie urlopu, więc na pewno jakoś Cię złapię :)). Pozdrawiam!

Znajomy ma tartak w Steklinku (607380580)- kupowałam od niego drewno na dach - osobiście byłam zadowolona z jakości, terminowości. Przywiózł własnym transportem, za który już nie płaciłam. W zeszłym roku płaciłam na pewno mniej niż Ty masz ceny za drewno impregnowane, nie brałam faktur. Nie wiem, jakie aktualnie ma ceny. Proponuję zadzwonić to będzie jakieś porównanie.

Witam

Dzwoniłem do Steklinka cena deski to około 616 zł, a więźba dachowa 861 zł .

Również kontaktowałem się z tartakiem w Lulkowie i powiem jestem miło zaskoczony cenami myślałem, że mają ceny wygórowane deska 530 zł surowa więźba 850 zł jak na taki tartak to cena przystępna

Piotr, nie pisz o jakichkolwiek wakacjach:( Ja nie mogę się z papierów wygrzebać...

Przeca ja nie pisze o wakacjach i chyba pisac nie bede, nie ma w tym roku na to ani czasu ani kasy. Bardziej niestety to drugie ...

Ale pojechac na morze na kilka godzin czy dluzszy weekend to zadne wakacje. Max 3 godziny jazdy, z 80 zeta na paliwo w obie strony i mozna nieco tylek poopalac sluchajac szumu fal i czujac na ciele morska bryze :)

Przeca ja nie pisze o wakacjach i chyba pisac nie bede, nie ma w tym roku na to ani czasu ani kasy. Bardziej niestety to drugie ...

Ale pojechac na morze na kilka godzin czy dluzszy weekend to zadne wakacje. Max 3 godziny jazdy, z 80 zeta na paliwo w obie strony i mozna nieco tylek poopalac sluchajac szumu fal i czujac na ciele morska bryze :)

Piotr czym ty jeździsz że tak tanio:o