madzialenka 20.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Czy ktos moze mnie poratowac namiarami na ludzi od kladzenia karton-gipsu i na plytkarza? Moja ekipa zaczyna miec coraz wieksze opoznienia i szukam alternatywy. Aga, ile trwalo u Ciebie ocieplanie domu (ilu ludzi robilo) a ile karton-gips (o ile dobrze pamietam robil Twoj Tata - sam, czy mial kogos do pomocy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 tata robił ze swoimi pracownikami. Zajmują się wykończeniówkami. Ocieplenie trwało do zeszłego tygodnia, ale z przerwami, bo musieli najpierw zrobić swoje prace i dojeżdżali do nas co jakiś czas. Gdyby się wzięli tak na dobre to trwałoby tak ok. tygodnia. Płyty karton-gips kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.09.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A jak wyglada teraz Tata, tzn. czy maja czas? Jesli tak, podaj telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.09.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 tata nie ma czasu, ale jego chłopacy może będą mieli czas na jakąś fuchę, ale to popołudniami. Robią szybko i dobrze. Jakbyś była zainteresowana to daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 normalnie spadliśmy na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Byłam odcięta przez prawie 2 dni od neta bo telekomuna coś ściemniała... Myślałam, że oszaleję bez forum... Czy to już jest uzależnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 no niestety...uzależnienie ja też tak miałam, ale po jakimś czasie minęło... w poniedziałek zaczynają u nas robić podbitkę. Ech....w ciągu tygo dnia powinni skończyc i wtedy zasypiemy na górę ekofiber, bo zimno trochę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Fajne autko...ale pewnie pali jak smok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No na pewno do ekonomicznych nie należy, ale my też mamy plan wybudować się i wtedy oboje zmieniamy z mężem samochody... Zobaczymy co z tego wyjdzie (ja nie licze na takie ekstrawagancje...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 my w trakcie budowy kupiliśmy passata, bo w fieście trudno było wszystko pomieścić...ostatnio nadszedł taki moment, że zastanawialismy się czy nie sprzedac passata i nie pokończyć wokół domu. najzwyczajniej w świecie zbrakło nam kasy. Z pomoca przyszedł nam mój tata i passat zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No mój mąż też chce passata. Ale wy chyba macie kombiaka nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No na pewno do ekonomicznych nie należy, ale my też mamy plan wybudować się i wtedy oboje zmieniamy z mężem samochody... Zobaczymy co z tego wyjdzie (ja nie licze na takie ekstrawagancje...). nam rodzice raczej z pomoca nie przyjda bo sie nie przelewa. pomagaja ile moga gdyz moj ojciec to bardzo dobry elektryk z mnostwem wolnego czasu a tesc to bardzo dobry murarz co z 1 pomocnikiem nasz 3 kondygnacyjny domek wybudowal w 4 miesiace od poczatku do konca. Jak u nas byli ciesle a teraz jest elektryk i bedzie hydraulik to w Zalesiu jakis dom stawiaja. Jak my zakonczymy to mam nadzieje oni tez tam zakoncza i wroca robic posadzki, ocieplenia i inne bzdety gdyz do zimy chcialbym miec ocieplony i wytynkowany w srodku hydraulika mam za 100 - pkt sprawdzony i polecany - chyba go wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Piotrulex - ekstrawagancje samochodowe... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Nastka, mamy kombi i sprawdza się bardzo dobrze. Jest na gazie sekwencyjnym i cudownie jest jechać na stację, napełnić 46 litrów i zapłacić...100 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.09.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Nastka, mamy kombi i sprawdza się bardzo dobrze. Jest na gazie sekwencyjnym i cudownie jest jechać na stację, napełnić 46 litrów i zapłacić...100 zł.... my oczywiscie tez kombi. biala astra z 95 roku oczywiscie lpg. napelnic cala butle i zaplacic 70 zeta to tez frajda choc i zdarzylo sie nam nawet jezdzac na gazie wydac prawie tysiac zeta podczas 2-tygodniowego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 to musiał byc bardzo "objazdowy" urlop.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 to musiał byc bardzo "objazdowy" urlop.... a no wczoraj podczas domowych porzadkow znalezlismy wlasnie zestawienie kosztow paliwa z tych wakacji http://www.rumianki.ao.pl i tak mi sie przypomnialo a propos lpg na stronce jest kilka albumow i jeden z 2005 z naszej wycieczki na poludnie asterka ma juz 12 lat jednak jest taka niezawodna ze chyba jej nie sprzedamy bo szkoda takiego auta co by sie nie pojawila nowego w rodzinie to jedno koooooooombi na stanie zawsze musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 faaaaajne fotki a kombi przy dziecku to rewelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 21.09.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 a kombi przy dziecku to rewelka... Nie tylko przy dziecku...przy budowie jak się przydaje My też mamy kombiaka i jesteśmy super zadowoleni. Aga co to za zmiana avatara?? Nie mogę Cię wyłonić z tłumu Wczesniej wystarczyło, że zobaczylam zdjęcie Sylwii i wiedziałam, że to Ty. Nie podoba mi się ta zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 chcialam wstawić inne zdjęcie małej, ale są za duże jak na avatar. A niestety nie potrafię go zmniejszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts