Wadus 25.08.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witajcie po przerwie Jestem aktualnie w delegacji do 10 wrzesnia. Zdecydowalismy sie z zona na wynajecie jakiegos mieszkanka dla nas i synka czy znacie kogos albo ktos z was ma jakies mieszkanie do wynajecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.08.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.08.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Podobno od dzisiejszego poranka mozna sciagac cyfrowe kanaly telewizji naziemnej z Trzeciewca W MUX 2 umieszczone zostały następujące programy: Polsat, TVN, TVN7, TV4, TV Puls, TV6 i Polsat Sport News Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 27.08.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Podpowiedzcie prosze gdzie kupowaliście i za ile piasek do zasypywania fundamentów tgzw. pospółkę?Okolice obrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 28.08.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Podpowiedzcie prosze gdzie kupowaliście i za ile piasek do zasypywania fundamentów tgzw. pospółkę? Okolice obrowa Tomasz 692564636 ja płaciłem 320 za dużą wywrotkę z dowozem do Dzikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 28.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam, poszukuję solidnego i niedrogiego wykonawcy - położenie dachówki, ew. blachodachowki. Może kogoś polecicie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thorn 29.08.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Tomasz 692564636 ja płaciłem 320 za dużą wywrotkę z dowozem do Dzikowa Ja ostatnio musialem podwyzszyc i odtluscic teren i zamowilem 8 wywrotek z piachem. Cena 150 za pierwsze 4 potem 100 zl z akazda nastepna. Ilosc ok 20 ton. Wystarczylo popytac przy budowie mostu. A piach jak z nad moza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.08.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam w ten piekny sloneczny poniedzialek Dzis do biura po raz pierwszy w tym sezonie myknalem rowerkiem Gdyby nie te dziury bylo by naprawde pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.08.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam Posypala nam sie 3 letnia pralka BOSCH Naprawa tej pralki a konkretnie nowy elektrozawor do wpuszczenia wody i programator jest tansze o cale 35 zeta niz dalem za cala, nowa pralke Normalnie zlodziejstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awgk 30.08.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 oddam czysty gruz za darmo. Toruń. Transport do uzgodnienia pod numerem 505 159 586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.08.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam Posypala nam sie 3 letnia pralka BOSCH Naprawa tej pralki a konkretnie nowy elektrozawor do wpuszczenia wody i programator jest tansze o cale 35 zeta niz dalem za cala, nowa pralke Normalnie zlodziejstwo Jakiej firmy polecacie pralke? Moze byc glosna, wielka, brzydka Byle by dobrze prala, nie byla droga i najlepiej miala z 5 lat gwarancji Cena kolo tysiaka Bajery mnie nie interesuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.08.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 My od 4 lat mamy Hoovera bez jakiejkolwiek elektroniki. Kosztowała ok. 1000zł, pojemność chyba 6,5 kg. Do tej pory nic się nie stało (odpukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.08.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 My od 4 lat mamy Hoovera bez jakiejkolwiek elektroniki. Kosztowała ok. 1000zł, pojemność chyba 6,5 kg. Do tej pory nic się nie stało (odpukać Jakas tam elektronika jest z pewnoscia, chocby ten nieszczesny programator ktory w moim przypadku stanowi 85% ceny mojej pralki Bajerow nie oczekuje ale opoznienie startu czy wyswietlacz z informacja ile do konca cyklu uwazam za standard Amica ma teraz jakas promocje do pazdziernika i na wybrane modele (na ceneo juz od 7 stow) daja 5 lat gwarancji w prezencie. Moja mama ma Amice z przed kilkunastu lat i caly czas pracuje bezawaryjnie choc sprzet z tych czasow to badziew w porownaniu z jakoscia wykonania lat 90-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 30.08.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Jakas tam elektronika jest z pewnoscia, chocby ten nieszczesny programator ktory w moim przypadku stanowi 85% ceny mojej pralki Bajerow nie oczekuje ale opoznienie startu czy wyswietlacz z informacja ile do konca cyklu uwazam za standard Amica ma teraz jakas promocje do pazdziernika i na wybrane modele (na ceneo juz od 7 stow) daja 5 lat gwarancji w prezencie. Moja mama ma Amice z przed kilkunastu lat i caly czas pracuje bezawaryjnie choc sprzet z tych czasow to badziew w porownaniu z jakoscia wykonania lat 90-tych Też mam Amicę ale z 2003 r. też bez problemów działa do tej pory ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.08.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Piot, opóźnienie cyklu ma i informacje ile do końca;) Beata, prześlij mi Twój nr na priv, bo gdzieś zapodziałam. A czas Was odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 30.08.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ja mam electroluxa, w poprzednim mieszkaniu też miałam, obie pralki bez wodotrysków, byłam i jestem bardzo zadowolona. Magda, wpadać oglądać dont możecie kiedy chcecie;) Ja z kolei chciałam zapytać o glebogryzarkę - czy gdzieś w Toruniu można coś takiego wypożyczyć i ile to kosztuje? A może ktoś z Was ma i mógłby pożyczyć na dzień lub dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.08.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam serdecznie w sloneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.08.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Piot, opóźnienie cyklu ma i informacje ile do końca;) Beata, prześlij mi Twój nr na priv, bo gdzieś zapodziałam. A czas Was odwiedzić OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 31.08.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Jakas tam elektronika jest z pewnoscia, chocby ten nieszczesny programator ktory w moim przypadku stanowi 85% ceny mojej pralki Bajerow nie oczekuje ale opoznienie startu czy wyswietlacz z informacja ile do konca cyklu uwazam za standard Amica ma teraz jakas promocje do pazdziernika i na wybrane modele (na ceneo juz od 7 stow) daja 5 lat gwarancji w prezencie. Moja mama ma Amice z przed kilkunastu lat i caly czas pracuje bezawaryjnie choc sprzet z tych czasow to badziew w porownaniu z jakoscia wykonania lat 90-tych od 1,5 roku użytkuję tą http://www.amica.com.pl/pl,produkt,navigator,awsn10da,184,2.html i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 31.08.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja z kolei chciałam zapytać o glebogryzarkę - czy gdzieś w Toruniu można coś takiego wypożyczyć i ile to kosztuje? A może ktoś z Was ma i mógłby pożyczyć na dzień lub dwa? Z tego co wiem w Toruniu nie da się wypożyczyć glebogryzarki. Jak szukaliśmy 2 lata temu to udało nam się jedynie znaleźć ofertę wynajęcia człowieka z glebogryzarką. Cena była tak atrakcyjna, że taniej wyszło nam kupienie glebogryzarki Właśnie wystawiam ją na sprzedaż, gdybyś była zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts