Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Tomasz 692564636 ja płaciłem 320 za dużą wywrotkę z dowozem do Dzikowa

Ja ostatnio musialem podwyzszyc i odtluscic teren i zamowilem 8 wywrotek z piachem. Cena 150 za pierwsze 4 potem 100 zl z akazda nastepna. Ilosc ok 20 ton. Wystarczylo popytac przy budowie mostu. A piach jak z nad moza

Witam

Posypala nam sie 3 letnia pralka BOSCH

Naprawa tej pralki a konkretnie nowy elektrozawor do wpuszczenia wody i programator jest tansze o cale 35 zeta niz dalem za cala, nowa pralke

Normalnie zlodziejstwo :(

Jakiej firmy polecacie pralke?

Moze byc glosna, wielka, brzydka

Byle by dobrze prala, nie byla droga i najlepiej miala z 5 lat gwarancji

Cena kolo tysiaka

Bajery mnie nie interesuja

My od 4 lat mamy Hoovera bez jakiejkolwiek elektroniki. Kosztowała ok. 1000zł, pojemność chyba 6,5 kg. Do tej pory nic się nie stało (odpukać:)

Jakas tam elektronika jest z pewnoscia, chocby ten nieszczesny programator ktory w moim przypadku stanowi 85% ceny mojej pralki

Bajerow nie oczekuje ale opoznienie startu czy wyswietlacz z informacja ile do konca cyklu uwazam za standard

Amica ma teraz jakas promocje do pazdziernika i na wybrane modele (na ceneo juz od 7 stow) daja 5 lat gwarancji w prezencie. Moja mama ma Amice z przed kilkunastu lat i caly czas pracuje bezawaryjnie choc sprzet z tych czasow to badziew w porownaniu z jakoscia wykonania lat 90-tych

Jakas tam elektronika jest z pewnoscia, chocby ten nieszczesny programator ktory w moim przypadku stanowi 85% ceny mojej pralki

Bajerow nie oczekuje ale opoznienie startu czy wyswietlacz z informacja ile do konca cyklu uwazam za standard

Amica ma teraz jakas promocje do pazdziernika i na wybrane modele (na ceneo juz od 7 stow) daja 5 lat gwarancji w prezencie. Moja mama ma Amice z przed kilkunastu lat i caly czas pracuje bezawaryjnie choc sprzet z tych czasow to badziew w porownaniu z jakoscia wykonania lat 90-tych

Też mam Amicę ale z 2003 r. też bez problemów działa do tej pory ...

ja mam electroluxa, w poprzednim mieszkaniu też miałam, obie pralki bez wodotrysków, byłam i jestem bardzo zadowolona.

Magda, wpadać oglądać dont możecie kiedy chcecie;)

Ja z kolei chciałam zapytać o glebogryzarkę - czy gdzieś w Toruniu można coś takiego wypożyczyć i ile to kosztuje? A może ktoś z Was ma i mógłby pożyczyć na dzień lub dwa?

od 1,5 roku użytkuję tą http://www.amica.com.pl/pl,produkt,navigator,awsn10da,184,2.html i jestem zadowolony

Ja z kolei chciałam zapytać o glebogryzarkę - czy gdzieś w Toruniu można coś takiego wypożyczyć i ile to kosztuje? A może ktoś z Was ma i mógłby pożyczyć na dzień lub dwa?

Z tego co wiem w Toruniu nie da się wypożyczyć glebogryzarki. Jak szukaliśmy 2 lata temu to udało nam się jedynie znaleźć ofertę wynajęcia człowieka z glebogryzarką. Cena była tak atrakcyjna, że taniej wyszło nam kupienie glebogryzarki :) Właśnie wystawiam ją na sprzedaż, gdybyś była zainteresowana.