szczakiel 31.08.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Basbur zadzwoń do firmy marmag na olsztyńskiej w ofercie na stronie internetowej niby mają;)madzialenka napisz coś więcej o tej glebogryzarce no i podaj cene lub link gdzie ją wystawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 31.08.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 stwierdziliśmy, ze tez raczej kupimy niz wypozyczymy;) Magda, jaki masz typ, jaka cena i kiedy można ją odebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sussana 31.08.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witamtemat pewnie znany . Poszukuję dobrego fachowca od płytek ( łazienka) ale interesuje mnie ktoś z głową . Druga sprawa czy ktoś ma może jakieś karty rabatowe do WABUDU na płytki , armature itp. Mam do Servitora 15% to mogę się wymienić. Kwestia taka że w Wabudzie interesuje mnie jedna kolekcja płytek której nie ma w Servitorze.pomóżcie proszę. mój priv: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.09.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witam Widze, ze glebogryzarki ciesza sie powodzeniem Wczoraj odwiedzilismy nasz wiejski park wodny. Jak na wioske to daje rade, zwlaszcza majac na uwadze ze w promieniu kilkudziesieciu km nie ma czegos podobnego. Droche drogo, jest troche mankamentow i jak to bywa z Alstalem awarii itd ale ogolne pozytyw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 01.09.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jakby ktoś był zainteresowany to mam do sprzedania betoniarkę. Betoniarka używana. Nie wiem ile ma lat , bo kupiłem ją też używaną (od gościa który skończył budowę i zalegała mu w garażu). Betoniarka nie jest piękna , jest używana , stan wizualny nie zachwyca , ale wygląda na solidną i trwałą ... Nie jest to tania chińska marketowa betoniarka wykonana z plastiku a solidna betoniara na 400V (trójfazowa). Wytrzymała u poprzedniego właściciela , wytrzymała u mnie więc widać że jest to solidny produkt ... Nie wiem jaka jest pojemność , sądze że coś 80-100L ? ale głowy nie dam ... Cena - 200zł. Lokalizacja Silno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 01.09.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Piot, opóźnienie cyklu ma i informacje ile do końca;) Beata, prześlij mi Twój nr na priv, bo gdzieś zapodziałam. A czas Was odwiedzić Wysłałam na priv, daj znać czy doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.09.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witam w te piekne piatkowe przedpoludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stynkab 03.09.2011 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Jakiej firmy polecacie pralke? Moze byc glosna, wielka, brzydka Byle by dobrze prala, nie byla droga i najlepiej miala z 5 lat gwarancji Cena kolo tysiaka Bajery mnie nie interesuja Ja polecam Electroluxa od 8 lat się cieszę tą pralką i odpukać nic się nie dzieje (za moim przykładem tej samej firmy tylko inne modele poszły moja siostra - 6lat i mama 4 lata i u nich też nie było problemów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wadus 04.09.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 skoro jestesmy przy temacie AGD, jaka lodowke byscie polecali? Moji rodzice maja jakas radziecka, ktora poza niedomykajacymi sie drzwiczkami do zamrazalki dziala bezawaryjnie ponad 20 lat Nigdy sie nie interesowalem tego typu sprzetem wiec nie wiem na co zwracac uwage? -na wykonanie -bezobslugowosc, samorozmrazanie itp - pojemnosc pojemnikow -gabaryty -glosnosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.09.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam w ten rowerowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 05.09.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Pytałem sie jakiś czas temu o betoniarnie i wybrałem najbliższą naszej budowy p.Paprockiego z LubiczaGorąco polecam jeśli ktoś chce czekać kilka godzin na beton mimo że zamawiał go na rano a chce uzyskać odpowiedź cytuję''...że to nie lotnisko...prosze się cieszyć że tak szybko...''koniec cytatu.O pompie do betonu wynajmowanej w bardzo tajemniczy sposób [ilość betonu x killometry + mycie + ?] a nie na godziny pracy. A i o braku możliwości wystawienia faktury na transport i pompę nie wspomnę. Swoją drogą ciekawe co na to skarbówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.09.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Pytałem sie jakiś czas temu o betoniarnie i wybrałem najbliższą naszej budowy p.Paprockiego z Lubicza Gorąco polecam jeśli ktoś chce czekać kilka godzin na beton mimo że zamawiał go na rano a chce uzyskać odpowiedź cytuję''...że to nie lotnisko...prosze się cieszyć że tak szybko...''koniec cytatu. O pompie do betonu wynajmowanej w bardzo tajemniczy sposób [ilość betonu x killometry + mycie + ?] a nie na godziny pracy. A i o braku możliwości wystawienia faktury na transport i pompę nie wspomnę. Swoją drogą ciekawe co na to skarbówka? Najlepiej zadzwon do "Skarbowki" i sie zapytaj Jesli wszystko robisz uczciwie to masz prawo wymagac a tym bardziej wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.09.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dzis podobno jakis mecz Polska-Niemcy a ja jutro musze byc niestety w Niemcowni. Mam nadzieje, ze jak zwykle przegramy bo jeszcze mi auto spala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annnna 06.09.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Drzwi wewnętrzne drewniane gdzie polecacie zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 07.09.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 informuję, ze glebogryzarka już nieaktualna, kupiliśmy i mamy własną, piękną i w ogóle;)teraz szukamy walca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.09.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 informuję, ze glebogryzarka już nieaktualna, kupiliśmy i mamy własną, piękną i w ogóle;) teraz szukamy walca;) za niebawem moglbym pozyczyc samorobke - nie wiem kiedy najpozniej byscie chciali Nie ma to jak napic sie prawdziwego Beck'sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 08.09.2011 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Piotr, najpóźniej myślę, żę za 1-2 tygodnie, pasowałoby Ci? A o jakimkolwiek alkoholu ja mogę znowu na kupę czasu zapomnieć, nasz nowy dom ma tak dobrą energię, że niedługo przybędzie nam kolejny domownik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.09.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Piotr, najpóźniej myślę, żę za 1-2 tygodnie, pasowałoby Ci? A o jakimkolwiek alkoholu ja mogę znowu na kupę czasu zapomnieć, nasz nowy dom ma tak dobrą energię, że niedługo przybędzie nam kolejny domownik;) Zapytam sie zony cze damy rade jeszcze zrobic trwanik z jednej strony domu. Moze ktos inny ma od reki to niech sie zglosi. Ja dam znac niebawem - jest szansa ze bedzie mi pasowac. No chyba ze nawet dzis i za kilka dni oddajecie? Walek betonowy - samorobka, dosc ciezki (nia ma opcji wylania wody czy wysypania piasku, do transportu zalecam kombiaka w ktorego pomoge zaladowac Pogratulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.09.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Tak z ciekawosci Wlasnie zdjelo mi z konta za zakupy w Niemczech jakie robilem w srode popoludniu Przeliczylo euro po 4,31 czyli minimalnie mniej niz bym musial zaplacic w kantorze Pomojam nawet wygode, reszte w bilonie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 09.09.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Piotr, dzięki za chęci, ale mąż przytargał dziś walec pożyczony od kogoś z pracy, więc możecie spokojnie swój trawnik robić Przypomnisz mi, skąd i jaką trawę kupowałeś? bo z tego, co pamiętam, byłeś zadowolony, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts