Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Witam

temat pewnie znany . Poszukuję dobrego fachowca od płytek ( łazienka) ale interesuje mnie ktoś z głową .

Druga sprawa czy ktoś ma może jakieś karty rabatowe do WABUDU na płytki , armature itp. Mam do Servitora 15% to mogę się wymienić. Kwestia taka że w Wabudzie interesuje mnie jedna kolekcja płytek której nie ma w Servitorze.

pomóżcie proszę.

mój priv: [email protected]

Witam

Widze, ze glebogryzarki ciesza sie powodzeniem :)

Wczoraj odwiedzilismy nasz wiejski park wodny. Jak na wioske to daje rade, zwlaszcza majac na uwadze ze w promieniu kilkudziesieciu km nie ma czegos podobnego. Droche drogo, jest troche mankamentow i jak to bywa z Alstalem awarii itd ale ogolne pozytyw ...

Jakby ktoś był zainteresowany to mam do sprzedania betoniarkę. Betoniarka używana. Nie wiem ile ma lat , bo kupiłem ją też używaną (od gościa który skończył budowę i zalegała mu w garażu). Betoniarka nie jest piękna , jest używana , stan wizualny nie zachwyca , ale wygląda na solidną i trwałą ...

Nie jest to tania chińska marketowa betoniarka wykonana z plastiku :) a solidna betoniara na 400V (trójfazowa). Wytrzymała u poprzedniego właściciela , wytrzymała u mnie więc widać że jest to solidny produkt ...

Nie wiem jaka jest pojemność , sądze że coś 80-100L ? ale głowy nie dam ...

Cena - 200zł. Lokalizacja Silno.

Jakiej firmy polecacie pralke?

Moze byc glosna, wielka, brzydka

Byle by dobrze prala, nie byla droga i najlepiej miala z 5 lat gwarancji

Cena kolo tysiaka

Bajery mnie nie interesuja

Ja polecam Electroluxa od 8 lat się cieszę tą pralką i odpukać nic się nie dzieje (za moim przykładem tej samej firmy tylko inne modele poszły moja siostra - 6lat i mama 4 lata i u nich też nie było problemów)

skoro jestesmy przy temacie AGD, jaka lodowke byscie polecali? Moji rodzice maja jakas radziecka, ktora poza niedomykajacymi sie drzwiczkami do zamrazalki dziala bezawaryjnie ponad 20 lat :)

Nigdy sie nie interesowalem tego typu sprzetem wiec nie wiem na co zwracac uwage?

-na wykonanie

-bezobslugowosc, samorozmrazanie itp

- pojemnosc pojemnikow

-gabaryty

-glosnosc?

Pytałem sie jakiś czas temu o betoniarnie i wybrałem najbliższą naszej budowy p.Paprockiego z Lubicza

Gorąco polecam jeśli ktoś chce czekać kilka godzin na beton mimo że zamawiał go na rano a chce uzyskać odpowiedź cytuję''...że to nie lotnisko...prosze się cieszyć że tak szybko...''koniec cytatu.

O pompie do betonu wynajmowanej w bardzo tajemniczy sposób [ilość betonu x killometry + mycie + ?] a nie na godziny pracy. A i o braku możliwości wystawienia faktury na transport i pompę nie wspomnę. Swoją drogą ciekawe co na to skarbówka?

Pytałem sie jakiś czas temu o betoniarnie i wybrałem najbliższą naszej budowy p.Paprockiego z Lubicza

Gorąco polecam jeśli ktoś chce czekać kilka godzin na beton mimo że zamawiał go na rano a chce uzyskać odpowiedź cytuję''...że to nie lotnisko...prosze się cieszyć że tak szybko...''koniec cytatu.

O pompie do betonu wynajmowanej w bardzo tajemniczy sposób [ilość betonu x killometry + mycie + ?] a nie na godziny pracy. A i o braku możliwości wystawienia faktury na transport i pompę nie wspomnę. Swoją drogą ciekawe co na to skarbówka?

Najlepiej zadzwon do "Skarbowki" i sie zapytaj

Jesli wszystko robisz uczciwie to masz prawo wymagac a tym bardziej wiedziec :)

Piotr, najpóźniej myślę, żę za 1-2 tygodnie, pasowałoby Ci?

A o jakimkolwiek alkoholu ja mogę znowu na kupę czasu zapomnieć, nasz nowy dom ma tak dobrą energię, że niedługo przybędzie nam kolejny domownik;)

Zapytam sie zony cze damy rade jeszcze zrobic trwanik z jednej strony domu. Moze ktos inny ma od reki to niech sie zglosi. Ja dam znac niebawem - jest szansa ze bedzie mi pasowac. No chyba ze nawet dzis i za kilka dni oddajecie?

Walek betonowy - samorobka, dosc ciezki (nia ma opcji wylania wody czy wysypania piasku, do transportu zalecam kombiaka w ktorego pomoge zaladowac

Pogratulowac :)