piotrulex 20.09.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 20.09.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 przed nami sianie trawy w weekend;)teren przemielony i zwałowany Piotr, sypałeś/lałeś jakiś nawóz czy po prostu siejesz trawę bez niczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.09.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ja najbardziej lubie "bez niczego" wiec i tak rowniez trawe sialem Ja mam nadzieje posiac najpozniej w czwartek bo w weekend jak zwykle mamy gosci a trawulka juz by sobie pieknie rozla Wczoraj lekko zmianila sie koncepcja i zamiast rownac to co wczesniej nawiozlem musialem wybierac momentami i przewalac w inne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.09.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 A u mnie wczoraj wzeszła siana dokładnie tydzień temu trawka. Tym samym temat o nazwie "zakładamy trawnik" uważam za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.09.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 A u mnie wczoraj wzeszła siana dokładnie tydzień temu trawka. Tym samym temat o nazwie "zakładamy trawnik" uważam za zamknięty. Szczesciara Nam jutro/pojutrze maja przywiezc siane kamyki ze zwiru z Mlynca Czesciowo zamiast kory na agrowloknine bedziemy sypac kamyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 21.09.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Wiesz Piotruś, jakaś smutna ta tegoroczna kampania bez Ciebie . Nawet mój grafik wspominał zeszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.09.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Wiesz Piotruś, jakaś smutna ta tegoroczna kampania bez Ciebie . Nawet mój grafik wspominał zeszły rok. Cienki bolek jestem ta najblizsze wybory a po za tym bardziej mnie interesuje lokalne dzialanie niz globalne opier.... tzn. nicnierobienie No ale tez mi brakuje. Zwlaszcza nocnych korekt tekstu po kilku piwach gdy na dodatek bylem za granica Za 3 latka wezmiemy sie za wszystko o wiele szybciej gdyz wywieszenie plakatow doslownie z 8 dni przed wyborami to jednak troche za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Słuchajcie, znajoma poszukuje pracy jako opiekujnka, pani do prowadzenia domu, ewentualnie jakaś produkcja, sprzątanie, cokolwiek. Kobieta po 40-stce o dobrym sercu:)Ważne, żeby była umowa i leciały składki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.09.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witam w ten piekny piateczek Trawka zasiana Kilka ozdobnych traw i wrzosow posadzonych Nieco kamykow ze zwiru nawiezionych - ladnie sie to komponuje z tym co powyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 23.09.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 u nas tez trawka posiana, ciekawe kiedy zakiełkuje;) a propos wrzosów - gdzie kupujecie w korzystnych cenach? do mieszkania kupowałam jedna doniczkę, to wszytsko jedno mi było ile płacę, do domu teraz potrzebuję jakąś hurtową ilość, do obi chyba nie ma co jechać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.09.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 u nas tez trawka posiana, ciekawe kiedy zakiełkuje;) a propos wrzosów - gdzie kupujecie w korzystnych cenach? do mieszkania kupowałam jedna doniczkę, to wszytsko jedno mi było ile płacę, do domu teraz potrzebuję jakąś hurtową ilość, do obi chyba nie ma co jechać, co? Przed Kowalewem za jakies 6 zeta ladnie rozrosniete. Kupilismy tez w Lidlu na probe za 2,99 ale i mniejsze sa My na razie mamy z 4 sztuki testowo, jak sie przyjma co najmniej 2 to na wiosne kupujemy wiecej W marketach a tym bardziej Lidlach i innych bym nie kupowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annnna 23.09.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Czy ktoś ma do polecenia stolarza do wykonania schodów dębowych?albo jakiś sklep, gdzie schody wykonują solidnie i w dobrej cenie? Będę wdzięczna za kontakty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 24.09.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Informuję uprzejmie, że papiery budowlane na moją budowę kończą się załatwiać. W związku z tym proszę was bardzo o namiary na dobre firmy/ fachowców . Już kiedyś podesłaliście mi pewne namiary, ale nie wiem czy się zaktualizowało. Piotrulex do twojej informacji. Mój dom na Wrzosach będzie na równie wielkiej działce 470m2 i podobny z wyglądu do twojego VICO (podoba się nam wasz projekt).Termin rozpoczęcia budowy - wczesna wiosna 2012.Proszę o wsparcie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.09.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Czy ktoś ma do polecenia stolarza do wykonania schodów dębowych?albo jakiś sklep, gdzie schody wykonują solidnie i w dobrej cenie? Będę wdzięczna za kontakty... SCHODEX Cierpice - Studzinski STOLAREX Wielka Nieszawka - Kujawa Kolejnosc alfabetyczna, dobre firmy w rozsadnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.09.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Informuję uprzejmie, że papiery budowlane na moją budowę kończą się załatwiać. W związku z tym proszę was bardzo o namiary na dobre firmy/ fachowców . Już kiedyś podesłaliście mi pewne namiary, ale nie wiem czy się zaktualizowało. Piotrulex do twojej informacji. Mój dom na Wrzosach będzie na równie wielkiej działce 470m2 i podobny z wyglądu do twojego VICO (podoba się nam wasz projekt). Termin rozpoczęcia budowy - wczesna wiosna 2012. Proszę o wsparcie:)) Wspieram To nasza mniejsza bo 459 no i raptem 16,5m szerokosci. Projektow na taka szerokosc baaaaaaaardzo niewiele a wybrac z tego cos co bedzie funkcjonalne i niebrzydkie to juz calkiem trudne zadanie Dawajcie jaki macie projekt L-62? Jesli tak to ladny ale oczywiscie kilka zmian bym zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 26.09.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Wspieram To nasza mniejsza bo 459 no i raptem 16,5m szerokosci. Projektow na taka szerokosc baaaaaaaardzo niewiele a wybrac z tego cos co bedzie funkcjonalne i niebrzydkie to juz calkiem trudne zadanie Dawajcie jaki macie projekt L-62? Jesli tak to ladny ale oczywiscie kilka zmian bym zrobil Ostateczny projekt jeszcze nie wybrany, gdyż staramy się o zmianę warunków zabudowy - niedługo już powinna być decyzja, a na wiosnę start - jak tylko grunt puści. Na razie robią się przyłącza. Aha działkę mam ciut szerszą 23x20,5 więc opcji projektowych więcej. A odnośnie L-62 to masz rację - jest to jeden z moich faworytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.09.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Witam w ten piekny piateczek Trawka zasiana Kilka ozdobnych traw i wrzosow posadzonych Nieco kamykow ze zwiru nawiezionych - ladnie sie to komponuje z tym co powyzej Po 4 dniach od zasiania i czestym podlewaniu jeszcze nic nie widac Po ilu dniach powinno cos tam zaczac wylazic? Tak nawet aby lupa wypatrzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 27.09.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Po ilu dniach powinno cos tam zaczac wylazic? Tak nawet aby lupa wypatrzyc? Standardowo po około tygodniu ( u mnie dokładnie 8 dnia), ale teraz noce są bardzo zimne, więc może być ciut później. W poza tym, cześć Niecierpliwek . Wracając do wrzosów, ja swoje kupowałam w większości na Rydygiera, ale w zeszłym roku moje dzieci przyniosły mi z jakiegoś hipermarketu z 7 doniczek i wszystkie pięknie się przyjęły i rozrosły. Pamiętajcie tylko, że wrzosy lubią przemarzać, więc trzeba je osłaniać na zimę - polecam sosnowe gałązki i mają stosunkowo krótki (7-10 lat) okres życia. Poza tym trzeba NA WIOSNĘ przyciąć zeszłoroczne kwiatostany. O wiele mnie problematyczne są wrzośce - praktycznie nie wymarzają, długowieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.09.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Standardowo po około tygodniu ( u mnie dokładnie 8 dnia), ale teraz noce są bardzo zimne, więc może być ciut później. W poza tym, cześć Niecierpliwek . Wracając do wrzosów, ja swoje kupowałam w większości na Rydygiera, ale w zeszłym roku moje dzieci przyniosły mi z jakiegoś hipermarketu z 7 doniczek i wszystkie pięknie się przyjęły i rozrosły. Pamiętajcie tylko, że wrzosy lubią przemarzać, więc trzeba je osłaniać na zimę - polecam sosnowe gałązki i mają stosunkowo krótki (7-10 lat) okres życia. Poza tym trzeba NA WIOSNĘ przyciąć zeszłoroczne kwiatostany. O wiele mnie problematyczne są wrzośce - praktycznie nie wymarzają, długowieczne. Czesc ogrodniczka. Dzieki Tymi galazkami to kiedy przykryc? Gesto tak aby wszystko zaslonic czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 27.09.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ....Dawajcie jaki macie projekt ..... Obywatelce małżonce podoba się coś w tym tym stylu - mi też zresztą http://www.tooba.pl/projekt-domu-W-012A-Inwencja/a,s_pd,idp,3815.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts