agnieszkakusi 27.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Seandillon, namiary na wykonawcę: Darek 722-235-337. Projekt fajny. Przy tych drzwiach wejściowych zamontowałabym drzwi przesuwne, a nie okno i balkon:) Ale to moje zboczenie zawodowe:)Na niezależnym oknoteście pojawił się artykuł dot. naszego flagowego produktu:) Zachęcam do czytania http://oknotest.pl/okna-energooszczedne/vetrex-v90-alphaline.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 27.09.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja okrywam w listopadzie. Jak wrzosy były małe to nakrywałam je doniczkami, a na to gałązki - tak, żeby dokładnie przykryć. Teraz już nie mam tylu dużych doniczek. A obecnie moje wrzosy wyglądają tak http://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=img6667o.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg832/scaled.php?server=832&filename=img6631k.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg36/scaled.php?server=36&filename=img6633o.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.09.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Obywatelce małżonce podoba się coś w tym tym stylu - mi też zresztą http://www.tooba.pl/projekt-domu-W-012A-Inwencja/a,s_pd,idp,3815.html Dla oka ten wczesniejszy mi sie bardziej widzial ale ten tez jest calkiem pkartyczny i zdaje sie prostszy w wykonaniu ekipa murujaca - Pawel 669-406-224 jak byscie dzwonili to prosze powiedziec ze numer od Piotra ktory od niego zageszczarke pozycza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.09.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja okrywam w listopadzie. Jak wrzosy były małe to nakrywałam je doniczkami, a na to gałązki - tak, żeby dokładnie przykryć. Teraz już nie mam tylu dużych doniczek. A obecnie moje wrzosy wyglądają tak ... Pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 27.09.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Zapraszam na oglądanie w realu. Weź wreszcie swoje Panie i przyjedźcie, bo mam ochotę na ciasto marchewkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.09.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Zapraszam na oglądanie w realu. Weź wreszcie swoje Panie i przyjedźcie, bo mam ochotę na ciasto marchewkowe No dzieki, pamietamy Ten weekend zajety i kolejny tez Dalej nie wiem ... edit Choc moze w najblizsza niedziele bedziemy w miescie. Mam numer, jak co to przekrece odpowiednio wczesniej. Ile potrzebujesz na ciasto? Jak byscie sie kiedys wybierali na "nasz wiejski basen" to dajcie znac. Moze akurat bedziemy w domku to nasze ogrodkowe efekty pokazemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 27.09.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dla oka ten wczesniejszy mi sie bardziej widzial ale ten tez jest calkiem pkartyczny i zdaje sie prostszy w wykonaniu ekipa murujaca - Pawel 669-406-224 jak byscie dzwonili to prosze powiedziec ze numer od Piotra ktory od niego zageszczarke pozycza Dzięki Piotr. Do tej ekipy już dzwoniłem w weekend korzystając z twoich wcześniejszych namiarów podanych innemu forumowiczowi. Mamy już pewne ustalenia, ale nie ukrywam, że będę porównywał ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 27.09.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Seandillon, namiary na wykonawcę: Darek 722-235-337. Projekt fajny. Przy tych drzwiach wejściowych zamontowałabym drzwi przesuwne, a nie okno i balkon:) Ale to moje zboczenie zawodowe:) Na niezależnym oknoteście pojawił się artykuł dot. naszego flagowego produktu:) Zachęcam do czytania http://oknotest.pl/okna-energooszczedne/vetrex-v90-alphaline.php Dzięki za namiar:). Akurat te drzwi z przodu chciałbym w ogóle usunąć - taras przesunąć na tył domu lub z boku ale na końcu. Wtedy mozliwe, że drzwi przesuwne byłyby fajną opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.09.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Dzięki Piotr. Do tej ekipy już dzwoniłem w weekend korzystając z twoich wcześniejszych namiarów podanych innemu forumowiczowi. Mamy już pewne ustalenia, ale nie ukrywam, że będę porównywał ekipy. Bardzo dobrze. Popieram jak najbardziej. Tych ludzi znam z widzenia i ostatnio budowali dom na przeciwko mnie. Idzie im szybko, bez pijanstwa itd, Wyglada OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TORUŃCZYK 28.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 witaj seandillon czekasz na zmianę warunków zabudowy na wrzosach 2 -leśne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.09.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witam. Po niecalych 7 dniach od zasiania i nocce z +12 stopniami trawusia ma miedzy 5 a 10mm Pieknie, pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 29.09.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 u mnie dziś ósmy dzień, jak się ociepli pójdę z linijką chociaż jeszcze wczoraj ani śladu trawy nie było i stwierdziłam, ze nie ma pewnie szans, zeby coś nam wyrosło i pewnie źle coś zrobiliśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.09.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 u mnie dziś ósmy dzień, jak się ociepli pójdę z linijką chociaż jeszcze wczoraj ani śladu trawy nie było i stwierdziłam, ze nie ma pewnie szans, zeby coś nam wyrosło i pewnie źle coś zrobiliśmy;) Poloz sie na ziemi i popatrz na ziemie z niskiej poziomej perspektywy Ja lekko posypalem nasionka ziemia aby nie wywialo a podlewam rano, popoludniu i wieczorkiem aby ziemia byla wilgotna no i bardziej miekka Wczoraj skonczylem robic chodnik dookola domu. Pozotalo niewiele kostki wiec na wiosne dokupie na placyk przed planowana grillo-wedzarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 29.09.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 witaj seandillon czekasz na zmianę warunków zabudowy na wrzosach 2 -leśne ? Na bliższych Wrzosach - rejon ulicy Fasolowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.09.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Witam. Trawusia pieknie rosnie a dzis zona z corka pojechaly jakies kolejne krzaki i zielsko do sadzenia pokupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 30.09.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Siedzimy i dumamy z obywatelką małżonką nad projektami - ale jak to zwykle bywa, gdzie dwoje Polaków tam 3 poglądy:( poniżej nasz ostatni faworyt http://www.dobreprojekty.pl/lustrox.php?kod=w0712c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.09.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ładna, duża kuchnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.09.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Siedzimy i dumamy z obywatelką małżonką nad projektami - ale jak to zwykle bywa, gdzie dwoje Polaków tam 3 poglądy:( poniżej nasz ostatni faworyt http://www.dobreprojekty.pl/lustrox.php?kod=w0712c Calkiem ladny ale i prosty oraz funkcjonalny Co do duzej kuchni to wazne, nasza ma 14,63 m2 i jest wrecz idealna Pokoj dzienny bym polaczyl z gabinetem co da ponad 37 m2 a to juz przyzwoicie Wejscia z boku mi sie nie widza, taras od frontu tez przecietnie, przedluzylbym taras bokiem az za obecny gabinet i tam tez zrobil drzwi tarasowe. Moze nawet te od frontu bym wywalil i zostawil okno Kuchnia i przedpokoj oczywiscie otwarte na salon W garazu 2 auta kolo siebie to chyba lekka fikcja a na dlugosc tez nie poszalejesz - ja mam przerobine na garaz jeszcze pod tarasem co daje jakies 12m wiec wchodza 2 kombiaki i gromada jednokolowcow oraz pare ton ekogroszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.09.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 nawiązując do ostatniego słowa w poście Piotra: właśnie zamówiłam węgiel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.09.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 nawiązując do ostatniego słowa w poście Piotra: właśnie zamówiłam węgiel:) My groszki juz od jakiegos miesiaca mamy w piwnicy. Jakos tak co roku staramy sie kupowac na koniec wakacji. jeden problem zawsze z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts