Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Plaza otwarta. Promocji troche bylo. Z jedzonka mi najbardziej przypasowalo sushi :) Stojac wewnatrz niezle wyglada ten dziki tlum ktory wpada punktualnie o 17.00 i pedzi niewiadomo gdzie liczac moze na darmowe sztabki zlota :)

http://torun.gazeta.pl/torun/1,48723,10644997,Atak_torunian_na_wejscie_do_centrum_Plazy__WIDEO_.html

http://gosik1004.pinger.pl/m/8808309/bon-na-garnier-do-tesco

http://oi44.tinypic.com/2nc13rr.jpg

Tu wyjasnienie

http://www.wykop.pl/ramka/940579/piwo-w-tesco-za-jedyne-6-groszy/

Podobno caly czas dziala tylko podniesli znaczaco ceny najtanszych produktow. Maseczka z paragonu zdaje sie za 6,50 :)

Witajcie w kolejny zimny poranek, napiszcie co ciekawego mozna zobaczyc w plazie ? i czy nadal jest tam taki tlum

W Plazie nie ma nic ciekawego, jest to poprostu nowoczesny market a wiec i najladniejszy w Toruniu z najwieksza iloscia sklepow

Wczoraj widzialem pierwszy w tym sezonie snieg a do domu poznym wieczorem wracalem po "szklance" pomiedzy solarkami i wyciagajacymi auta z rowow lawetami ;)

Lato sie skonczylo :(

byłam dziś w jednej z toruńskich szkół gdzie montujemy okna. Poszłam z brygadzistą obejrzeć kuchnię i zobaczyć co i jak z montażem. Zatrzymała nas jedna z pań z administracji i pyta dokąd idziemy. Więc mówimy, że do kuchni zobaczyć jakie jest dojście do okien. Pani na to: ten pan to ja rozumieim, ale co tu robi ta pani? Brygadzista na to: to moja szefowa. Kobieta: chyba pan sobie ze mnie żartuje, kobieta szefową firmy budowlanej?!:):):) Była tak speszona, że szok. Potem podeszła do nas jeszcze raz i przeprosiła za swoje zachowanie i stwierdziła, że teraz wie dlaczego po obróbkach jest tak czysto, bo w końcu panowie wyszkoleni przez kobietę:)

Nieźle się uśmialiśmy:)

rozdzielnię budowlaną z fundamentem sprzedam :) używka po mojej budowie. w bliskich okolicach bydgoszczy i torunia mogę dowieźć gratis.

podobna do tej(obudowy emiter'a), bez różnicówki, gniazdo 400V i kilka 230:

http://allegro.pl/rozdzielnia-budowlana-z-zab-i-roznicowka-fundament-i1917244792.html

mogę podesłać foty na priva, cena 250.

pozdrawiam, tświrek

tak, u mnie zacznie kłaść kanalizę być może w ciągu tygodnia, dwóch. Zależy czy pogoda pozwoli. Pracuje u mnie w firmie, jest kierownikiem robót. NIe kasuje dużo, a jest bardzo dobry.

Ja tez bym potrzebowała fachowca od podłogowki itp mogła bym prosic o namiary ja mam budowe pod lipnem myslicie ze to zadaleko zeby ktos przyjechal i zrobił wycene.:)

Badania geologiczne robiłem sobie na własne potrzeby przed zakupem działki.

Chciałem wiedzieć czy nie ładuję się na jakąś minę :-)

Przy okazji dostałem opracowanie co mam tam pod ziemią .

Namiary przesyłam na PW.

Rozesłałem wczoraj zapytanie do ok. 10 firm zajmujących się pompami ciepła.

Jak na razie odezwał się tylko ktoś z Cieplodomu - pompy NIBE.

Przy szybkiej wycenie wyszło mu ok 65 tys za kompletną instalację pompy ciepła + instalacja ogrzewania w całym domu (podlogowki co 7,5cm) + kanalizacja i wszystkie sprawy wodociągowe. Kolektory pionowe , także nie byłoby potrzeby kopania całej działki .

Czekam na dalsze wyceny .

czesc Daniel mogłbys mi podac namiary w Toruniu na pompy ciepła tez mnie ten temat interesuje a moze juz masz wyceny mi jest troche ciezko iz nie mieszkam w polsce ale jak nic nie masz przeciwko to odpisz dzieki.

byłam dziś w jednej z toruńskich szkół gdzie montujemy okna. Poszłam z brygadzistą obejrzeć kuchnię i zobaczyć co i jak z montażem. Zatrzymała nas jedna z pań z administracji i pyta dokąd idziemy. Więc mówimy, że do kuchni zobaczyć jakie jest dojście do okien. Pani na to: ten pan to ja rozumieim, ale co tu robi ta pani? Brygadzista na to: to moja szefowa. Kobieta: chyba pan sobie ze mnie żartuje, kobieta szefową firmy budowlanej?!:):):) Była tak speszona, że szok. Potem podeszła do nas jeszcze raz i przeprosiła za swoje zachowanie i stwierdziła, że teraz wie dlaczego po obróbkach jest tak czysto, bo w końcu panowie wyszkoleni przez kobietę:)

Nieźle się uśmialiśmy:)

Bardzo fajna reklama, podoba mi sie :)

Witam

W LM pokupowalismy sobie zarowki GU10 (halogen) ledowe o poborze prady 1W sztuka. Teraz na klatce schodowej jak zaswiece wszystkie z kieszeni w ciagu godziny ubedzie 13W zamiast 650W. Najtansze ledy byly za 10 zeta sztuka