agnieszkakusi 13.11.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ze stali nierdzewnej robi znajomy, ale ne wypowiem się odnośnie jakości, bo nigdy nie korzystałam z jego usług. Mogę podać namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.11.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 A polecicie kogoś do białych drzwi wewn. Nietypowe opaski i zawiasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.11.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Witam serdecznie w ten piekny poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.11.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 piękny bury poniedziałek, Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Piękny poniedziałek? Taak....w końcu załatwiłam licznik w gazowni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.11.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Poniedzialek piekny jak kazdy inny. Jak sie jest optymista w zasadzie kazdy dzien jest piekny a kazdy kolejny piekniejszy od wczesniejszego Na otwarcie Plazy zmarnuje mi sie jedno zaproszenie, no szkoda, napisali ze od 13.30 bankiet wiec jutro opowiem czy warto bylo podjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.11.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Piękny poniedziałek? Taak....w końcu załatwiłam licznik w gazowni:) Doprowadzili Wam gaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 14.11.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ze stali nierdzewnej robi znajomy, ale ne wypowiem się odnośnie jakości, bo nigdy nie korzystałam z jego usług. Mogę podać namiary. Aga to poproszę, chociaż zaczęłam skłaniać się ku drewnianym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.11.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Plaza otwarta. Promocji troche bylo. Z jedzonka mi najbardziej przypasowalo sushi Stojac wewnatrz niezle wyglada ten dziki tlum ktory wpada punktualnie o 17.00 i pedzi niewiadomo gdzie liczac moze na darmowe sztabki zlota http://torun.gazeta.pl/torun/1,48723,10644997,Atak_torunian_na_wejscie_do_centrum_Plazy__WIDEO_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.11.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 http://gosik1004.pinger.pl/m/8808309/bon-na-garnier-do-tesco http://oi44.tinypic.com/2nc13rr.jpg Tu wyjasnienie http://www.wykop.pl/ramka/940579/piwo-w-tesco-za-jedyne-6-groszy/ Podobno caly czas dziala tylko podniesli znaczaco ceny najtanszych produktow. Maseczka z paragonu zdaje sie za 6,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.11.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Natalia, do mojego biura:)Betusia, wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Natalia, do mojego biura:) Betusia, wysłałam na priv No właśnie się dziwiłam, że żadnych wykopów nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 17.11.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witajcie w kolejny zimny poranek, napiszcie co ciekawego mozna zobaczyc w plazie ? i czy nadal jest tam taki tlum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.11.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Witajcie w kolejny zimny poranek, napiszcie co ciekawego mozna zobaczyc w plazie ? i czy nadal jest tam taki tlum W Plazie nie ma nic ciekawego, jest to poprostu nowoczesny market a wiec i najladniejszy w Toruniu z najwieksza iloscia sklepow Wczoraj widzialem pierwszy w tym sezonie snieg a do domu poznym wieczorem wracalem po "szklance" pomiedzy solarkami i wyciagajacymi auta z rowow lawetami Lato sie skonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 byłam dziś w jednej z toruńskich szkół gdzie montujemy okna. Poszłam z brygadzistą obejrzeć kuchnię i zobaczyć co i jak z montażem. Zatrzymała nas jedna z pań z administracji i pyta dokąd idziemy. Więc mówimy, że do kuchni zobaczyć jakie jest dojście do okien. Pani na to: ten pan to ja rozumieim, ale co tu robi ta pani? Brygadzista na to: to moja szefowa. Kobieta: chyba pan sobie ze mnie żartuje, kobieta szefową firmy budowlanej?!:) Była tak speszona, że szok. Potem podeszła do nas jeszcze raz i przeprosiła za swoje zachowanie i stwierdziła, że teraz wie dlaczego po obróbkach jest tak czysto, bo w końcu panowie wyszkoleni przez kobietę Nieźle się uśmialiśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 20.11.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 rozdzielnię budowlaną z fundamentem sprzedam używka po mojej budowie. w bliskich okolicach bydgoszczy i torunia mogę dowieźć gratis. podobna do tej(obudowy emiter'a), bez różnicówki, gniazdo 400V i kilka 230: http://allegro.pl/rozdzielnia-budowlana-z-zab-i-roznicowka-fundament-i1917244792.html mogę podesłać foty na priva, cena 250. pozdrawiam, tświrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izkam43 20.11.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 tak, u mnie zacznie kłaść kanalizę być może w ciągu tygodnia, dwóch. Zależy czy pogoda pozwoli. Pracuje u mnie w firmie, jest kierownikiem robót. NIe kasuje dużo, a jest bardzo dobry. Ja tez bym potrzebowała fachowca od podłogowki itp mogła bym prosic o namiary ja mam budowe pod lipnem myslicie ze to zadaleko zeby ktos przyjechal i zrobił wycene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izkam43 20.11.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Badania geologiczne robiłem sobie na własne potrzeby przed zakupem działki. Chciałem wiedzieć czy nie ładuję się na jakąś minę Przy okazji dostałem opracowanie co mam tam pod ziemią . Namiary przesyłam na PW. Rozesłałem wczoraj zapytanie do ok. 10 firm zajmujących się pompami ciepła. Jak na razie odezwał się tylko ktoś z Cieplodomu - pompy NIBE. Przy szybkiej wycenie wyszło mu ok 65 tys za kompletną instalację pompy ciepła + instalacja ogrzewania w całym domu (podlogowki co 7,5cm) + kanalizacja i wszystkie sprawy wodociągowe. Kolektory pionowe , także nie byłoby potrzeby kopania całej działki . Czekam na dalsze wyceny . czesc Daniel mogłbys mi podac namiary w Toruniu na pompy ciepła tez mnie ten temat interesuje a moze juz masz wyceny mi jest troche ciezko iz nie mieszkam w polsce ale jak nic nie masz przeciwko to odpisz dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 byłam dziś w jednej z toruńskich szkół gdzie montujemy okna. Poszłam z brygadzistą obejrzeć kuchnię i zobaczyć co i jak z montażem. Zatrzymała nas jedna z pań z administracji i pyta dokąd idziemy. Więc mówimy, że do kuchni zobaczyć jakie jest dojście do okien. Pani na to: ten pan to ja rozumieim, ale co tu robi ta pani? Brygadzista na to: to moja szefowa. Kobieta: chyba pan sobie ze mnie żartuje, kobieta szefową firmy budowlanej?!:) Była tak speszona, że szok. Potem podeszła do nas jeszcze raz i przeprosiła za swoje zachowanie i stwierdziła, że teraz wie dlaczego po obróbkach jest tak czysto, bo w końcu panowie wyszkoleni przez kobietę Nieźle się uśmialiśmy:) Bardzo fajna reklama, podoba mi sie Witam W LM pokupowalismy sobie zarowki GU10 (halogen) ledowe o poborze prady 1W sztuka. Teraz na klatce schodowej jak zaswiece wszystkie z kieszeni w ciagu godziny ubedzie 13W zamiast 650W. Najtansze ledy byly za 10 zeta sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Piotr, reklama to nie, bo na forum już dawno wiadomo, że siedzę w okienkach:) Po prostu fajna sytuacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts