piotrulex 21.11.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Piotr, reklama to nie, bo na forum już dawno wiadomo, że siedzę w okienkach:) Po prostu fajna sytuacja:) No przeca pisze, ze fajna reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 dzis ta sama pani dawała nam obiad na stołówce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.11.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam przy slonecznym poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.11.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 gdzie Ty masz to słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.11.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 gdzie Ty masz to słońce? Jak to pisalem za oknem w Toruniu bylo piekne slonko To pewnie tez zalezy od czlowieka, jeden ma szklanke do polowy pelna a drugi od polowy pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palestynczyk 22.11.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam.Poszukuje ekipy, cieśli, firmy stawiającej domy w szkielecie drewnianym w okolicach Torunia sprawdzonej godnej polecenia bo jak na razie same porażki. Czy stawiał ktoś z was w takiej technologii możne polecić rzetelna solidna firmę z okolicy. Heban, texlas, nie ten przedział cenowy. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 chyba za dużo pracuję, bo ja dziś nie widziałam słońca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.11.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Piekne slonko bylo wczoraj z ranca, nawet nad morzem na chwilke wyszlo choc straszliwie wialo od ladu. Przed wejsciem na Sopockie molo beda lodowisko sezonowe robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thorn 24.11.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 czesc Daniel mogłbys mi podac namiary w Toruniu na pompy ciepła tez mnie ten temat interesuje a moze juz masz wyceny mi jest troche ciezko iz nie mieszkam w polsce ale jak nic nie masz przeciwko to odpisz dzieki. Wiem ze pompy ciepla oferuje np BIMS - duza hurtownia na Chrzanowskiego za Makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.11.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Wiem ze pompy ciepla oferuje np BIMS - duza hurtownia na Chrzanowskiego za Makro Zanim ktokolwiek z Was zdecyduje sie zakupic pompy ciepla za te kilkadziesiat tysiakow proponuje porozmawiac z kilkoma osobami ktore juz to maja i najlepiej przezyly z nimi z 2 sezony grzewcze. Najlepiej aby pokazaly Wam rowniez rachunki za prad Handlowiec od pomp powie to co chcecie uslyszec a ktos kto je ma powie Wam prawde. Pomijam wygode itd bo ta jest bezapelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.11.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 WItam serdecznie przy piateczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 25.11.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witojcie dobre ludzi. Słoneczko pikne, ale wq... mam od rana - architektura przeciąga wydanie warunków zabudowy. "Pocieszono mnie", że teraz może do Bożego Narodzenia je dostanę (termin pierwotny - początek listopada). Chciałbym w końcu móc wybrać projekt i umówić ekipę do budowy, żeby wczesną wiosną ruszyć z inwestycja. A tu taki zonk:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.11.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witojcie dobre ludzi. Słoneczko pikne, ale wq... mam od rana - architektura przeciąga wydanie warunków zabudowy. "Pocieszono mnie", że teraz może do Bożego Narodzenia je dostanę (termin pierwotny - początek listopada). Chciałbym w końcu móc wybrać projekt i umówić ekipę do budowy, żeby wczesną wiosną ruszyć z inwestycja. A tu taki zonk:( Robia Ci jakas uprzejmosc czy ida na ustepstwa, ze tak pozwalasz im przeciagac te terminy? Moze juz najwyzszy czas aby podniesc glos czy poprosic o spotkanie z przelozonym? Wkurza mnie jak ktos wykonuje lub powinien wykonywac swoja prace a daje bezpodstawnie do zrozumienia ze wogole masz byc szczesliwy, ze przyjeli Twoje dokumenty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TORUŃCZYK 25.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ja cie pocieszę czekałem 3 lata na takie warunki zabudowy http://torun.pl/index.php?status=0&news_id=11529 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 25.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam. Poszukuje ekipy, cieśli, firmy stawiającej domy w szkielecie drewnianym w okolicach Torunia sprawdzonej godnej polecenia bo jak na razie same porażki. Czy stawiał ktoś z was w takiej technologii możne polecić rzetelna solidna firmę z okolicy. Heban, texlas, nie ten przedział cenowy. Z góry dziękuje. znajomi właśnie ukończyli szkieletówkę z firmą hortus z bydgoszczy. wyszło ładnie, wykonanie poprawne, nie było się czego bardzo czepiać. ale ... przedział cenowy raczej wyższy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 seandillon, prześlij mi na pw swoje namiary. Postaram się coś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 26.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ludziska - ALLELUJA!! Podczas wczorajszej rozmowie w architekturze moje wq... było chyba mocno widoczne, bo dziś (czyli w sobotę- !)posłaniec przyniósł projekt warunków zabudowy, wystawiony z datą wczorajszą Tak więc Agnieszka dziękuję Ci za ofertę pomocy - być może twe wstawiennictwo przyda się później bo jestem na początku mej budowlanej przygody. Piotr - wq.... jest przydatny w kontakcie z urzędem:) Toruńczyk - ja niestety buduję się Wrzosach nieobjętych planem zagospodarowania przestrzennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 26.11.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 A mozecie polecić kogoś sprawdzonego i konkurencyjnego cenowo od certyfikatów energetycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 26.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 dzis ta sama pani dawała nam obiad na stołówce:) Czy to przypadkiem nie w SP 32 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 taaaak, SP 32... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts