piotrulex 06.12.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Do zobaczonka pewno dopiero w poniedzialek. Nie piszcie za wiele co bym czytac nadazyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 07.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Do zobaczonka pewno dopiero w poniedzialek. Nie piszcie za wiele co bym czytac nadazyl Ok, postaramy sie choc troche pohamowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariomariot 07.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Witam wszystkich,jestem na etapie wyboru okien do domku i mam do was prośbę jaką firmę z Torunia lub okolic byście mogli polecić, jak z serwisem, obsługą itp,z góry wielkie dzięki za wszelkie informacjepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.12.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Informuje ze znalazlem snieg. Calkiem spore ilosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.12.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Informuje ze znalazlem snieg. Calkiem spore ilosci Daj zdjęcie, bo nie uwierzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.12.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Daj zdjęcie, bo nie uwierzymy OK. Podesle w poniedzialek Mam oscypki, przekrece pozniej do Ciebie, moze sie spikniemy dzis po poludniu w miescie. Jeszcze jestem w snieznej krainie. mam nadzieje, ze wyjechanie z zasypanego parkingu pojdzie mi sprawniej niz wjechanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzychu1982 09.12.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam. Mam na imię Krzysztof i jestem tu nowy Poszukuję firmy montującej pompy ciepła z Torunia i okolic. Chcę zamontować u siebie pompę powietrze-woda. Chodzi mi o solidną firmę z poważnym podejściem do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.12.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wadus 12.12.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Witajcie, Moze mi ktos z Was dac na miar na kogos od instalacji domofonow? (potrzebuje takiego domofonu, ktory mozna tez otworzyc wpisujac specjalny kod)ktos kto zrobi to sprawnie i solidnie nie musi byc najtanszy. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.12.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Witajcie, Moze mi ktos z Was dac na miar na kogos od instalacji domofonow? (potrzebuje takiego domofonu, ktory mozna tez otworzyc wpisujac specjalny kod) ktos kto zrobi to sprawnie i solidnie nie musi byc najtanszy. dzieki Waldus, Waldi czyli Waldek 0-791-779-269 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.12.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Podnosze w ten przepiekny sloneczny dzien pod blekitnym niebosklonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.12.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.12.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 dzień dobry:)Piotr, niedługo sam zostaniesz na forumGdzie są wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.12.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 dzień dobry:) Piotr, niedługo sam zostaniesz na forum Gdzie są wszyscy? Jedni pieka makowce a inni zajadaja sie oscypkami Ja robie sobie szafe wnekowa pod zabudowe o szerokosci prawie 3m, wysoka pod sufit z 4 drzwiami przesuwnymi w tym jedne z lustrem. Calosc wyjdzie mnie kolo 1,5 kola a ile chcial Komandor to nawet boje sie napisac . Roboty dla 2 osob na 3 popoludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.12.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ja jakoś nie czuję tegorocznych świąt. Nie wiem czy to przez pogodę czy nawał pracy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.12.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ja jakoś nie czuję tegorocznych świąt. Nie wiem czy to przez pogodę czy nawał pracy:( Gdybym z zeszlym tygodniu troche nie jezdzil po kraju to pewnie sniegu bym nie widzial a bez bialego puchu to nie te same swieta. Jakbym potrafil wstawiac fote to bym sie pochwalil Jak ktos posiada te umiejetnosc i ma ochote to bym podeslal na maila tegoroczny snieg z prosba o wstawienie w ten watek Kupilem dwa 20-metrowe lancuchy kazdy po 300 ledow i poowijalem kawalki chalupy a brak klimatu i nawet mi sie wlaczac tego nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.12.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Teraz łatwo się wkleja zdjęcia - można bezpośrednio z dysku na kompie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.12.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Agnieszka, właśnie się dziwiłam, że jeszcze lampek na zewnątrz u Was nie ma - zawsze wcześnie wystawialiście ozdoby świąteczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.12.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Klimatu Swiatecznego brak miedzy innymi dlatego, ze sniegu nie ma Ponizej przesylam nieco sniegu jaki mnie uraczyl w zeszlym tygodniu http://autokacik.pl/files/285574349-Zak1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.12.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Teraz łatwo się wkleja zdjęcia - można bezpośrednio z dysku na kompie... Nie widze takiej opcji. Chce linka www do foty ale poradzilem sobie nieco inaczej Fota pstrykana chyba w zeszly czwartek wczesnym popoludniem kiepskim telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts