nastka79 15.12.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wow - imponujące ilości, na święta u nas by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.12.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wow - imponujące ilości, na święta u nas by się przydały Tez tesknie za bialych puchem tym bardziej ze jestem fanem odsniezania a w tym roku mam nieco ponad 100mkw kostki do trenowania tej umiejetnosci:) Niestety do podzialu z corka ale zawsze Sniegu bylo oporowe. W tych okolicach po za Zakopianka wszystkie drogi byly biale a na Slowacji apelowani o nieuzywanie aut bo nie mogli sobie poradzic. Faktycznie bylo jeszcze gorzej niz u nas. Pod hotelem nie mialem gdzie zaparkowac bo gosc nie dal rady odsniezac, jedynie dojazd jakis ciapek im odgarnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stynkab 15.12.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 hej, a może polecicie jakieś miejsca w których można kupić rybkę np jakieś stawy - chodzi mi o żywą rybkę. Pstrąg , karp, jesiotr to kupuję czasami w Lubiczu, karpia, tołpygę i amura mają w Rogowie. A tak mi się marzy jakiś szczupak albo sandacz, lin i okonek też pycha sama nie wędkuję a gdzie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.12.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 hej, a może polecicie jakieś miejsca w których można kupić rybkę np jakieś stawy - chodzi mi o żywą rybkę. Pstrąg , karp, jesiotr to kupuję czasami w Lubiczu, karpia, tołpygę i amura mają w Rogowie. A tak mi się marzy jakiś szczupak albo sandacz, lin i okonek też pycha sama nie wędkuję a gdzie kupić? Ja kupuje kawalek przed Plockiem jadac z Wloclawka po lewej stronie na 106 kilometrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.12.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Może w niedzielę wywiesimy ozdoby. W sumie to już ostatni dzwonek;) Dziś w końcu znalazłam chwilę, żeby pojechać po prezenty. W tym roku wszystko takie jakoś opóźnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.12.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A ja dziś nawet czuję nadchodzące Święta. Zaetykietowałam dla klienta ponad 400 paczek pierników słuchając przy tym RMF Święta. Pod biurkiem piętrzą się prezenty, a przed chwilą dostałam od klienta śliczne bombki i choinkę wyciętą ze styropianu. Od razu humor mi się poprawił, chociaż zmęczenie nie odpuszcza. A jeszcze do końca stycznia będzie szał w pracy. Pozdrawiam cieplutko wszystkich Magda PS. Oscypki są rewelacyjne, zwłaszcza z pomidorkami i grubo mielonym pieprzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpawlak77 16.12.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Witam. Jestem nowym użytkownikiem i chciałem się zapytać czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek nie posiada na zbyciu betoniarki. Muszę wyremontować mój dom i nie mogę sobie pozwolić na zakup nowego sprzętu. Jeśli by ktoś posiadał i nie będzie mu już potrzebna proszę o kontakt, będę bardzo wdzięczny. Mój nr. telefonu 607508937 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.12.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 PS. Oscypki są rewelacyjne, zwłaszcza z pomidorkami i grubo mielonym pieprzem. Ciesze sie Nam zostal sie tylko jeden. Mamy tez zamrozonego z wczesniejszego, letniego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.12.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Witam w ten piekny poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 choinka ubrana, domek przystrojony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 19.12.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Wczoraj przez 2 godziny robiłem za małpę - ale lampki na chałupce zawieszone. Ofiar brak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.12.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 My jeszcze nie mamy choinki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.12.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 20.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A ja dziś nawet czuję nadchodzące Święta. Zaetykietowałam dla klienta ponad 400 paczek pierników słuchając przy tym RMF Święta. Pod biurkiem piętrzą się prezenty, a przed chwilą dostałam od klienta śliczne bombki i choinkę wyciętą ze styropianu. Od razu humor mi się poprawił, chociaż zmęczenie nie odpuszcza. A jeszcze do końca stycznia będzie szał w pracy. Pozdrawiam cieplutko wszystkich Magda PS. Oscypki są rewelacyjne, zwłaszcza z pomidorkami i grubo mielonym pieprzem. Mam nadzieje Magda ,że to nie TY dzisiaj spowodowalas taka kolejke w Toruńskim Sklepie firmowym )))) A tak w ogole to witam Was po dłuższej.....nawet bardzo długiej nieobecnosci...brakowało mi Was;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.12.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Witam w ten piekny, lekko mrozny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annnna 21.12.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 witam wszystkich:) mam taką prośbę czy moglibyście podzielić się cenami za usługi, z których korzystaliście? tzn. chodzi o regipsy, ocieplanie- styropian+siatka, elewacja, malowanie ścian, sufitów, płytki, oraz obudowa kominkaObowiązują ceny za m2 czy też na godziny?Będę wdzięczna, bo nie wiem czy proponowane mi ceny są normalne...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.12.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 22.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Mam nadzieje Magda ,że to nie TY dzisiaj spowodowalas taka kolejke w Toruńskim Sklepie firmowym )))) Gdzie tam, ja z tych leniwych jestem i do sklepów jeżdżę jak sklep nie chce przyjechać do mnie. Pierniki tez zamówiłam z dostawą do firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 22.12.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Gdybym nie miała już okazji życzę wszystkim Wesołych Świąt http://desmond.imageshack.us/Himg696/scaled.php?server=696&filename=img7028b.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpawlak77 22.12.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 witam wszystkich:) mam taką prośbę czy moglibyście podzielić się cenami za usługi, z których korzystaliście? tzn. chodzi o regipsy, ocieplanie- styropian+siatka, elewacja, malowanie ścian, sufitów, płytki, oraz obudowa kominka Obowiązują ceny za m2 czy też na godziny? Będę wdzięczna, bo nie wiem czy proponowane mi ceny są normalne...;/ Witam. Ja osobiście zajmuję się wykonywaniem takich prac a ceny są następujące: Regipsy na poddaszu (wełna +stelaż+folia+regipsy+szpachlowanie całości+gruntowanie i dwukrotne malowanie od 60-80 zł metr kwadratowy. : docieplenie( styropian+siatka+kołkowanie łącznie z deklowaniem kołków tzn. kołki wpuszcza się w styropian i zaślepia je cienkim styropianem aby wyeliminować mostki + siatka + gruntowanie+ wykonanie tynku łącznie z malowaniem od 40-60 zł za metr kwadratowy, : malowanie ścian i sufitów 3zł za metr kwadratowy za jedną warstwę farby( ilość warstw zależna od krycia farby - przeważnie dwie warstwy) + 2zł metr kwadratowy gruntowanie ściany przed pierwszym malowaniem, : płytki od 40 zł za metr kwadratowy a łazienki przeważnie uzgadnia się od całości. Wydaje mi się że ceny są dość aktualne bo na ilość pracy nie narzekam. Często mi się zdarza poprawiać pracę po tanich fachowcach, a wiadomo że to już jest wykończeniówka ,patrzymy na to przez lata a żeby to dobrze zrobić to trzeba się przyłożyć i czasu poświęcić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts