Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

Szczesciara :)

Nam jutro/pojutrze maja przywiezc siane kamyki ze zwiru z Mlynca

Czesciowo zamiast kory na agrowloknine bedziemy sypac kamyczki

Piotr!

opowiedz mi o tych kamykach?? Ile płaciłeś?? ile brałeś?? ile kosztuje transport?? Jaka jest wydajność tych kamyków?? Nie mam pojecia ile zamówić...

Pozdrawiam

Olek

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Piotr!

opowiedz mi o tych kamykach?? Ile płaciłeś?? ile brałeś?? ile kosztuje transport?? Jaka jest wydajność tych kamyków?? Nie mam pojecia ile zamówić...

Pozdrawiam

Olek

Zamaist opowiadac mozesz podjechac je oblukac. Kamyczki jak kamyczki :) Moje byly juz plukane a drozsze o 5 zeta od nieplukanych

Bralem jakies 4 tony

Za transport placilem kolo 100 zeta ale to we wlasnym zakresie sobie zalatwiasz, najlepiej kogos kto mieszka w Twojej okolicy i jest mu po drodze

Wydajnosci nie pamietam ale w zwirowni Ci powiedza jak to wychodzi, zalezy jaka warstwe chcesz klasc

Witam:)

Mam kilka pytań. Budujemy dom w Lubiczu i jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego. Właśnie przymierzamy się do dalszych prac. W związku z tym szukam namiarów na dobrych, sprawdzonych wykonaców, głównie elektryka, hydraulika, kogoś od posadzek, tynków, dociepleń. Może ktoś doradzi nam też odnośnie przydomowej oczyszczalni ścieków i ogrzewania gazowego. Z góry dziękuję.

Mam kilka pytań. Budujemy dom w Lubiczu i jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego. Właśnie przymierzamy się do dalszych prac. W związku z tym szukam namiarów na dobrych, sprawdzonych wykonaców, głównie elektryka, hydraulika, kogoś od posadzek, tynków, dociepleń. Może ktoś doradzi nam też odnośnie przydomowej oczyszczalni ścieków i ogrzewania gazowego. Z góry dziękuję.

Elektryka i inne kabelki - Waldek - 791-779-269

Jeśli chodzi o docieplenie i wykończeniówkę to mogę polecić sam siebie :):) Wiem, że jest to reklama, ale mam listę zadowolonych klientów i istnieje możliwość obejrzenia wykonanych prac. Oczywiście u moich klientów (w pobliżu Lubicza to np. Krobia, Brzozówka)

to ja też trochę podniosę:)

W ciągu ostatnich 10 dni, 6 spędziłam w Gdańsku na negocjacjach i pomiarach okien. Udało się:) Mamy piękny kontrakt:) Szkoda tylko, że nie miałam nawet chwili, żeby zajrzeć do Ikei. Co zresztą zostało mi już wypomniane, prawda Magda?:) Ale nadrobię jak będę jeździć na kontrole;)

Poza tym nieźle mnie owiało i jestem przeziębiona, moje dziewczyny zresztą też. Paskudna pogoda.

Witajcie:)

jestem tu nowy, mam na imię Maciej. Budujemy dom na toruńskich Bielawach, aktualnie jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego i działań Pana elektryka. Jeśli mogę komuś w czymś doradzić w kwestii prac już u nas wykonanych - jestem do dyspozycji, chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami:)

Wiosenną porą planujemy tynki wewnętrzne, chyba zdecydujemy się na tradycyjne cementowo - wapienne, słowo pierwszego (sprawdzonego, solidnego) fachowca brzmi 14 zeta/m2. Co o tym sądzicie?

Witajcie:)

jestem tu nowy, mam na imię Maciej. Budujemy dom na toruńskich Bielawach, aktualnie jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego i działań Pana elektryka. Jeśli mogę komuś w czymś doradzić w kwestii prac już u nas wykonanych - jestem do dyspozycji, chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami:)

Wiosenną porą planujemy tynki wewnętrzne, chyba zdecydujemy się na tradycyjne cementowo - wapienne, słowo pierwszego (sprawdzonego, solidnego) fachowca brzmi 14 zeta/m2. Co o tym sądzicie?

Cześć, ja właśnie robię tzw castingi - cena przez Ciebie podana - z materiałem czy bez? u mnie bez materiału to 10zł/m2, z materiałem 25.

A przy okazji - poszukuję fachowca, który położył by mi cegły na kominy :) może jakieś namiary?

Pozdrawiam

Cześć, ja właśnie robię tzw castingi - cena przez Ciebie podana - z materiałem czy bez? u mnie bez materiału to 10zł/m2, z materiałem 25.

A przy okazji - poszukuję fachowca, który położył by mi cegły na kominy :) może jakieś namiary?

Pozdrawiam

Cena bez materiału. Piszemy jednak chyba o innych tynkach, Twoja oferta tyczy się chyba maszynowych. Ja mam na myśli tradycyjne tynki kręcone z betoniarki i nakładane kielnią.

Przesyłam namiar na dobrego murarza - jakość bez zastrzeżeń, ceny średnie ogólnie myślę, że warto:) P.Krzysztof 507 118 695