ax99 26.12.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Szczesciara Nam jutro/pojutrze maja przywiezc siane kamyki ze zwiru z Mlynca Czesciowo zamiast kory na agrowloknine bedziemy sypac kamyczki Piotr! opowiedz mi o tych kamykach?? Ile płaciłeś?? ile brałeś?? ile kosztuje transport?? Jaka jest wydajność tych kamyków?? Nie mam pojecia ile zamówić... Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.12.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Piotr! opowiedz mi o tych kamykach?? Ile płaciłeś?? ile brałeś?? ile kosztuje transport?? Jaka jest wydajność tych kamyków?? Nie mam pojecia ile zamówić... Pozdrawiam Olek Zamaist opowiadac mozesz podjechac je oblukac. Kamyczki jak kamyczki Moje byly juz plukane a drozsze o 5 zeta od nieplukanych Bralem jakies 4 tony Za transport placilem kolo 100 zeta ale to we wlasnym zakresie sobie zalatwiasz, najlepiej kogos kto mieszka w Twojej okolicy i jest mu po drodze Wydajnosci nie pamietam ale w zwirowni Ci powiedza jak to wychodzi, zalezy jaka warstwe chcesz klasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 27.12.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego po świętach:) Byle do Sylwestra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar2 28.12.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam:)Mam kilka pytań. Budujemy dom w Lubiczu i jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego. Właśnie przymierzamy się do dalszych prac. W związku z tym szukam namiarów na dobrych, sprawdzonych wykonaców, głównie elektryka, hydraulika, kogoś od posadzek, tynków, dociepleń. Może ktoś doradzi nam też odnośnie przydomowej oczyszczalni ścieków i ogrzewania gazowego. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam:) Mam kilka pytań. Budujemy dom w Lubiczu i jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego. Właśnie przymierzamy się do dalszych prac. W związku z tym szukam namiarów na dobrych, sprawdzonych wykonaców, głównie elektryka, hydraulika, kogoś od posadzek, tynków, dociepleń. Może ktoś doradzi nam też odnośnie przydomowej oczyszczalni ścieków i ogrzewania gazowego. Z góry dziękuję. Elektryka i inne kabelki - Waldek - 791-779-269 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpawlak77 28.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam:) Mam kilka pytań. Budujemy dom w Lubiczu i jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego. Właśnie przymierzamy się do dalszych prac. W związku z tym szukam namiarów na dobrych, sprawdzonych wykonaców, głównie elektryka, hydraulika, kogoś od posadzek, tynków, dociepleń. Może ktoś doradzi nam też odnośnie przydomowej oczyszczalni ścieków i ogrzewania gazowego. Z góry dziękuję. Jeśli chodzi o docieplenie i wykończeniówkę to mogę polecić sam siebie :) Wiem, że jest to reklama, ale mam listę zadowolonych klientów i istnieje możliwość obejrzenia wykonanych prac. Oczywiście u moich klientów (w pobliżu Lubicza to np. Krobia, Brzozówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.12.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Udanego weekendu a zwlaszcza nocy Sylwestrowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 30.12.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.01.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wszystkiego dobrego i oby ten rok nie byl gorszy od minionego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.01.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.01.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam po pierwszym dlugim weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.01.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Podnosze po raz ostatni. Nie dam rady wiecej sam trzymac tematu na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TORUŃCZYK 10.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 przyjdzie wiosna będzie ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 10.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Fajna zima. Pierwszy śnieg 10 stycznia - wytrzymał do lunchu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 to ja też trochę podniosę W ciągu ostatnich 10 dni, 6 spędziłam w Gdańsku na negocjacjach i pomiarach okien. Udało się Mamy piękny kontrakt:) Szkoda tylko, że nie miałam nawet chwili, żeby zajrzeć do Ikei. Co zresztą zostało mi już wypomniane, prawda Magda? Ale nadrobię jak będę jeździć na kontrole;) Poza tym nieźle mnie owiało i jestem przeziębiona, moje dziewczyny zresztą też. Paskudna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej14 14.01.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Witajcie:) jestem tu nowy, mam na imię Maciej. Budujemy dom na toruńskich Bielawach, aktualnie jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego i działań Pana elektryka. Jeśli mogę komuś w czymś doradzić w kwestii prac już u nas wykonanych - jestem do dyspozycji, chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami:) Wiosenną porą planujemy tynki wewnętrzne, chyba zdecydujemy się na tradycyjne cementowo - wapienne, słowo pierwszego (sprawdzonego, solidnego) fachowca brzmi 14 zeta/m2. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 15.01.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witajcie:) jestem tu nowy, mam na imię Maciej. Budujemy dom na toruńskich Bielawach, aktualnie jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego i działań Pana elektryka. Jeśli mogę komuś w czymś doradzić w kwestii prac już u nas wykonanych - jestem do dyspozycji, chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami:) Wiosenną porą planujemy tynki wewnętrzne, chyba zdecydujemy się na tradycyjne cementowo - wapienne, słowo pierwszego (sprawdzonego, solidnego) fachowca brzmi 14 zeta/m2. Co o tym sądzicie? Cześć, ja właśnie robię tzw castingi - cena przez Ciebie podana - z materiałem czy bez? u mnie bez materiału to 10zł/m2, z materiałem 25. A przy okazji - poszukuję fachowca, który położył by mi cegły na kominy może jakieś namiary? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witaj Maciej:)Dziś w końcu dzieci pojeździły na sankach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej14 15.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Cześć, ja właśnie robię tzw castingi - cena przez Ciebie podana - z materiałem czy bez? u mnie bez materiału to 10zł/m2, z materiałem 25. A przy okazji - poszukuję fachowca, który położył by mi cegły na kominy może jakieś namiary? Pozdrawiam Cena bez materiału. Piszemy jednak chyba o innych tynkach, Twoja oferta tyczy się chyba maszynowych. Ja mam na myśli tradycyjne tynki kręcone z betoniarki i nakładane kielnią. Przesyłam namiar na dobrego murarza - jakość bez zastrzeżeń, ceny średnie ogólnie myślę, że warto:) P.Krzysztof 507 118 695 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motylek0503 16.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 witajcie jestem tu nowa pochodzę z okolicy Rypin Golub Dobrzyń, chciałabym się dowiedzieć o w mire tanie hurtownie budowlane. pozdro dla wszystkich sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts