seandillon 27.01.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witacie w ten mroźny acz słoneczny piątek. Czy macie jakieś doświadczenia czy opinie dot. firmy INVESTPROJEKT z ul. Kościuszki (ich rzetelność, ceny, jakość usług). Oferują się jako kompleksowy wykonawca - projekt, nadzór i wykonawstwo. Interesujący pomysł dla mnie ale nie wiem czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.01.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Geodeta Robert 607-897-906 Na razie wygrywa ten Pan, ale jeszcze będę dzwonić do tego od Piotra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TORUŃCZYK 27.01.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witacie w ten mroźny acz słoneczny piątek. Czy macie jakieś doświadczenia czy opinie dot. firmy INVESTPROJEKT z ul. Kościuszki (ich rzetelność, ceny, jakość usług). Oferują się jako kompleksowy wykonawca - projekt, nadzór i wykonawstwo. Interesujący pomysł dla mnie ale nie wiem czy warto? jest tam starszy pan który np chcemy piwnicę - odpowie a po co to drogo ato to a tamto ,najlepiej przejść się z projektem i porozmawiać , byłem w thermo projekt na wrzosach miałem projekt i kartkę 11 zmian do projektu na wszyto było nie ma problemu i tak zleciłem im dorysowanie piwnicy i adaptację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 27.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Na razie wygrywa ten Pan, ale jeszcze będę dzwonić do tego od Piotra... Polecam, sporządzał mi mapkę do projektu, wytyczał fundamenty, cenowo też ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.01.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 jest tam starszy pan który np chcemy piwnicę - odpowie a po co to drogo ato to a tamto ,najlepiej przejść się z projektem i porozmawiać , byłem w thermo projekt na wrzosach miałem projekt i kartkę 11 zmian do projektu na wszyto było nie ma problemu i tak zleciłem im dorysowanie piwnicy i adaptację taaaaaa, Pan Kruger, straszna maruda. Mialem podobnie z piwnica ktora w koncu oczywiscie mamy. W projekcie spaskudzil nam jedna sprawe ale bardzi istotna. Zmienil kocil z gazowego na weglowy ale zapomnial powiekszyc komina., MAjster budowal zgodnie z projektem a na koncu amba bo przekroj 14x14 to duuuuuzo za malo. Kruger stwierdzil ze wszystko jest OK . Dodatkow na koncu doliczyl 2 stowki za zmiany choc wszystkie mialy byc juz zawarte w ustalonej cenie. Ja zadowolony z takiej obslugi klienta nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.01.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Na razie wygrywa ten Pan, ale jeszcze będę dzwonić do tego od Piotra... Koniecznie. Cenowo leposzego wtedy nie znalazlem a wszystko zrobil OK i mily facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczakiel 28.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Piotr, błąd Pana Krugera oczywiście był ale budowlaniec budując napewno wiedział że chcesz robić piec na paliwo stałe więc też powinien błąd zauważyc.My również jezdziliśmy z adaptacją do inwestprojekt i thermoprojekt ceny zwaliły nas z nóg:)thermo chciał coś koło 4500 a inwest 3500 tysiaca ale oczywiście znalezliśmy taniej i wyszło albo 1200 albo 1500 tak dawno to było że nie pamiętam dokładnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.01.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 u nas Pan Kruger na informację, że chcemy parterówkę na wszelkie sposoby próbował zrobić z nas idiotów i namówić na dom z poddaszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.01.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Piotr, błąd Pana Krugera oczywiście był ale budowlaniec budując napewno wiedział że chcesz robić piec na paliwo stałe więc też powinien błąd zauważyc. Dlaczego tak uważasz? Nawet gdyby wiedział jaki chcemy mieć kocioł to moim zdaniem całą odpowiedzialność ponosi ten co za adaptacje i zmiany bierze gruba kasę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczakiel 30.01.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Piotr bo prawda jest taka że tych projektów już nikt nie sprawdza przybijają tylko pieczątki i kasują.Znam przypadek że koledze przysłali projekt z podpiętym dachem nie od jego domku:)przyjechał cieśla obejrzeć, wycenić i mówi że może zrobić mu dach ale napewno nie ten bo to nie jest jego dach.No i okazało się że rzeczywiście źle podpięli a niby ktoś zrobił adaptację no i wydał pozwolenie.A gdyby był inny cieśla zamówiłby z tartaku więźbe nie od swojego domu a później nic by nie pasowało:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Koniecznie. Cenowo leposzego wtedy nie znalazlem a wszystko zrobil OK i mily facet Niestety teraz bez rewelacji. Jakaś zmowa cenowa wśród tych geodetów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.01.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Niestety teraz bez rewelacji. Jakaś zmowa cenowa wśród tych geodetów... To może do UOKiK należało by cosik napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 30.01.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Piotr, błąd Pana Krugera oczywiście był ale budowlaniec budując napewno wiedział że chcesz robić piec na paliwo stałe więc też powinien błąd zauważyc.My również jezdziliśmy z adaptacją do inwestprojekt i thermoprojekt ceny zwaliły nas z nóg:)thermo chciał coś koło 4500 a inwest 3500 tysiaca ale oczywiście znalezliśmy taniej i wyszło albo 1200 albo 1500 tak dawno to było że nie pamiętam dokładnie;) A masz może jakiś inny polecany namiar? Będę wdzięczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.01.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Niby są jakieś widełki cenowe, ale tylko +/- 100 zł (pomijając jedną cenę całkowicie z kosmosu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.01.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Kilka fotek z końcówki zeszłego tygodnia. Właśnie między innymi dlatego trochę Was tu zaniedbałem Górka to Szrenica w Szklarskiej Porębie. Bez rewelacji ale może być. Pogoda zwłaszcza w górnych częściach nadrabiała wszelkie niedociągnięcia. Jeździło sie poprostu ponad pułapem chmur. Najdłuższy stok, zdaje się czerwony miał 4400m i z moją kondycją wychodziło, że nie jest najlepiej 50% spadek na czarnym FISie też dawał redę Na jednej z fot ilość śniegu w miasteczku Harrachov po Czeskiej stronie górek, kurcze, oni zawsze mają więcej śniegu http://autokacik.pl/files/285704211-26012012336.jpg http://autokacik.pl/files/285704215-26012012335.jpg http://autokacik.pl/files/285704207-26012012340.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 30.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Czy ktoś zna posadzkaży z unisławia ??? Taki młody ok 30L lekko przy tuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 31.01.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 http://autokacik.pl/files/285704211-26012012336.jpg http://autokacik.pl/files/285704215-26012012335.jpg http://autokacik.pl/files/285704207-26012012340.jpg Ja tu nie mam czasu normalnie się wyspać, a ten się na nartach rozbija. I jeszcze szczuje innych. No bądźże człowiekiem. A poza tym pozdrawiam wszystkich "starych" (Natalia to w szczególności do Ciebie, bo dawno się nie widziałyśmy) i nowych. Widziałam, że ktoś pytał o WM - mam Bartosza od 4 lat i polecam. Niestety firmy, która nam montowała już nie ma, a szkoda, bo chłopacy wiedzieli co robią. Gdyby ktoś miał pytania proszę o info na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.01.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja tu nie mam czasu normalnie się wyspać, a ten się na nartach rozbija. I jeszcze szczuje innych. No bądźże człowiekiem. ... Hej Na szczęście się nie rozbiłem, mam tylko jeden palec u ręki skręcony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 31.01.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A poza tym pozdrawiam wszystkich "starych" (Natalia to w szczególności do Ciebie, bo dawno się nie widziałyśmy) i nowych. No dzięki, wzajemnie. Miałaś przyjechać, a tu zima przyszła, to teraz jeszcze ciężej... Ale zapraszam mimo zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.02.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 U nas około 7.30 było -17 U kogo zimniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts