piotrulex 23.02.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 U nas w okolicy kilka dni temu pojawiły się dwa piękne boćki. Czy to już definitywny koniec zimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 23.02.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 U nas w okolicy kilka dni temu pojawiły się dwa piękne boćki. Czy to już definitywny koniec zimy? Piotr, może to jeszcze nie koniec zimy, może to znak, ze trzeba pomyśleć o powiększeniu rodziny? Agnieszka, dzieki, dzwonilam do fart produktu, faktycznie te drzwiowe kosztują 600 zł - rabat zależny od ilości. chyba kilka takich kupię, mimo tej odstraszającej ceny, bo zeszły rok u nas to naprawdę była masakra. Jeśli polecasz i faktycznie się sprawdzają to biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Piotr, może to jeszcze nie koniec zimy, może to znak, ze trzeba pomyśleć o powiększeniu rodziny? Ja już pomyślałem, przemyślałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Basbur, dziś jestem już jedną nogą w Gdańsku i poniedziałek, wtorek również tam, ale w środę mogę sie dowiedzieć ile by wyniosły gdybym wzięła na siebie. Prześlij mi tylko wymiary otworów mierzonych na elewacji (nie okien!). Jadę do moich chłopaczków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 24.02.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Piotr, i jakie wnioski? Agnieszka, pomierzę okna i dam znać, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.02.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Piotr, i jakie wnioski? W tej kwestii wraz z żoną dochodzimy do rozbieżnych wniosków co nieczęsto nam się przytrafia Jednak chyba mam większą siłę przebicia. Lecz jak to w małżeństwie, gdy jest wszystko OK, ludzi się kochają to różnie bywa, życie może nas zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.02.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Piotr, ale ta Twoja siła przebicia to bardziej za dzieckiem czy odwrotnie;)Czy ktoś może wie kiedy się skończą te paskudne wiatry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 26.02.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam, Zima minela czas pomyslec o wiosnie i mam pytanie czy ktos w ciagu minionego roku znalazl inne miejsce niz to w Czernikowie przy stacji kolejowej gdzie mozna dostac nawoz POLIFOSKE 8 ? Moze ktos ma telefon do nich bo bylem rok temu i kupilem u nich ale nie przyszlo i do glowy wziac telefon aby zapytac sie czy maja obecnie ten nawoz i po ile bo potrzebuje 50 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.02.2012 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 myslę, że tam mają bez problemu, bo jest to punkt zaopatrujący rolników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.02.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Piotr, ale ta Twoja siła przebicia to bardziej za dzieckiem czy odwrotnie;) Czy ktoś może wie kiedy się skończą te paskudne wiatry? No raczej odwrotnie Wiatry skończą się "niebawem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.02.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Witam w te piękne śnieżne przedpołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 28.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 U mnie z kolei bylo sloneczne 18 stopni, ale marna to pociecha, jesli jest sie w pracy... W dodatku przekwitaja juz krokusy :/ Ale jakby ktos chcial podladowac baterie - to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.03.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 NATALIA, jesteś w domu w czwartek lub piątek? Planuję zrobić sobie wolne od pracy i chętnie bym wpadła. Pozdrawiam Magda Dopiero dziś doczytałam , ale masz mój telefon, to zawsze jak będziesz miała chwilę dzwoń i wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.03.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Basbur gratulacje. Nasza Esterka właśnie w zeszłą sobotę roczek skończyła - strasznie szybko ten czas leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Nasza młoda też niedawno się urodziła a dziś właśnie zerkałem na www szkoły do której zapewne pójdzie od września jako sześciolatek. Dzieciaki szybko rosną, całe szczęście, że my się tak szybko nie starzejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 03.03.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 coś w tym jest, u mnie jedno dziecko już ponad 2,5 roku ma, drugie skonczylo właśnie 3 tygodnie, a ja się czuję wciaż młodo i kwitnąco;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 03.03.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Nasza młoda też niedawno się urodziła a dziś właśnie zerkałem na www szkoły do której zapewne pójdzie od września jako sześciolatek. Dzieciaki szybko rosną, całe szczęście, że my się tak szybko nie starzejemy Jaka to szkola? Ja mam jeszcze trzy lata ale czasami juz mysle gdzie tu najblizej cos fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_gorski 04.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam wszystkich, jestem na etapie wyboru okien do domku i mam do was prośbę jaką firmę z Torunia lub okolic byście mogli polecić, jak z serwisem, obsługą itp, z góry wielkie dzięki za wszelkie informacje pozdrawiam Witam. Jeśli to jeszcze aktualne prosze o info na PW mogę doradzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_gorski 04.03.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Chcialam zapytać Was z kolei o moskitiery (komary i muchy w zeszłym roku to jakiś koszmar był) - czy macie czy jakoś inaczej sobie z owadami radzicie? Jeśli macie moskitiery to jakie (bo widzialam ze rodzajów jest sporo)? Możecie polecić konkretną firmę, dobrą i konkurencyjną cenowo? Witam. Mogę załatwić dobrą cenę na moskitiery. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.03.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 coś w tym jest, u mnie jedno dziecko już ponad 2,5 roku ma, drugie skonczylo właśnie 3 tygodnie, a ja się czuję wciaż młodo i kwitnąco;) Z pewnością tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts