piotrulex 05.03.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Jaka to szkola? Ja mam jeszcze trzy lata ale czasami juz mysle gdzie tu najblizej cos fajnego Z racji zamieszkania zapewne SP Cierpice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 05.03.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Z racji zamieszkania zapewne SP Cierpice Tez o niej myslalam, a czy orientujesz sie czy istnieje cos takiego jak szkolny autobus. Na wsiach jezdza ale nie wiem cyz tu tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 06.03.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam, muszę się znowu uaktywnić, bo ptrzebuję Waszych opinii. Ja zbudowałam swój dom i teraz przyszła kolej na dom dla teściowej (tak się życie poukładało). Myślimy o budowie domu szkieletowego. W związku z tym moje zapytanie o firmę Dobry Dom ze Złotorii k. Torunia. Czy może słyszeliście o nich. Ja mam opinię 3 osób, które wypowiadają się o nich w samych superlatywach (co do pracy, kultury, poszanowania pracy), ale z autopsji wiem, że 3 opinie to mało... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Zurii, a dlaczego szkieletowy? Chodzi o czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.03.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Tez o niej myslalam, a czy orientujesz sie czy istnieje cos takiego jak szkolny autobus. Na wsiach jezdza ale nie wiem cyz tu tez Maja gimbusa ale on zdaje sie wozi dzieciaki co mają minimum 3 czy 4km do szkoły a my się nie łapiemy. Jeździ PKS, sa jakieś kursy dla szkolniaków ale dokładnie nie wiem. Najlepiej dzwoń do szkoły i się pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 08.03.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Maja gimbusa ale on zdaje sie wozi dzieciaki co mają minimum 3 czy 4km do szkoły a my się nie łapiemy. Jeździ PKS, sa jakieś kursy dla szkolniaków ale dokładnie nie wiem. Najlepiej dzwoń do szkoły i się pytaj Mam jeszcze trzy lata wiec na razie tak tylko po cichu mysle. Ja mam popnad trzy kilometry ale obawiam sie, ze po jedno dziecko nie przyjada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 10.03.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dokładnie, chodzi o czas. Myślę, ze to w naszej sytuacji najlepsze rozwiązanie. Dziękuję Aga za wiadomości na priv, jak wszystkie opcje zrealizuję i popodliczam, to nie omieszkam się odezwać!A może macie namiary na sprawdzoną ekipę od szkieletówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 11.03.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam Czy mozecie polecic mi jakiegos projektanta/biuro projektowe, chcialbym m.in. zrobic kilka zmian w projekcie... Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.03.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam Czy mozecie polecic mi jakiegos projektanta/biuro projektowe, chcialbym m.in. zrobic kilka zmian w projekcie... Dzieki i pozdrawiam NIE Investprojekt z panem Krugerem na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.03.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Aga, mam jakieś tam naczynia, nie za dużo - kilka talerzy, parę sztućców, kilka szklanek. Podjechałabyś któregoś popołudnia czy to już nieaktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 12.03.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam, Troche mecze temat nawozow do trawnika i szukam nawozow typu: Polifoska NPK 15:15:15 lubYaraMila NPK 16:16:16 sa to lepsze nawozy niz Polifoska 8 bo maja wiecej azotu i bardzo dobre sa na strat w okresie marzec/kwiecien ale narazie nie udalo mi sie znalezc miejsca w okolicach Torunia gdzie mozna by kupic 50 kg Sa to typowo rolnicze nawozy wiec centra ogrodnicze nie maja ich wiec zostaja tylko centrale nawozow. Moze ktos widzial lub wie gdzie mozna dostac to bardzo bym byl wdzieczny za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 12.03.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 NIE Investprojekt z panem Krugerem na czele Dzieki, jakis szczegolny powod? A ma ktos moze cos na TAK? (projektant/biuro projektowe poszukiwany-poszukiwana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenazz 12.03.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam, jestem tu nowa ale zanosi się na to, że będę częstym gościem. Stałam się posiadaczką domu w stanie surowym na Bielawach. Poszukuję dobrego kieronika budowy, kogoś kto zrobi "ocenę stanu technicznego" oraz kogoś od instalacji co, elektryki, wody. Bardzo dziękuję za porady. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej14 12.03.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam, jestem tu nowa ale zanosi się na to, że będę częstym gościem. Stałam się posiadaczką domu w stanie surowym na Bielawach. Poszukuję dobrego kieronika budowy, kogoś kto zrobi "ocenę stanu technicznego" oraz kogoś od instalacji co, elektryki, wody. Bardzo dziękuję za porady. Magda Ależ ten świat mały:) Wygląda na to, że jesteśmy sąsiadami zza miedzy:) Podeślę Ci zaraz na priv namiar na dobrego elektryka, którego mogę z czystym sumieniem polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Dzieki, jakis szczegolny powod? A ma ktos moze cos na TAK? (projektant/biuro projektowe poszukiwany-poszukiwana) Dużo było i to całkiem niedawno. Przepraszam ale kolejny raz nie chce mi się pisać. Generalnie maruda który wie lepiej niż Ty w jakim domu chcesz mieszkać. No i robi też błędy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.03.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam, jestem tu nowa ale zanosi się na to, że będę częstym gościem. Stałam się posiadaczką domu w stanie surowym na Bielawach. Poszukuję dobrego kieronika budowy, kogoś kto zrobi "ocenę stanu technicznego" oraz kogoś od instalacji co, elektryki, wody. Bardzo dziękuję za porady. Magda Elektryka i wszelkie inne kabelki Waldek - 791-779-269 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenazz 13.03.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Dziękuję za namiary. Macieju, ja chyba nawet wiem w którym miejscu budujesz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej14 13.03.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Dziękuję za namiary. Macieju, ja chyba nawet wiem w którym miejscu budujesz dom Jeśli poznajesz po zdjęciu to pewnie tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_gorski 13.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam, jestem tu nowa ale zanosi się na to, że będę częstym gościem. Stałam się posiadaczką domu w stanie surowym na Bielawach. Poszukuję dobrego kieronika budowy, kogoś kto zrobi "ocenę stanu technicznego" oraz kogoś od instalacji co, elektryki, wody. Bardzo dziękuję za porady. Magda Witam. Jeśli jesteś zainteresowana nowoczesną instalacją elektryczną "inteligentny dom" za bardzo rozsądną cenę. Mogę polecić sprawdzoną firmę, przyjadą opowiedzą i pokażą jak to wygląda zrobią niezobowiązującą wycenę. Więcej informacji na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.03.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Natalia, aktualne:) Odezwę się i podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts