iti19 01.04.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 witamczy ktoś z Was budował z bloczków komórkowych szarych?http://www.leroymerlin.pl/produkty/bloczek-komorkowy-szary,1126774816,1331550924.htmlbędę wdzięczna za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.04.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Tylko pamiętaj że kupowanie z marketu budowlanego to loteria, niby jest gwarancja ale jak się rozkraczy to i tak niemasz na czas naprawy prądu. Elektonarzędzia zwykle w marketach od razu dają nowe a jak z "grubszymi" tematami to nie mam pojęcia. Przed zakupem warto by się było o to zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.04.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 witam czy ktoś z Was budował z bloczków komórkowych szarych? http://www.leroymerlin.pl/produkty/bloczek-komorkowy-szary,1126774816,1331550924.html będę wdzięczna za podpowiedzi W tych szarych jest zdaje sie jakaś inna twardość czyli gęstość a co za tym idzie izolacja cieplna. Nie jestem fachowcem ale warto by sie było o to kogoś zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 01.04.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Tylko pamiętaj że kupowanie z marketu budowlanego to loteria, niby jest gwarancja ale jak się rozkraczy to i tak niemasz na czas naprawy prądu. Kupiłam agregat w Castoramie - mam nadzieję, że będzie dobrze działał. W środę będę mogła dopiero złożyć wniosek o przyłączenie do sieci w ZE, bo ponoć 3.kwietnia linia energetyczna ma mieć odbiór techniczny. Potem dają sobie 2 tygodnie na podłączenie prądu. Zobaczymy jak długo to potrwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.04.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Kupiłam agregat w Castoramie - mam nadzieję, że będzie dobrze działał. W środę będę mogła dopiero złożyć wniosek o przyłączenie do sieci w ZE, bo ponoć 3.kwietnia linia energetyczna ma mieć odbiór techniczny. Potem dają sobie 2 tygodnie na podłączenie prądu. Zobaczymy jak długo to potrwa... Ile kosztują takie urządzenia i jaką to ma moc maksymalną i taką standardową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 02.04.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ile kosztują takie urządzenia i jaką to ma moc maksymalną i taką standardową? Piotrze - po pierwsze wszystkie agregaty w sklepach typu castorama to chińska produkcja - mój niby na niemieckich podzespołach. Firmy nie pamiętam, ma 2,8 kw, zapłaciłam za niego 1100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.04.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Piotrze - po pierwsze wszystkie agregaty w sklepach typu castorama to chińska produkcja - mój niby na niemieckich podzespołach. Firmy nie pamiętam, ma 2,8 kw, zapłaciłam za niego 1100 zł. Więc nawet jak poużywasz go 9 dni to i tak wychodzisz na zero Co teraz nie jest Chińskie, chyba tylko jajka i dlatego tak drożeją, za chwilę będą tanieć i na pieczątce pojawi się "mejd in czajna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 02.04.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Więc nawet jak poużywasz go 9 dni to i tak wychodzisz na zero Co teraz nie jest Chińskie, chyba tylko jajka i dlatego tak drożeją, za chwilę będą tanieć i na pieczątce pojawi się "mejd in czajna" Chiński czosnek już mamy jajka pewno niedługo też będą Agregat od jutra będzie wykorzystywany - zobaczymy jak długo podziała, oby jak najdłużej ( nie wspomniałam, że ma 2 gniazda na zwykłe wtyczki i jedno siłowe ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 04.04.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Więc nawet jak poużywasz go 9 dni to i tak wychodzisz na zero Co teraz nie jest Chińskie, chyba tylko jajka i dlatego tak drożeją, za chwilę będą tanieć i na pieczątce pojawi się "mejd in czajna" Dobre z tymi jajkami, dawno nie kupowalam i wczoraj cena 8zl tez mnie zaskoczyla. pozdrawiam przedswiatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.04.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam w ten piękny, słoneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.04.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Chiński czosnek już mamy jajka pewno niedługo też będą ... http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1,124931,11502490,Popyt_na_czosnek_rosnie__ale_produkcja_spada.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 10.04.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam ! Poszukuje jakiegoś taniego kominiarza. Potrzeba wyczyścić komin po sezonie zimowym. Czy znacie jakiegoś niedrogiego kominiarza który "obsługuje" Silno i okolice ?Ile taka "przyjemność" kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.04.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam ! Poszukuje jakiegoś taniego kominiarza. Potrzeba wyczyścić komin po sezonie zimowym. Czy znacie jakiegoś niedrogiego kominiarza który "obsługuje" Silno i okolice ? Ile taka "przyjemność" kosztuje ? Ja mam kominiarza na osiedlu który do mnie musi dojść jakieś 100m. Za czyszczenie komina, dość długiego komina bierze chyba 30 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.04.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dzień dobry mówię zarazem miłego weekendu życząc Reklama, taka zwykła pospolita reklama bez zwykłego "witam" czy "dzień dobry" nie zasługuje na miejsce w naszej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej14 13.04.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Popieram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.04.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Skąd braliście piasek do piaskownicy? Szukam i czytam o tym, ale sama nie wiem. Podobno ten budowlany jest zbyt zanieczyszczony. Poradźcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.04.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Skąd braliście piasek do piaskownicy? Szukam i czytam o tym, ale sama nie wiem. Podobno ten budowlany jest zbyt zanieczyszczony. Poradźcie coś. Gdybym brał to z lasu. Czasami śmigamy sobie z córką jednośladem po okolicznych sosnowych lasach. W miejscach gdzie są dość strome skarpy a blisko droga ludzie dość często kopią piękny biało-żółty piasek do swoich potrzeb. Jak na moje do piaskownicy idealny Można zamówić ale za transport pójdzie sporo więcej kasy niż wartość potrzebnego piasku do tejże piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.04.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Wielu z Was zna zapewne szkółkę z drzewkami i krzaczorami w Szychowie przed Kowalewem po prawej stronie. Firma ta jakoś się podzieliła i gość otwiera swój biznes niedaleko mnie we Wielkiej Nieszawce przy ulicy Zielonej. Wczoraj kupowałem jakieś szmaragdy o wysokości 70cm mierząc od góry doniczki za 7 zeta. Wyglądają bardzo ładnie. Gość się dopiero organizuje ale zaczyna powolutku zwozić towar. Facet miły i strasznie gadatliwy - jak nie mamy za wiele czasu to lepiej go za ostro nie zagadywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.04.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Właśnie się nasłuchałam, że w tym z lasu tasiemiec może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.04.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Właśnie się nasłuchałam, że w tym z lasu tasiemiec może być... Ja się kiedyś nasłuchałem, ze szpinak jest zdrowy i latami go jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts