magdalenazz 15.04.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Co do piasku do piaskownicy to my kupiliśmy w Obim. Czysty, biały, mięciutki piasek. Koleżanka ma z jakiejś żwirowni i mój syn za każdym razem po zabawie ma ubrania do wyrzucenia. Nie da się sprać brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.04.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Co do piasku do piaskownicy to my kupiliśmy w Obim. Czysty, biały, mięciutki piasek. Koleżanka ma z jakiejś żwirowni i mój syn za każdym razem po zabawie ma ubrania do wyrzucenia. Nie da się sprać brudu. No już właśnie koleżanka też mi mówiła, że w Castoramie jest, więc na pewno kupię taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.04.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenazz 17.04.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Piotrulex, kiedyś czytałam o Twoich planach sunowych. Czy robiłeś w końcu saunę w domu czy zrezygnowałeś? Jeśli tak to proszę o porady - kto ją wykonywał i na co zwrócić uwagę.thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.04.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Piotrulex, kiedyś czytałam o Twoich planach sunowych. Czy robiłeś w końcu saunę w domu czy zrezygnowałeś? Jeśli tak to proszę o porady - kto ją wykonywał i na co zwrócić uwagę. thx Nie zrobiłem, nie zrezygnowałem. Zawsze jest coś ważniejszego i bardziej potrzebnego na co wydajemy grubsze tysiaki. Pod saunę jest spore pomieszczenie w piwnicy ze wszystkimi przyłączami i czeka na odpowiedni czas Teraz niedaleko nas otworzyli basen w kompleksem saun gdzie czasami chodzimy. Świadomość saunowa na wsi jest praktycznie zerowa ale może kiedyś będzie lepiej Porad co do budowy w necie jest sporo. Ja bym ją robił sam z pomocą wujka złota rączka. Drewno w miarę pod wymiar zamawiasz przez net, to samo z piecem, szklanymi drzwiami. Podstawa do dobra izolacja i wentylacja, wszystko jest na www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenazz 17.04.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.04.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiopez 21.04.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Bry Witam, Kiedyś, dawno temu pisałeś, że masz znajomych, którzy kupili dom od Betpolu. Utrzymujesz z nimi kontakt? możesz coś więcej powiedzieć o ich relacjach z firmą? Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.04.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam, Kiedyś, dawno temu pisałeś, że masz znajomych, którzy kupili dom od Betpolu. Utrzymujesz z nimi kontakt? możesz coś więcej powiedzieć o ich relacjach z firmą? Będę bardzo wdzięczna. Jednym się kończy okres gwarancji i są do zrobienia poprawki bo tu kafelki odleciały a tam pekana łączeniu sufitu ze ścianą. Znajimi boją się ekipy wpuścić do domu bo jak di sąsiadów wpadki na akcje "reklamacja" to mieli na kilka dni sprzątania Zasadniczo jak za te pieniądze są zadowoleni choc takich deweloperów jest więcej. Znajmomi kupili an większej działce gdzieś koło Pigży wolnostojacy za podobne pieniadze i szło się z gośćmi normalnie dogadać bo jeszcze nie mieli w głowie tyle "wody sodowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 23.04.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam, mam pytanie w temacie budowlanym... poszukuję Kogoś do wylewek (styropian, posadzki). Polecicie Kogoś? Please . Jakie teraz są ceny wylewek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej14 23.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam, poszukuję kogoś kto wykona projekt przyłącza oraz samo przyłącze wody z sieci miejskiej. Będę wdzięczny za namiar na kogoś rozsądnego cenowo. Może ktoś orientuje się w kosztach? Dodam tylko, że woda jest "w ulicy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.04.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam, Kiedyś, dawno temu pisałeś, że masz znajomych, którzy kupili dom od Betpolu. Utrzymujesz z nimi kontakt? możesz coś więcej powiedzieć o ich relacjach z firmą? Będę bardzo wdzięczna. A gdzie rozważacie zakup - może koło nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 25.04.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam, Kiedyś, dawno temu pisałeś, że masz znajomych, którzy kupili dom od Betpolu. Utrzymujesz z nimi kontakt? możesz coś więcej powiedzieć o ich relacjach z firmą? Będę bardzo wdzięczna. Ja mam znajomego który od kilku miesięcy tam mieszka ... Z jego relacji wynika że ten deweloper bardziej profesjonalnie podchodzi do budowy i do zadowolenia klienta niż mój developer. W Betpolu dostaje się gwarancję na piśmie , jest pod koniec przegląd gwarancyjny. Największą zaletą Betpolu jest to że oddają domki pod klucz , łącznie z kostką i ogrodzeniem. Mój kumpel dosłownie nic nie robił sam , nawet takie uszczelnienie kabiny silikonem robił mu pracownik Betpolu ... Sami myśleliśmy o Betpolu , tyle że niestety ich projekt domu nam nie przypasował .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 25.04.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja mam znajomego który od kilku miesięcy tam mieszka ... Z jego relacji wynika że ten deweloper bardziej profesjonalnie podchodzi do budowy i do zadowolenia klienta niż mój developer. W Betpolu dostaje się gwarancję na piśmie , jest pod koniec przegląd gwarancyjny. Największą zaletą Betpolu jest to że oddają domki pod klucz , łącznie z kostką i ogrodzeniem. Mój kumpel dosłownie nic nie robił sam , nawet takie uszczelnienie kabiny silikonem robił mu pracownik Betpolu ... Sami myśleliśmy o Betpolu , tyle że niestety ich projekt domu nam nie przypasował .. Nam również nie specjalnie się spodobał [typowa stodoła] ale cenowo nie było źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 25.04.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Przyszedł czas na dach i w związku z nim mamy pytanie o przyzwoity i nie drogi tartak a i na co zwracać uwagę przy wybieraniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej14 25.04.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Przyszedł czas na dach i w związku z nim mamy pytanie o przyzwoity i nie drogi tartak a i na co zwracać uwagę przy wybieraniu? Polecam Tartak w Lulkowie, kupowaliśmy tam więźbę, terminowi, solidni, rozsądni cenowo - ceny wszędzie gdzie sprawdzałem były zbliżone, kierowałem się bardziej opinią o danej firmie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadlektor 27.04.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 fart jest producentem tylko robią lipe to jest tak jak byś kupił nowe auto składane w garażu, jeśli chcesz kupić bramy to np Hormanna w Nalazku lub Wiśniowskiego w Darro, nie bedzie narzekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadlektor 27.04.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 fart jest producentem tylko robią lipe to jest tak jak byś kupił nowe auto składane w garażu, jeśli chcesz kupić bramy to np Hormanna w Nalazku lub Wiśniowskiego w Darro, nie bedzie narzekał ja akurat kupiłem u nich okna na wyprzedaży na allegro i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TORUŃCZYK 03.05.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Przyszedł czas na dach i w związku z nim mamy pytanie o przyzwoity i nie drogi tartak a i na co zwracać uwagę przy wybieraniu? chyba najlepszą opinie ma tartak w Lulkowie , choć na razie 7m3 desek dwa transporty przywiózł nam tartak Brąchnowo za ładne dechy impregnowane płacę po 570zł to chyba cena dobra więźbę zastanawiam się choć czas nas nagli wszystkie tartaki tną pod wymiar czy to drewno ok trudno powiedzieć na pewno jest mokre nie chcą by np poleżało u nich np 2-miesiące bo tak pytałem wcześniej mówią że nie ma gdzie magazynować mi się wydaje że mogło by się przesuszyć za bardzo pokrzywić sęki zacząć wypadać i był by problem przy odbiorze też mam dylemat gdzie zamówić a szukam bardziej jakości dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iti19 06.05.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 hej u nas budowa rozpoczęta może ktoś ma na zbyciu papę podkładową, zabrakło nam ok 5metrów, bez sensu kupować nam rolkę 15-20metrową pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts