piotrulex 15.05.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 A tak poza oknami to co slyszeliscie o przedszkolu w Nieszawce. A moze ma ktos tam malenstwo? Ciekawa jestem wszelkich opini mimo,ze pewnie nie mam wyboru i wlasnie tam zapisze malucha. Nic złego nie słyszałem. Myśmy ze względów logistycznych woleli dać młodą do Torunia. Od września jako 6-latka śmignie do 1 klasy w SP Cierpice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 16.05.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Nic złego nie słyszałem. Myśmy ze względów logistycznych woleli dać młodą do Torunia. Od września jako 6-latka śmignie do 1 klasy w SP Cierpice... Ze wzgledow logistycznych to tez bym wolala w Toruniu ale nie mam szans jak mieszkam na wsi z lewej strony Wisly zapisac dziecko do przedszkola, tu nie ma zadnego prywatnego niestety. A po wiadomosci o szkole za kilka lat sie zglosze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.05.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ze wzgledow logistycznych to tez bym wolala w Toruniu ale nie mam szans jak mieszkam na wsi z lewej strony Wisly zapisac dziecko do przedszkola, tu nie ma zadnego prywatnego niestety. A po wiadomosci o szkole za kilka lat sie zglosze pozdrawiam Wystarczy zameldować się w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.05.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 może mi ktoś wytłumaczyć co się stało z postami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.05.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 może mi ktoś wytłumaczyć co się stało z postami? Tak jak napisane, skasowałem. Faktycznie tu za dużo prywaty, uszczypliwości a za mało "pomocy w budowaniu". Kto chciał to przeczytał i wie o co chodzi W tym tygodniu kupie kilkaset cegieł rozbiórkowych po 0,50zł za sztukę. Super jakość i wygląd. Polecam wszystkim takie rozwiązanie. Nie dość, ze ładniejsza to jeszcze o wiele trwalsza zwłaszcza jak nie mamy w planie jej tynkować stawiając coś na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.05.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 - nieźle. Jeśli zabolało, to sorry, ale tak mi się nasunęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.05.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 - nieźle. Jeśli zabolało, to sorry, ale tak mi się nasunęło. No właśnie o tym mówię. Za dużo prywaty i gadaniny o której ktoś co pierwszy raz zajrzy nie ma pojęcia. Nic nie zabolało, napisałem wyraźnie jak to widzę i wisiało to zresztą kilka dni co zapewne widziałaś Tylko proszę nie mów, ze nie czytałaś . Nie jestem człowiekiem którego bolą pierdoły pisane w internecie na dodatek przez ludzi którzy mnie nie znają Napisz jeszcze, ze skarpety mi śmierdzą i mam dziurę w koszulce na plecach a obiecuje, ze też postaram się nie rozpłakać . Twoje gadanie nie na temat interesuje mnie tak samo jak "pysiapysia" na kanale 19-tym CB Cegłę którą kupuje można dostać w kilku rozmiarach a przynajmniej jest taka tam gdzie dzwoniłem. Ktoś się orientuje jaki jest taki najpopularniejszy standard jeśli chodzi o pełna cegłę czerwona wypalaną kilkadziesiąt lat temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.05.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Tylko proszę nie mów, ze nie czytałaś . Serio, nie czytałam, bo w weekendy nie mam neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.05.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Serio, nie czytałam, bo w weekendy nie mam neta Informacja Ostatno aktywny: mówiła co innego ale luz Coś w temacie budowlanym czy dalej "pysiapysia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.05.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Coś w temacie budowlanym czy dalej "pysiapysia"? Twoje "pysiapysia" jest lepsze niż innych? Bo sam często się też udzielałeś w tematach pozabudowlanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.05.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no i znowu zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.05.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Twoje "pysiapysia" jest lepsze niż innych? Bo sam często się też udzielałeś w tematach pozabudowlanych... Oczywiście. Gdyby nie tematy pozabudowlane to temat dawno by zdechł i to chyba oczywiste. Obiecałem sobie jednak nikomu bezcelowo nie dogryzać zwłaszcza jak kogoś nie znam i nie wyciągać kilku słów z kontekstu nie znając całej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.05.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no i znowu zaczynają No ktoś musi ten wózek ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.05.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Obiecałem sobie jednak nikomu bezcelowo nie dogryzać zwłaszcza jak kogoś nie znam i nie wyciągać kilku słów z kontekstu nie znając całej sytuacji Ok, to zostawmy ten temat i zapomnijmy o całej sprawie, ale nie pisz, że nie powinno się w tym temacie poruszać spraw pozabudowlanych, bo jak sam piszesz - bez takich temat by zdechł całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.05.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ok, to zostawmy ten temat i zapomnijmy o całej sprawie, ale nie pisz, że nie powinno się w tym temacie poruszać spraw pozabudowlanych, bo jak sam piszesz - bez takich temat by zdechł całkowicie. To nie mój wniosek tylko innej zbulwersowanej użytkowniczki która nie dostała odpowiedzi na swoje pytania. Nic tylko "pysiapysia" a o budowlance nic To jak w temacie odpowiedzi na moje pytanie w kwestii rozmiaru starej cegły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 22.05.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Nie zbulwersowanej Piotrulex, tylko raczej rozczarowanej. A tak naprawdę najwięcej prywaty typu "pysiapysia" (jak to nazwałeś) pochodziło i pochodzi od Ciebie. Nie wiem dlaczego właśnie Ty jesteś moderatorem-myślę, że wcale nie musisz "ciągnąć tego wózka" (jak napisałeś), bo łaski nikomu nie zrobisz. A uczciwy i z prawdziwego zdarzenia moderator nie zachowuje się tak jak ty-czyli co mu niewygodne i co wymierzone w niego wykasowuje. Zwłaszcza, że to ty zachowałeś się poniżej poziomu, poniosło Cię. I stąd reakcja użytkowników. Powinieneś przeprosić za swój brak profesjonalizmu, nic nie wykasowywać, uwagi krytyczne przyjąć w celu poprawy jakości forum i tyle. Sami przyznajcie, że niewiele tu merytoryki. Więcej wiem o oscypkach i gdzie oraz jakie są oferty basenów itp, aniżeli dowiedziałam się czegoś co mnie interesowało z budowlanki. Jedynie na agnieszkakusi zawsze mogłam liczyć ( i inni widzę, ze również), bo ona nigdy nie olała jakiegokolwiek zapytania odnośnie budowy. Takie jest moje zdanie, do którego mam pełne prawo. Myślę, że nikogo nie obraziłam, nie miałam bynajmniej takiego zamiaru. Po prostu dzielę się swoimi odczuciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 22.05.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 popieram ''ZURII'' Panie moderator nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 22.05.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja też pytałem jak się pozbyć humanitarnie kawek z pod dachu i nic.Najwidoczniej tylko ja mam taki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.05.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ojej, znów nikt nie odpowiedział na moje pytanie w kwestii cegły Hmmm, może poprostu nikt nie zna na nie odpowiedzi? Moderatorem mogę nie być, jest to dla mnie bez znaczenia ale prywaty w tym wątku nie da się uniknąć i mam nadzieje, że wszyscy sobie z tego zdają sprawę. To jest grupa budująca, ludzie którzy często się znają, odwiedzają i w znacznej mierze już nie budują. Nie wykasowałem dla mnie nic niewygodnego, wisiało to kilka dni i każdy mógł przeczytać. Przypominając meritum sprawy ktoś mi zarzucił, ze podpowiadanie komukolwiek rozwiązania z meldowaniem się w mieście aby dać tam dziecko do przedszkola jest nieetyczne. Każdy ma inną sytuację, w mojej było to nader proste gdyż w mieście mieliśmy jeszcze niedawno mieszkanie. I nie ma w tym nic niezgodnego z prawem czy nieetycznego, jest to zwykła codzienność. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto jest "czysty jak łza" . Usunąłem to gdyż pomyślałem, że może faktycznie za dużo tu pierdół niebudowlanych tak jak zarzuciła forumowiczka a nie dlatego, że to dla mnie niewygodne Gdyby wpisy nie budowlane to wątku na pierwszej stronie zapewne nie szło by znaleźć. Od dziś uważam, że jest to wątek towarzysko budowlany i tego będe się trzymać . Każdy może mieć oczywiście inne zdanie a moderatora bez problemu można zmienić Pozdrawiam w piękną środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.05.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Zurii, nie zawstydzaj mnie:) Z jednej strony Piotr ma rację. W tym wątku nie da się tak do końca uniknąć prywaty. Ja budowę skończyłam pięć lat temu i dalej tu jestem. Bo lubię tu być i już:)Forum to kawał naszego życia i w sumie też dzięki temu wychodzi tu tyle prywatnych spraw. Jeśli tylko mogę dzielę się swoimi namiarami, poradami, bo od tego jest to forum. Nie doradzałam w temacie ptaków, bo nie mam pojęcia co zrobić Z drugiej strony Piotr przegiął z usunięciem postów. Nie chodziło o temat meldunku tylko o sama kwestię niechęci jednej osoby do drugiej, która ciągnie się od bardzo długiego czasu. Tutaj jest wiele pierdół niebudowlanych i tak naprawdę trzeba by usunąć połowę postów w naszej grupie. Zaczyna mnie irytować atmosfera jaka tu powstała. Jakiś czas temu napisała do mnie jedna z osób z naszej grupy, że przestaje się tu udzielać, bo ma dosyć tego, co się tu dzieje. Na priv odzywają się do mnie osoby, które potrzebują porady w sprawie okien, ale nie zgłaszają się w naszej grupie. W sumie im się nie dziwię, bo zrobiła się jedna wielka kicha. A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts