agnieszkakusi 27.07.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 robi, stawiał dom moim rodzicom i u mnie robił ścianki działowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 28.07.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 takie te upały masakryczne, ze zastanawiam sie nad klimatyzacją czy ktoś z Was ma, orientuje sie jakie to koszty i czy jest zadowolony? w bloku mielismy i było super, ale to był taki stojący klamot z rurą przechodzącą przez scianę... panowie skonczyli wlasnie klasc nam kostke brukową, jakby co ekipa godna polecenia. płot w trakcie robienia się, moskitiery zamontowane, i to chyba wszystko, co w tym roku damy radę zrobić. moze kupimy jeszcze na jakiejs wyprzedazy meble na taras (jakby ktos widzial fajne przeceny, dajcie znac, co? bo ja z dziecmi w domu siedze i nie bardzo mam jak po sklepach biegac) na przyszły rok zostanie nam zadaszenie i podłoga na tarasie, płytki na balkonach, podbitka i OGRÓD, aż się boję napiszcie, po jakim czasie od wprowadzenia sie mozecie powiedziec, ze na chwilę spokoj z robotami i wydatkami (chyba, ze nie ma takiej chwili) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.07.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 nie ma takiej chwili:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.07.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 takie te upały masakryczne, ze zastanawiam sie nad klimatyzacją czy ktoś z Was ma, orientuje sie jakie to koszty i czy jest zadowolony? w bloku mielismy i było super, ale to był taki stojący klamot z rurą przechodzącą przez scianę... panowie skonczyli wlasnie klasc nam kostke brukową, jakby co ekipa godna polecenia. płot w trakcie robienia się, moskitiery zamontowane, i to chyba wszystko, co w tym roku damy radę zrobić. moze kupimy jeszcze na jakiejs wyprzedazy meble na taras (jakby ktos widzial fajne przeceny, dajcie znac, co? bo ja z dziecmi w domu siedze i nie bardzo mam jak po sklepach biegac) na przyszły rok zostanie nam zadaszenie i podłoga na tarasie, płytki na balkonach, podbitka i OGRÓD, aż się boję napiszcie, po jakim czasie od wprowadzenia sie mozecie powiedziec, ze na chwilę spokoj z robotami i wydatkami (chyba, ze nie ma takiej chwili) Ja mam klimę, ale właśnie taką z rurą, więc nie pomogę. Co do wydatków, to są faktycznie zawsze, ale z czasem mniejsze. Ja do ogordu co roku kupuję jakieś rośliny, także do skrzynek na parapety, co roku kupuje się drewno do kominka, co jakiś czas trzeba coś wymienić, już by się malowanie ścian przydało itp., itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.07.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 ... napiszcie, po jakim czasie od wprowadzenia sie mozecie powiedziec, ze na chwilę spokoj z robotami i wydatkami (chyba, ze nie ma takiej chwili) Ty o tym decydujesz W tym roku na prace związane z domem, ogrodem, to co powinno się skończyć po budowie itd wydaliśmy może dosłownie z 3 koła z czego połowa to centralny odkurzacz. Mieszkamy jakieś 3 latka a nie dalej jak tydzień temu pociągnąłem siatkę i klej na niewielkiej ścianie przy zejściu z tarasu Robię coś przy domu jak mam ochotę, jak nie mam to idziemy na rower czy gramy w piłkę na kawałku trawnika. Pamiętaj, Ty o tym decydujesz, nie dom W miniony weekend miałem w planie kończyć grillo-wędzarnię. Zamiast tego pięknie się opaliliśmy spędzając 2 dni nad Bałtykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.08.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 tak informacyjnie dla osób, którym robiłam oferty i które stoja przed wyborem okien. Od 13.08. Vetrex podnosi ceny o 3%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.08.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Życzę wszystkim udanego weekendu, dużo słonka no i wypoczynku na zacienionym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 10.08.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Znacie jakąś firmę lub fachowca, który zaproponuje coś w temacie klimatyzacji (najlepiej salon + chociaż jedna sypialnia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazyaka 14.08.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Znacie jakąś firmę lub fachowca, który zaproponuje coś w temacie klimatyzacji (najlepiej salon + chociaż jedna sypialnia)? namiary wysłałem na priva pozdrawiam kazyaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amberka 18.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam Szczęśliwie wkraczamy w etap wykończeniowy naszego domu i przyszła pora na zamawianie różnych rzeczy. I tu pojawia się pytanie: macie jakieś sprawdzone firmy zajmujące się: 1) kominkami 2) meblami kuchennymi/zabudowami 3) sprzedażą drzwi wewnętrznych Z góry dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiatoscana 22.08.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam Szczęśliwie wkraczamy w etap wykończeniowy naszego domu i przyszła pora na zamawianie różnych rzeczy. I tu pojawia się pytanie: macie jakieś sprawdzone firmy zajmujące się: 1) kominkami 2) meblami kuchennymi/zabudowami 3) sprzedażą drzwi wewnętrznych Z góry dziękuję za namiary Witam Jeśli chodzi o meble kuchenne i zabudowy to mogę polecić K&T na Lelewela, mają swoją stronę internetową więc tam znajdziesz wszystkie namiary na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 23.08.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ile płaciliście za m2 prac wykończeniowych:- gładź,- płytki,- panele (lub inne podobne wykończenie),- regipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 25.08.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Czyżby forum zasnęło na wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczakiel 25.08.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Ile płaciliście za m2 prac wykończeniowych: - gładź, - płytki, - panele (lub inne podobne wykończenie), - regipsy. Witam,dwa lata temu dawałem:gładź 18zł,płytki 50zł,panele 20zł,regipsy mam tylko na poddaszu z dociepleniem wyszło 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 25.08.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Witam Szczęśliwie wkraczamy w etap wykończeniowy naszego domu i przyszła pora na zamawianie różnych rzeczy. I tu pojawia się pytanie: macie jakieś sprawdzone firmy zajmujące się: 1) kominkami 2) meblami kuchennymi/zabudowami 3) sprzedażą drzwi wewnętrznych Z góry dziękuję za namiary fajnie, ze piszesz, ze szczesliwie wkraczacie, dla mnie po całej budowie nie był to etap najszczesliwszy;) - jesli chodzi o kominki to pytasz gdzie kupic i jaki czy chodzi o montaz i obudowę? - meble kuchenne - oba namiary bardzo sprawdzone i godne polecenia, korzystne cenowo;), polecone dalej i jak na razie nikt nie narzekal: pan Andrzej 601657989, pan Gabriel 607304716, mozesz powolac sie na mnie (Basia z Lubicza) - ja drzwi wew mam od Zielskich z Torunia, cenowo było taniej niz w necie, obsługa bardzo miła;) a, czy ja tez moge prosic o namiary na kogos od klimatyzacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seandillon 26.08.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Jakby ktoś poszukiwał stempli budowlanych to mam na zbyciu 130 sztuk - jednokrotnie używanych. Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.08.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam. W zeszłym tygodniu zakupiliśmy już ekogroszek. Tym razem również ten droższy z Torec. 2,5 tonki po 780 zeta + 50 za dowóz. W zeszłym roku kupiliśmy 3 i nam zostało więc myślę, że to nam powinno wystarczyć. Pozdro Wczoraj popołudniu wracaliśmy z nad morza i po raz pierwszy nie staliśmy w korku ani jednej minuty, to znak że lato się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina-71 27.08.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam, mam pytanie - może ktoś cosik powiedziedzieć na temat tartaku w Bydgoszczy na Ujejskiego? Szukam dobrze zrobionej więźby za rozsądne pieniądze a tartak chyba stosunkowo "nowy". Może ktoś współpracował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 27.08.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Dziękuję szczakiel za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TORUŃCZYK 27.08.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam, mam pytanie - może ktoś cosik powiedziedzieć na temat tartaku w Bydgoszczy na Ujejskiego? Szukam dobrze zrobionej więźby za rozsądne pieniądze a tartak chyba stosunkowo "nowy". Może ktoś współpracował? w twoich stronach śmiało mogę polecić tu http://www.drewno-budowlane.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts