Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

Witam serdecznie!!!

Mój domek stoi i czeka na wiosnę, a za oknem zima na całego.

Poszukuję dobrego tynkarza i kogoś od posadzek. Moja mama w trakcie swojej budowy miała ekipę z ROGOWA k. Torunia. Tynki są rewelacyjne, ale zagubiła numer i zapomniała nazwisko. Może ktoś kojarzy???

Jeśli nie to podajcie na priv sprawdzonych majstrów - niebawem wchodzą z oknami i zależy mi na czasie

MS

od wstawiających drzwi wymagaj aby wstawiali Ci je pod niwelator,czyli urzadzenie przenoszące i pokazujące różnice poziomów,może się okazać ,żeskrzydła drzwi balkonowych wstawią Ci na różnych poziomach,od tynkarzy aby posprzatali po sobie dokladnie,głównie pod ścianami by styropian przy rozkładaniu nie prężył,nie łamał się,nie unosił,nie bujał.ważne jest też czy na posadzkę nie będzie pózniej kładzione drewno-parkiet,deska ale klejone,wtedy wylewka musi być na kruszywie 2-8mm,ponieważ drewno pracuje i muszą być wytrzymałości nażrywanie drewna,czego nie uzyska się na wylewce z piasku 0-2mm.tyle co mogę poradzić

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Wykonujemy posadzki (wylewki) maszynowe mixokretem w domach, biurach, halach, blokach. Mamy duże doświadczeniu w posadzkach maszynowych, nasze posadzki robimy z najlepszych materiałów dlatego posadzki są bardzo wytrzymałe dodatkowo wykfalifikowana ekipa zrobi posadzkę szybko, sprawnie, równo. Dojedziemy bezpłatnie do klienta w celu doradzenia i omówienia szczegółów. Firma PosGlanc to gwarancja dobrze wykonanej usługi w przystępnej cenie. Doradzimy w doborze materiałów lub sami zamówimy materiał. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie. Zadzwoń pod numer 723-338-141 Więcej informacji na naszej stronie http://www.posglanc.pl Zapraszam do obejrzenia filmu jak wykonuje się posadzki maszynowe http://www.youtube.com/watch?v=YvCu

cześć

i my pomału szykujemy się na powrót na budowę

za chwilę odbieramy drzewo na wieźbę dachową.

A pomału rozglądamy się gdzie i jakie okna zamówić? Co (jakie profile, firma itd itp) i kogo polecacie?

Będę wdzięczna za każdą opinię.

Myślimy nad oknami 5lub6komorowymi, poza tym nie mamy rozeznaia w temacie a wiemy ze warto zwrócić uwagę na profile, no i wiadomo aby ceny nie były wygórowane.

Witam serdecznie!!!

Mój domek stoi i czeka na wiosnę, a za oknem zima na całego.

Poszukuję dobrego tynkarza i kogoś od posadzek. Moja mama w trakcie swojej budowy miała ekipę z ROGOWA k. Torunia. Tynki są rewelacyjne, ale zagubiła numer i zapomniała nazwisko. Może ktoś kojarzy???

Jeśli nie to podajcie na priv sprawdzonych majstrów - niebawem wchodzą z oknami i zależy mi na czasie

MS

Witaj. No forum polecają firmę z Rogowa ale tego koło Żnina:yes: w przyszłym tygodniu zaczną robić u mnie posadzki. Jeśli chodziło Ci o nich daj znać - podam kontatkt na priw:yes: