ditomasso 27.02.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Czy ktoś z Was mógłby polecić firmę w zakresie wykonania przyłącza wodno-kanalizacyjnego, mamy wykonany projekt takiego przyłącza i szukamy firmy, która doprowadziłaby wodę na działkę. Witaj! Podaję bardzo solidny namiar. Firma ekomet - J. Smoliński. Nam zrobili w jeden dzień. Numer telefonu 604954961 Pozdrawiam - Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 03.03.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Pewnie juz nikt tu nie zaglada ? ale sie odezwe: U mnie budowa jest na etapie wiezby dachowej. dachowki zamowilem z Todachu na Rowninnej Maja duzy wybor Pan Jaroslaw troche zabiegany, ale wydaje sie uczciwy, a to duzy atut w dzisiejszych czasach. Oferta suma sumarum wyszla dosyc fajna myslalem ze nie zejdzie z ceny a trzeba bylo tylko dac Panu Jarkowi szanse Wybralem Braas Cisar Baltycka + 1 okno dachowe + membrana Red strong + orynnowanie (tu czemkam na wycene) No coz SSO juz prawie osiagniety, bylo troche latania zalatwiania ale mysle, ze szybko sie mozna nauczyc. Polecam sklad budowlany Betor wzialem u nich w sumie 80 m3 betonu kilka ton stali, kominy, bloczki betonowe i troche drobnicy. Transporty drobnych rzeczy jak strzemiona, folie, drut wiazalkowy i takie inne duperele mialem gratisowo. Telefon i za chwile materialy byly na budowie. z betonem nigdy nie mieli obsuwy, ceny dosyc atrakcyjne choc doszly mie slychy ze nie wszystkim oferuja te same Polecam rowniez Alfabis w Lubiczu na Warszawskiej - nie az taki duzy sklad ale tez uczciwie podchodza do klienta (kupilem u nich suporeks i nadproza) No ale teraz to sie zacznie: -okna -elektryka -hydraulika -posadzki -tynki -ocieplenie -elewacje -stolarka wew. -kuchnia -lazienka i wc -podlogi -kotlownia - i sam Bog jeden wie co jeszcze? tynki potem posadzki zrob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 06.03.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Czy ktoś z Was mógłby polecić firmę w zakresie wykonania przyłącza wodno-kanalizacyjnego, mamy wykonany projekt takiego przyłącza i szukamy firmy, która doprowadziłaby wodę na działkę. Witam a ile za projekt przyłącza i kto go wykonał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 06.03.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Hej, ja znam stosunkowo niedrogiego, ale niestety nie jest zbyt terminowy, a teraz z tego co wiem, to na ulopie jest ... jeśli nie zależy na czasie, to dam na niego namiar, ale dopiero, jak zrobi dla mnie to co ma zrobić ). Jako, że nie pierswszy raz korzystam z jego usług to wiem, że niektóre rzeczy u niego się ślimaczą .. Też poprosze namiary na priva:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.03.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Czy ktos ma jakieś opinie na temt firmy Falkon z Torunia Tak, znamy, mogę polecić. Koleś sam doszedł do tej firmy zaczynając od montowania roletek w oknach a teram ma całkiem prężną firmę z dobrym i niedrogim towarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lapeno 07.03.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić Ci gościa, który montował u mnie to Wihajster z tego forum - z tego co czytałem ma wielu podobnie jak ja zadowolonych klientów http://forum.muratordom.pl/member.php?23540-wihajster napisz PW zapewne ci wyceni. EDIT: Wszystko OK. Temat ciągniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 07.03.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 EDIT: Wszystko OK. Temat ciągniemy. cieszę się, że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 10.03.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Witam a ile za projekt przyłącza i kto go wykonał? My zapłaciliśmy za wszystko 1900 zł, babka przyniosła nam do domu projekt, schemat organizacji ruchu, wszystkie zgody, uzgodnienia i pozwolenia w UM, ZUD, wodociągach, zarządzie dróg. Mogę podać namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 10.03.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 My zapłaciliśmy za wszystko 1900 zł, babka przyniosła nam do domu projekt, schemat organizacji ruchu, wszystkie zgody, uzgodnienia i pozwolenia w UM, ZUD, wodociągach, zarządzie dróg. Mogę podać namiary. Poprosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 10.03.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Poprosze o namiary Bardzo proszę: PHU Tesan, Jadwiga Radzimierska tel: 607-573-904. Solidna kobieta, wszystko było załatwione w ciągu miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lapeno 11.03.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 cieszę się, że mogłem pomóc Dziękuję jeszcze raz za namar. Korzystałeś z autorskiej pompy kolegi Wihajstra, czy z "firmowych" rozwiązań? Zasialnie dolne masz poziomie czy odwierty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 11.03.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Bardzo proszę: PHU Tesan, Jadwiga Radzimierska tel: 607-573-904. Solidna kobieta, wszystko było załatwione w ciągu miesiąca. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 11.03.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Dziękuję jeszcze raz za namar. Korzystałeś z autorskiej pompy kolegi Wihajstra, czy z "firmowych" rozwiązań? Zasialnie dolne masz poziomie czy odwierty? Witaj, mam firmową pompę HCT, a to Twór Wihajstra - i cieszę się, że nie np. wynalazek na "V" (brzmiący z niemiecka) widziałem jak ten traktor chodzi po sąsiedzku i masakra. U mnie niestety są piachy więc trzeba było wiercić, a szkoda bo by się trochę "dutków" oszczędziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lapeno 11.03.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witaj, mam firmową pompę HCT, a to Twór Wihajstra - i cieszę się, że nie np. wynalazek na "V" (brzmiący z niemiecka) widziałem jak ten traktor chodzi po sąsiedzku i masakra. U mnie niestety są piachy więc trzeba było wiercić, a szkoda bo by się trochę "dutków" oszczędziło. U mnie gleba jest super, bo jest glina i nawet wykop pod fundementy podszedł trochę wodą. Jednak chcemy odwierty z innych powodów. Wihajster przelicza koszty takiego rozwiązania. OK - a macie może namiary na kogoś sensownego od wentylacji mechanicznej? Wihajster nie chce się w to bawić, a inne oferty wyrywały mnie z butów jeżeli chodzi o bilety NBP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 12.03.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 U mnie gleba jest super, bo jest glina i nawet wykop pod fundementy podszedł trochę wodą. bajka dla poziomego kolektora OK - a macie może namiary na kogoś sensownego od wentylacji mechanicznej? Wihajster nie chce się w to bawić, a inne oferty wyrywały mnie z butów jeżeli chodzi o bilety NBP. no niestety u nas jak za króla ćwieczka - grawitacyjna wentylacja i to właśnie przez te bilety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.03.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ... no niestety u nas jak za króla ćwieczka - grawitacyjna wentylacja no to "niestety" jesteście wśród tych 99%, którzy właśnie mają tak samo jak Wy czyli NORMALNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksander_a 14.03.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 U mnie gleba jest super, bo jest glina i nawet wykop pod fundementy podszedł trochę wodą. Jednak chcemy odwierty z innych powodów. Wihajster przelicza koszty takiego rozwiązania. OK - a macie może namiary na kogoś sensownego od wentylacji mechanicznej? Wihajster nie chce się w to bawić, a inne oferty wyrywały mnie z butów jeżeli chodzi o bilety NBP. Zgłoś się do forumowego Kangaxx'a - robi w całej Polsce chociaż jest z Podkarpackiego - u mnie pod Bydzią robił i cenowo bez porównania z innymi firmami typu rekup.....pl Pozdrawiam, Olek ps. notabene Wihajster robił u mnie pompę z odwiertami, także w pełni polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 14.03.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 no to "niestety" jesteście wśród tych 99%, którzy właśnie mają tak samo jak Wy czyli NORMALNIE uff kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarzyki 17.03.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witam inwestorów z Torunia i okolic Zachęcony czasem wykonania domu chcę wybrać ofertę firmy Expobud (czyli 110m z prefabrykatów). Czy ktoś zna jakieś przeciwwskazania aby tejże właśnie firmy nie wybierać ? Może komuś już udało się usłyszeć o nich coś złego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 19.03.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Witam inwestorów z Torunia i okolic Zachęcony czasem wykonania domu chcę wybrać ofertę firmy Expobud (czyli 110m z prefabrykatów). Czy ktoś zna jakieś przeciwwskazania aby tejże właśnie firmy nie wybierać ? Może komuś już udało się usłyszeć o nich coś złego ? Witaj! My waśnie budujemy z expo-budem i mogę się o nich wypowiadać tylko w superlatywach. NIe tylko w kwestii budowy, ale także w kwestii formalności. Bardzo nam dużo pomogli, po miesiącu załatwiania mieliśmy już wszystko (a ruszaliśmy nieuzbrojeni), a po kolejnych 2 tygodniach także PNB. Zbraku zimy wystartowali już z budową. Wejdź na nasz dziennik budowy, pokazujemy postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts