zarzyki 20.03.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Dziennik oglądam na bieżąco. Garaż też będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 20.03.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Dziennik oglądam na bieżąco. Garaż też będzie ? Tak, będzie dwu-stanowiskowy z płaskim dachem. Wejście do garażu z kotłowni. Właśnie rozpoczęli konstrukcję dachową domu. Jeżeli macie ochotę podjechać obejrzeć, zapraszamy. Budujemy w Pigży przy drodze na Łubiankę. Tylko trzeba się pośpieszyć, bo zaraz skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarzyki 20.03.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 To myślę że odwiedzimy budowę chociażby ze względu na fakt że chcemy mieć taki sam układ. Poza tym wstępnie umawiałem się z p. Krzysztofem na jakąś "objazdówkę". Czy rozmawialiście z jakimiś mieszkańcami którzy pocieszyli się swoimi domami dłużej niż rok, dwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 20.03.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 To myślę że odwiedzimy budowę chociażby ze względu na fakt że chcemy mieć taki sam układ. Poza tym wstępnie umawiałem się z p. Krzysztofem na jakąś "objazdówkę". Czy rozmawialiście z jakimiś mieszkańcami którzy pocieszyli się swoimi domami dłużej niż rok, dwa ? Tak, byliśmy nawet. W Zamku Bierzgłowskim i w Grębocinie. Ci z zamku przeżyli już zimę i są bardzo zadowoleni. W Grębocinie byliśmy na jesieni, w miarę świeżo się wprowadzili. Ale ogólnie na forum i na facebooku jest kilka osób chwalącyh te domy i mieszkających już jakiś czas. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy... Co do układu, my trochę zmienialiśmy. Wyleciała toaleta dla większej kuchni i powiększyliśmy wiatrołap, żeby BIG komandor się zmieścił. Ale wyszło fajnie. No i zrobiliśmy okna balkonowe z dwóch stron - z tyłu i z boku też. Zaprszamy, zapraszamy. Jutro będziemy po południu, w weekend pewnie też. Zresztą w każdej innej chwili możecie podjechać, miłą ekipa też wszystko objaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 23.03.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Witajcie! U nas w tym tygodniu kończą stan zero, a my zastanawiamy się jaki zrobić strop nad piętrem. Czy może ktoś z Was robi, albo zna kogoś kto ma lub wykonuje stropy lekkie metodą natryskową (pianką poliuretanową)? Będę bardzo wdzięczna. Odnośnie podłączenia do sieci wod- kan różne firmy wołały od 4900 do 7600+ Vat, ostatecznie zdecydowaliśmy się na hydraulika, który ma wykonać wszystko w domu + podłączenie do sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniat1719512273 25.03.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam, w przyszłym miesiącu chcieliśmy ruszyć z naszą budową, ale nasz wykonawca wyjechał do Anglii i nie mamy budowlańców!!! Możecie jakoś pomóc? Budujemy w Nowej Wsi. Czy znajdę tu kogoś z tych okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 25.03.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witajcie! U nas w tym tygodniu kończą stan zero, a my zastanawiamy się jaki zrobić strop nad piętrem. Czy może ktoś z Was robi, albo zna kogoś kto ma lub wykonuje stropy lekkie metodą natryskową (pianką poliuretanową)? Będę bardzo wdzięczna. Odnośnie podłączenia do sieci wod- kan różne firmy wołały od 4900 do 7600+ Vat, ostatecznie zdecydowaliśmy się na hydraulika, który ma wykonać wszystko w domu + podłączenie do sieci. Witam,jak długo robili wam stan zero i w ilu?jaki koszt jak można wiedzieć i czy byliście zadowoleni z ich pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczakiel 25.03.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam, w przyszłym miesiącu chcieliśmy ruszyć z naszą budową, ale nasz wykonawca wyjechał do Anglii i nie mamy budowlańców!!! Możecie jakoś pomóc? Budujemy w Nowej Wsi. Czy znajdę tu kogoś z tych okolic? Witaj,podaję numer do firmy która budowała mój dom i z której jestem zadowolony p.Krzysztof 501249436. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.03.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Adam, a Ty planujesz budowę?! Moniat, polecam mojego sąsiada. Widziałam kilka jego budów i buduje naprawdę szybko, schludnie i dobrze jakościowo. Darek 722 235 337. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 26.03.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam,jak długo robili wam stan zero i w ilu?jaki koszt jak można wiedzieć i czy byliście zadowoleni z ich pracy? 4 dni ławy, przy czym sami robili zbrojenie, później tydzień przerwy na związanie, 2 tygodnie fundamenty, izolacja fundamentów, chudziak. Z pracy jestem zadowolona. Co do kosztów, to będziemy rozliczać się w przyszłym tygodniu. Robią w 3 od 8- 17ej-18ej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 26.03.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 4 dni ławy, przy czym sami robili zbrojenie, później tydzień przerwy na związanie, 2 tygodnie fundamenty, izolacja fundamentów, chudziak. Z pracy jestem zadowolona. Co do kosztów, to będziemy rozliczać się w przyszłym tygodniu. Robią w 3 od 8- 17ej-18ej. Koszt robocizny- 16 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 26.03.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 4 dni ławy, przy czym sami robili zbrojenie, później tydzień przerwy na związanie, 2 tygodnie fundamenty, izolacja fundamentów, chudziak. Z pracy jestem zadowolona. Co do kosztów, to będziemy rozliczać się w przyszłym tygodniu. Robią w 3 od 8- 17ej-18ej. Więcpoczekam na koszt do przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamnor1977 26.03.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Adam, a Ty planujesz budowę?! Moniat, polecam mojego sąsiada. Widziałam kilka jego budów i buduje naprawdę szybko, schludnie i dobrze jakościowo. Darek 722 235 337. Nooo planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 28.03.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Koszt robocizny- 16 tysięcy Za same fundamenty ? Wydaje mi się dość sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 28.03.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Za same fundamenty ? Wydaje mi się dość sporo... Znajomi płacą 15 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 28.03.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Zależy jaki dom. My budujemy 220m2. 16 tys. za fundamenty, po 20 tys. za każde piętro i około 98 zł za m2 kompletnego dachu z obróbką i orynnowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 07.04.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 czy jakiś namiar na ekipę do zrobienia podbitki pcv mogę prosić? bystrzy i nie zdzierający ostatniej koszuli mile widziani;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 08.04.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 A ja bym bardzo Was prosiła o namiar na ekipę od układania kostki brukowej. Okolice Krobii. Tak w ogóle, to skąd polecacie kostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lapeno 08.04.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Proszę o pomoc.Wybieram okna i o ile z wyborem pomiędzy poszczególnymi profilami i szybami jestem w stanie się jakoś ogarnąć, o tyle z jakością montażu już nie.Waham się pomiędzy:Falkon ToruńDarro ToruńOkno-Mont Toruń. Profile i okna są porównywalne / zbliżone - ale w oknach połowę roboty jakość montażu. Mogłby ktoś się wypowiedzieć o tych firmach? W necie ludzie nie piszą, jak jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniat1719512273 14.04.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Zurii, a sprawdzałaś Ceg-Tor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts