tatig 18.02.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witam wszystkich budujących domy. Czy zastanawialiście się kiedyś nad instalacją inteligentnego domu? Słyszałam o jednej firmie pod Toruniem DEIMIC, czy ktoś wie czegoś więcej o tej firmie? Albo jakie inne firmy możecie polecić z okolic Torunia?Dzięki wielkie,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 19.02.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ale wstyd, wstyd co to ludzie z siebie zrobią dla pieniędzy, masakra jak tu w lustro spojrzeć, jak w oczy oszukanych ludzi, co rodzicom gdy spytają "Agnieszko, czy ja tak Cie wychowałam?" szkoda słów Nic dodać do Twoich słów się nie da... pozdrawiam wszystkich budujących w naszym rejonie Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRajewska 16.09.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Hej, jestem tutaj nowa, także przepraszam, jeśli powielę pytanie. Szukamy z mężem dobrego developera. Mamy zamiar wynająć mieszkanie. Marzy mi się takie przestronne, nowoczesne, najlepiej w stylu loftu. Znajoma polecała firmę Renova. Korzystała z ich usług i była zadowolona z obsługi i profesjonalizmu. Wybrali jej świetne mieszkanie, nie musiała nawet długo czekać. Tym bardziej, że zależało jej na czasie. Spodziewała się dziecka i z mężem chcieli znaleźć nie tylko coś większego, ale i w lepszej lokalizacji. Kogo możecie jeszcze polecić? Jakie są Wasze opinie, spostrzeżenia? Chcemy mieć nieco większy wybór - Proszę o pomoc i najlepiej opis swojego doświadczenia z developerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackoman 23.10.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Witam forumowiczów!Czy możecie polecić jakąs dobrą, sprawdzoną i jeszcze do tego z rozsądną ceną ekipe remontowo-wykończeniową? Chodzi mi o takich którym nie straszny żaden fikusny sufit z g-k, stiuk na ścianie, płytki dekoracyjne na ścianie, tapeta, gładzie, malowanie itd. Lokalizacja zlecenia Grębocin ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 17.11.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Witam. Dawno nie zaglądałam i nie jestem na bieżąco. Jak siedem lat temu kupowałam okna to wpakowałam się na minę. Dlatego teraz Was pytam. U kogo w chwili obecnej najlepiej kupić okna? Chciałabym w miarę tanie plastiki ale muszą być trzy szyby. Potrzebuję do lokalu a nie do mieszkania. Ale ten lokal jest w suterenie więc muszą porządnie wyciszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 29.03.2016 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Witam wszystkich budujacych Czy mozecie polecić sprawdzone i dobre ekipy z ktorych jestescie zadowoleni? U mnie SSZ i na wiosne w przyszlym roku chciałabym ruszyc z budowa jednak juz teraz chciałabym sie umowic z fachowcami oraz porobic wyceny.Prosze o namiary na sprawdzonych fachowcow zaczynajac od hydraulika,tynki,posadzki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro459 23.11.2016 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Witam wszystkich budowniczych:) planujemy zakup działki budowlanej w Małej Nieszawce (Ul.Wodociągowa),dobra lokalizacja blisko szkoła i "osiedlowy sklepik" , niedaleko do ul.Toruńskiej jak i samego Torunia, dzisiaj przez przypadek dowiedzieliśmy się ze na działkach gdzie jedną z nich jesteśmy zainteresowani kiedyś były "bagna" następnie zostały one zasypane podobno śmieciami (gruzy styropian eternit itp.) nie chcemy mieszkać na wysypisku czy torfowisku,jeśli ktoś z forumowiczów posiada jakaś wiedzę o działkach w Małej Nieszawce prosił bym o podzielenie się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1965 05.03.2017 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 witam forumowiczów właśnie bedę rozpoczynał budowę może ktoś ma sprawdzonych fachowców od fundamentów po strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klesz 06.03.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Witam wszystkich budowniczych:) planujemy zakup działki budowlanej w Małej Nieszawce (Ul.Wodociągowa),dobra lokalizacja blisko szkoła i "osiedlowy sklepik" , niedaleko do ul.Toruńskiej jak i samego Torunia, dzisiaj przez przypadek dowiedzieliśmy się ze na działkach gdzie jedną z nich jesteśmy zainteresowani kiedyś były "bagna" następnie zostały one zasypane podobno śmieciami (gruzy styropian eternit itp.) nie chcemy mieszkać na wysypisku czy torfowisku,jeśli ktoś z forumowiczów posiada jakaś wiedzę o działkach w Małej Nieszawce prosił bym o podzielenie się. Pozdrawiam Musisz zbadać grunt i będziesz wiedział co jest w środku. Koło rancza tam są działki po zasypanych stawach, tyle słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikalet-d 09.03.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Witam serdecznie a my działkę już mamy w Małej Nieszawce pod Toruniem, natomiast od rozpoczęcia budowy powstrzymuje mnie jeszcze tylko jedno, fachowy kierownik budowy, ktoś może coś na jakiegoś logicznego człowieka? jestem w stanie zapłacić więcej ale chciałabym, żeby naprawdę dobrze przypilnował budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikalet-d 09.03.2017 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Hej, my też oglądaliśmy działki w tamtym rejonie, ale po 1 wkurzał mnie strasznie pociąg i jego odgłosy, fantastyczne było to że jest tam mnóstwo drzew, natomiast faktycznie dowiedzieliśmy się, że tam były stawy- rozlewiska, które pozakopywano wszelkim możliwym gruzem i czym kto miał, wszyscy sprzedający gorąco nas zachęcali do rozważenia płyty fundamentowej na tamtym terenie. Natomiast musisz sprawdzić czy dotyczy to stricte twojej działki - polecam badania terenu- sprawa będzie jasna. Ostatecznie nie zdecydowaliśmy się na działkę po tej stronie Nieszawki ale głównie przez pociąg ;> Musisz zbadać grunt i będziesz wiedział co jest w środku. Koło rancza tam są działki po zasypanych stawach, tyle słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2017 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Witam wszystkich budowniczych:) planujemy zakup działki budowlanej w Małej Nieszawce (Ul.Wodociągowa),dobra lokalizacja blisko szkoła i "osiedlowy sklepik" , niedaleko do ul.Toruńskiej jak i samego Torunia, dzisiaj przez przypadek dowiedzieliśmy się ze na działkach gdzie jedną z nich jesteśmy zainteresowani kiedyś były "bagna" następnie zostały one zasypane podobno śmieciami (gruzy styropian eternit itp.) nie chcemy mieszkać na wysypisku czy torfowisku,jeśli ktoś z forumowiczów posiada jakaś wiedzę o działkach w Małej Nieszawce prosił bym o podzielenie się. Pozdrawiam Na łąkach, torfowiskach były budowane domy np. na Leśnej. Kawałek za GOKiem po lewej stronie za ruinami dawnej piekarni. Tam raczej nikt nie walił ton gruzu. Zapytaj się ludzi, którzy tam mieszkają ile ich domy osiadły ... Na śmieciach czy eternicie wiadomo, że nikt mieszkać nie chce. Gruz to chyba nic nadzwyczajnego, sam nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichalTr 02.07.2018 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Witam, poszukuje ekipy budowlanej do wybudowania SSO parterówki w okolicach Torunia, może ktoś polecić jakąś firmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts