agnieszkakusi 03.10.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 też nie lubię takich gości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.10.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Agnieszka, jesteś? Mogłabyś mi dać te namiary na tą koparkę ze Złotorii, bo moja mi nawaliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.10.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Tzn. chociaż powiedz skąd bliżej ona jest to ja sobie podjadę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 jestem, jestem.....namiaru nie mam, ale facet mieszka w Złotorii przy drodze do Grabowca po lewej stronie. Jest tam taka duża stodoła i o ile pamiętam powinien tam być szyld. Pamiętam, że firma to Interbud. Mam jeszcze namiary na gościa z Nowej Wsi 606-128-264. W Kopaninie po lewej stronie jest taki mały sklep. Jego właściciel też ma koparkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.10.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Dzięki Agnieszka. Sprawdzam wszystko i jak coś załatwię, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 też nie lubię takich gości... dzwnil do mnie przed 9.00 ze juz jedzie, ze mial jakies szkolenie wczoraj z nowych piecy, telefon musial wylaczyc, jego ludzie podobno byli ale nikogo nie bylo a moze pomylili adresy bo nie byli jeszcze u mnie itd gosc generalnie solidny wiec jestem w stanie mu wybaczyc za chocby 1pkt wykonanany w gratisie ile biora za ocieplenie zewnetrzne (klej, styro, siatka z klejem)? czyli tynki gipsowe maszynowe za 14 zeta za metr to rozsadna cena - oczywiscie sama robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 03.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ola, mój mąż koniecznie chce do Was jechać. Tylko nie wiem kiedy Aga zapraszam serdecznie, bo ciągle tylko my Was nawiedzaliśmy, teraz pora na Was Tylko cholerka kawy nie zrobię Najwyżej w termosie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 no teraz pozostało tylko znaleźć trochę...czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 03.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 no teraz pozostało tylko znaleźć trochę...czasu nooo z tym to zawsze problem Jak wiesz, nam to najlepiej w niedzielę pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 dam znać, bo nie mam pojęcia co nam wyskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Hehe, koparka dziś nie dotrze... Ale mamy załatwioną na jutro na 8 rano inną, mam nadzieję, że bardziej słowną. W rezultacie będzie chyba nawet taniej, bo nie będziemy płacić za dojazd. Materiały, które miały dziś dojechać też jeszcze nie dotrą, ale to akurat dobrze, bo w związku z przesunięciem koparki, przesunie się także rozpoczęcie pozostałych prac... No nic, mam nadzieję, że już jutro pójdzie wszystko zgodnie z planem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.10.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 mam nadzieję, że już jutro pójdzie wszystko zgodnie z planem. nadzieje trzeba miec zawsze bez odrobiny zbednej nadziei lepiej nie brac sie za budowanie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 popieram. Skąd masz koparkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Słuchajcie, ktoś z "naszych" pytał mnie na priv o namiary na poszczególne ekipy. Przypadkowo wykasowałam ten post i nie wiem kto to był Niech się ten "ktoś" odezwie jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.10.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Mam koparkę z Rozgart (koło moich rodziców facet taki). Wprawdzie dojazd jest daleki, ale facet nie liczy za dojazd jak pracuje powyżej 4 godzin. No a nadziei to mam spory zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.10.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Słuchajcie, ktoś z "naszych" pytał mnie na priv o namiary na poszczególne ekipy. Przypadkowo wykasowałam ten post i nie wiem kto to był Niech się ten "ktoś" odezwie jeszcze raz... to nie ja ale poprosze o ekipe do tynkow godna polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 03.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Mam koparkę z Rozgart (koło moich rodziców facet taki). Wprawdzie dojazd jest daleki, ale facet nie liczy za dojazd jak pracuje powyżej 4 godzin. No a nadziei to mam spory zapas Nastka, a gdzie Ty się budujesz? Chyba Złotoria jak dobrze pamiętam. Z tych Rozgart to kawał drogi. A ile płacisz, bo ja mam koparkowego w Krobi co to nam zdjemował humus. Zapłaciliśmy za to 150 zł. i kopał chyba jak dobrze pamiętam jakieś 1,5 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Odpowiem Nastka buduje się w miejscowości Obory i jadąc na swoją budowę przejeżdża koło mnie Piotrulex, tynki ręczne czy maszynowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.10.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Piotrulex, tynki ręczne czy maszynowe? nie ma to dla mnie znaczenia nie mam teraz glowy na takie sprawy i nie zastanawialem sie nad tym jak masz jakies kontakty to daj takie i takie a po rozmowach moze bede cos wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 na maszynowe podawałam wyżej, jak Ola pytała. 501-028-521 Kowalski Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts