Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

jestem, jestem.....namiaru nie mam, ale facet mieszka w Złotorii przy drodze do Grabowca po lewej stronie. Jest tam taka duża stodoła i o ile pamiętam powinien tam być szyld. Pamiętam, że firma to Interbud. Mam jeszcze namiary na gościa z Nowej Wsi 606-128-264. W Kopaninie po lewej stronie jest taki mały sklep. Jego właściciel też ma koparkę.

też nie lubię takich gości...

dzwnil do mnie przed 9.00 ze juz jedzie, ze mial jakies szkolenie wczoraj z nowych piecy, telefon musial wylaczyc, jego ludzie podobno byli ale nikogo nie bylo a moze pomylili adresy bo nie byli jeszcze u mnie itd

gosc generalnie solidny wiec jestem w stanie mu wybaczyc za chocby 1pkt wykonanany w gratisie

ile biora za ocieplenie zewnetrzne (klej, styro, siatka z klejem)?

czyli tynki gipsowe maszynowe za 14 zeta za metr to rozsadna cena - oczywiscie sama robocizna?

Hehe, koparka dziś nie dotrze... Ale mamy załatwioną na jutro na 8 rano inną, mam nadzieję, że bardziej słowną. W rezultacie będzie chyba nawet taniej, bo nie będziemy płacić za dojazd. Materiały, które miały dziś dojechać też jeszcze nie dotrą, ale to akurat dobrze, bo w związku z przesunięciem koparki, przesunie się także rozpoczęcie pozostałych prac... No nic, mam nadzieję, że już jutro pójdzie wszystko zgodnie z planem. :)

Mam koparkę z Rozgart (koło moich rodziców facet taki). Wprawdzie dojazd jest daleki, ale facet nie liczy za dojazd jak pracuje powyżej 4 godzin. No a nadziei to mam spory zapas :wink:

Nastka, a gdzie Ty się budujesz? Chyba Złotoria jak dobrze pamiętam. Z tych Rozgart to kawał drogi. A ile płacisz, bo ja mam koparkowego w Krobi co to nam zdjemował humus. Zapłaciliśmy za to 150 zł. i kopał chyba jak dobrze pamiętam jakieś 1,5 godz.