angelb 03.10.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Słuchajcie, ktoś z "naszych" pytał mnie na priv o namiary na poszczególne ekipy. Przypadkowo wykasowałam ten post i nie wiem kto to był Niech się ten "ktoś" odezwie jeszcze raz... to ja pisałam do Ciebie...proszę prześlij mi ta pw wszystkie namiary jakie posiadasz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.10.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ola, płacę 90 zł za godzinę. U nas to potrwa ponad 4 godziny, bo budujemy bliźniaka - razem z męża siostrą. Jak już Agnieszka pisała budujemy się w Oborach - jakieś 1,5 km za Agnieszką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 jeńki, kto zamówił taka pogodę? Przecież ta temperatura to jakiś skandal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.10.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No a ta mgła... Myślałam że do pracy nie trafie... U mnie na działce zaczęli właśnie kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.10.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No, ciesze się jak gupia Zaraz po pracy jade - porobić zdjęcia hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 i oczywiście zamieścisz je na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Obaczymy jak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.10.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A może dziennik założę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 I to jest najlepszy pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 04.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 U mnie na działce zaczęli właśnie kopać Super! Gratulacje, no to tzaczęła się zabawa w budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No, ciesze się jak gupia Zaraz po pracy jade - porobić zdjęcia hihi. Ja tez gratuluje. Bedzie jeszcze jedna mila sasiadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No my to naprawdę tworzymy trójkąt...byle nie bermudzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 04.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja się podłączę jako odnoga tego trójkąta A co trochę nie po drodze, ale blisko Chciałabym się zaliczać do tego "układu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.10.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Jak mawial znajomy moich Rodzicow - samochodem jest zawsze po drodze. I rzeczywiscie, jemu po drodze bylo nawet z Bydgoszczy do Warszawy przez Zakopane. Dziewczyny. Rezerwujcie sobie czas na parapetowe na poczatku grudnia. Wlasnie sprzedalismy mieszkanie i do konca listopada musimy sie przeprowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.10.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No my to naprawdę tworzymy trójkąt...byle nie bermudzki Czy bermudzki to powiedza nasi Panowie, jak zaczniemy znikac na kawki, herbatki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.10.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Aga, gdzie kupowalas drzwi wewnetrzne? I ile czekalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ola, kochana...zrobimy i kwadrat.. bermudzki (??) Drzwi wew. kupowałam w firmie Zielski na Mazowieckiej. Czekałam ok. 4 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.10.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A mozezs ja dokladniej zlokalizowac? Tzn, w sasiedztwie czego jest ta firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.10.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Też się cieszę, że takie miłe sąsiedztwo mnie czeka, wprawdzie nie najbliższe, ale zawsze... A właśnie wróciłam z działki - a tam taaaaaaka dziura. Ale usłyszałam też złą wiadomość - budowlańcy zaczną dopiero w poniedziałek, bo nie chcą zwozić stali i zostawiać na weekend, a samych desek przywozić i później stal to się nie opłaca, bo transport drogi. W sumie to rozumiem - po co złomiarze mają dostać parę groszy - ale z drugiej strony tylko ciągle czekamy i czekamy... Więźbę w końcu zamówimy w Brąchnowie - jeszcze taniej niż w Czernikówku. I będzie gotowa za 2 tygodnie A w Czernikówku miało być 6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts