madzialenka 05.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Nastka. Wykopy pod lawy zrobilismy pod koniec maja br, ale potem urodzil sie Jas i mielismy krotka przerwe. Na dobre budujemy sie od czerwca. Nie przejmuj sie komentarzami innych tylko buduj. Dziennika nie prowadze - kilka razy zastanawialam sie nad jego zalozeniem. Moze sie skusze teraz. Jesli jestescie ciekawe - zawsze mozna przyjechac, zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Madzialenka, a tak mniej więcej w którym miejscu w Złotorii się budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.10.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Na granicy Zlotorii i Grabowca, dzialki za cmentarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.10.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Wiesz, że byłam tam oglądać te działki, jak szukałam swojej...Ale jak dla mnie już trochę za drogie były, no i chciałam troche większą bo my bliźniaka, a za dwie tam to już w ogóle tyle siana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.10.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No wiesz, nasza byla po 25 zl za metr, i do malych nie nalezy - 1985m2. A sa i wieksze, tylko, ze teraz wlasciciel chce za nie ponad 60 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to ja oglądałam jak były ok. 50 zeta za metr, a miały po ok. 1000 - 1300m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jak dla blizniaka, to rzeczywiscie malawo. Nam marzy sie dokupic dzialke za nami. Z racji rowu melioracyjnego nic na niej i tak nie mozna pobudowac, wiec moze dogadamy sie na dobra cene. ale to dopiero na wiosne, jak zabierzemy sie za ogrod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Magda, a Twoja działka jest z widokiem na cmentarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.10.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 W zyciu. Widoki to ja mam na drzewa i budow znajomych na dzialce obok. Ten cmentarz to taki punkt orientacyjny - srednio szczesliwy, ale skuteczny, wszyscy trafiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.10.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 jestem chora, mała chora...jakaś wariacja....biorę opiekę, będę przychodzić do pracy rano na dwie godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.10.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Tylko szybko wracajcie do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.10.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Moze komus jest juz potrzebna nowa, nieuzywana rozdzielnia poodtynkowa do domu w dobrej cenie. Znajomy zakupil okazyjnie dla mnie za mala razem z innymi elektrycznymi tematami. Moze natomiast ktos ma np. 3x18 zbedna? http://www.allegro.pl/item253879435_nowa_hager_rozdzielnia_rozdzielnica_3x12_z_pvc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.10.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Jestem przez chwilę w pracy, ale zaraz jadę...Dzięki za życzenia. Madzia, kto w sobotę jechał przed południem od Was z działki? Ty czy Sławek? Mielibyśmy stłuczkę na górce na Kaszczorek - i to nie z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.10.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Mowisz o czolowce dzieki inteligentnym panom naprawiajacym droge na zakrecie? A prowadzil Slawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 tak....faceci byli fajni....ale byśmy mieli niezłe spotkanie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kurcze, musze zmienic samochod. za bardzo rzuca sie w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.10.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Moze komus jest juz potrzebna nowa, nieuzywana rozdzielnia poodtynkowa do domu w dobrej cenie. Znajomy zakupil okazyjnie dla mnie za mala razem z innymi elektrycznymi tematami. Moze natomiast ktos ma np. 3x18 zbedna? http://www.allegro.pl/item253879435_nowa_hager_rozdzielnia_rozdzielnica_3x12_z_pvc.html wystartowalem od 50 zeta a widze, ze na allegro sa takie za 129 wystarczy wpisac hager i znalezc gdyz nieduzo wyskoczy moze ktos juz chce sie zaopatrzyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.10.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 spadliśmy na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.10.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 spadliśmy na drugą stronę co sie stalo?? u nas hydraulika skonczona niby 100 za pkt ale wywietrznik kanalizacji na dachu to tez pkt i rotacja cieplej wody w dodatkowej 3-ciej rurze to tez pkt wiec za wod-kan wyszlo nam 1600 zeta elektryk na spokojnie ma skonczyc w ta sobote prady, tv, alarm, videofony i takie tam inne kabelkowe tematy od przyszlego poniedzialku wraca majster tylko jest problem z pomocnikiem bo chyba cos kreci i nie przychodzi od tygodnia do pracy - nie wiem co wymyslic? pewnie bede musial znalezc innego. styro na sciany i posadzki + dodatki przyjezdzaja jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.10.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Piotrulex, ładne tempo przybrałeś no, no, no. Potrzebuję namiary na kogoś od alarmów. Mam jednego gościa, ale muszę też mieć jakąś alternatywę gdyby ten nasz był za drogi U nas ścianki działowe robią, robią i skończyć jakoś nie mogą, idzie im to jak krew z nosa Chyba sama bym szybciej skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts